Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
kapralos wrote:
Ja uważam, że super pomysłem byłoby organizowanie pokazów slajdów z ciekawych zakątków świata. Pewnie jest w Leeds kilka osób, które przebywały dłuższy czas w jakimś egzowtycznym miejscu. Lubię w Polsce bywać na slajdowiskch, na których ludzie opowiadają o swoich wyprawach.
Jakby coś takiego chociaż raz na miesiąc dało się zorganizować byłoby super.
Sama mam dostęp do slajdów i ludzi, którzy mogą poopowiadać o:
1. Indochiny na rowerze ( Tajlandia, Wietnam, Kambodża)
2. Maroko
3. Spitsbergen
4. Mołdawia
Pewnie jest tutaj kilka ludzi, którzy bywali tu i tam i chętnie podzieliliby się z innymi swoimi wrażeniami.
pozdro
No nareszcie!
Zamiast tej pisaniny (jak w postach powyżej), w końcu jakiś sensowny pomysł komuś w głowie zaświtał… 🙂
A już myślałem, że zaczną się znowu offtopy i ludzie będą tu zaśmiecać temat swoimi problemami. 🙁
Mogę potwierdzić, ze takie coś jest od dawna planowane a początki takiego spektaklu mieliśmy na WOŚP w styczniu, (kto był -wie).
I mogę również potwierdzić, że całkiem niedługo będzie coś takiego zorganizowane dla większej publiki (a nie tylko dla dzieci), w sali głównej Polskiego Ośrodka.
Mam kilka materiałów z przepięknych wypraw, nawet jeden film z Himalajów zimą. Będzie co obejrzeć. Jak ustalę datę i program, powiadomię na pewno.
Pozdrawiam.