Strona główna Działy Wieści z Polskiego Centrum Wasze pomysły – co zrobić i jak efektywnie współpracować?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Tu będziemy wpisywać nasze pomysły na organizowanie wspólnie z Polskim Centrum (bądź sami, ale na jego terenie) każdego ciekawego wydarzenia, imprezy, spotkania.
    Słowem to co chcielibyście tam widzieć, przeżyć, zobaczyć czy usłyszeć.
    Zapraszamy. Macie teraz specjalną rubrykę na ten temat, więc mamy nadzieję, ze na kilku postach się nie skończy… 🙂 🙂 🙂

mor2
    Członek

chcemy ognisko!!!:)

magda_w
    Participant

O tak! popieram 🙂 a moze by tak w sobote po siatce ?

fatamorgana
    Participant

Już tłumaczyłem ze trzy razy, że tu nie mozna ot tak sobie palić ognisk.
    Najpierw musi to byc załatwione oficjalnie. Niestety… 😕

magda_w
    Participant

No tak… jak zwykle rozchodzi sie o health & safety 😀

Prekursor
    Członek

Powiedzcie jakie aktualnie ogranizowane sa zajecia,kolka itp w osrodku?
    Nie chodzi mi o te ktore sa opisane na forum.Czy osrodek ogranizuje jakies zajecia np.plastyczne etc.?

Marta Klecz
    Członek

Z tego co ja zaobserwowalam
    1)jest kolko AA ktorzy prowadza swoiste zajecia samoadoracji
    No i ze tak powiem stosuja metode "lecz sie tym co ci zaszkodzilo"
    2)Kolko teatralne prowadzone przez pania MAgde, ostatnio sie zdziwilam…takie powazne tematy poruszaja…powstanie jakies….jakies generaly….to dla dzieci polskich oczywiscie

Prekursor
    Członek

Czekam,czekam i wciaz cisza!
    Czyzby nic tam nie bylo czy moze same [b:9753414327]obiboki[/b:9753414327] w Leeds i okolicach? 🙄

M I K E
    Participant

Ja bym sie bez wahania zapisal do kolka kulinarnego! Co Wyna to?
    A moze juz takie funkcjonuje?

jolka/szypelek
    Participant

witajcie ,a ja bym chciała jakiegos meila do kogos z osrodka,potrzebuje paru podpowiedzi,jestem no powiem delikatnie w sytuacji podbramkowej,…/Jola

Asix
    Participant

ja bym chciala rysowac i malowac, slowem pedzlem machac. kiedys zarzucilam nauke,potem probowalam, ale stracilam to wszytsko, co mialam… A sama sie jakos nie moge zmotywowac ;/

kapralos
    Participant

Ja uważam, że super pomysłem byłoby organizowanie pokazów slajdów z ciekawych zakątków świata. Pewnie jest w Leeds kilka osób, które przebywały dłuższy czas w jakimś egzowtycznym miejscu. Lubię w Polsce bywać na slajdowiskch, na których ludzie opowiadają o swoich wyprawach.
    Jakby coś takiego chociaż raz na miesiąc dało się zorganizować byłoby super.
    Sama mam dostęp do slajdów i ludzi, którzy mogą poopowiadać o:

1. Indochiny na rowerze ( Tajlandia, Wietnam, Kambodża)
    2. Maroko
    3. Spitsbergen
    4. Mołdawia

Pewnie jest tutaj kilka ludzi, którzy bywali tu i tam i chętnie podzieliliby się z innymi swoimi wrażeniami.

pozdro

M I K E
    Participant

Mysle, ze pomysl jest super! W szkolach w Polsce to bardzo popularna forma organizowania zajec z geografii. Sam kiedys bylem zaproszony przez pania geograf na takie zajecia.
    A czy my-forumowicze tez mamy szanse byc zaproszeni na takie zajecia u was???:D
    Chetnie poslucham o wyprawach innych ludzi, gdyz sam mam wiele ciekawych wypraw za soba. Mam tez sporo wlasnych zdjec.
    Ale z pewnoscia sa tutaj bardziej zaprawieni w boju globe trotterzy.

PS

Mam tez wielu znajomych porozrzucanych na calym swiecie, w tym z Moldawii.

Jak przyjedzie moja tesciowa, goegraf z prawdziwego zdarzenia, to napewno nie przepusci takiej okazji, aby pomoc Wam przy organizacji takich zajec dla dzieci.

Pozdrawiam

Kaliko
    Participant

a takie malutkie ogniseczunieczko w misce po grilu to nie może być? ziemniaczki pieczone sie kupi wczesniej prowiant wlasny i wiedzmy sie spalic nie da 😉

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kapralos wrote:

Ja uważam, że super pomysłem byłoby organizowanie pokazów slajdów z ciekawych zakątków świata. Pewnie jest w Leeds kilka osób, które przebywały dłuższy czas w jakimś egzowtycznym miejscu. Lubię w Polsce bywać na slajdowiskch, na których ludzie opowiadają o swoich wyprawach.
    Jakby coś takiego chociaż raz na miesiąc dało się zorganizować byłoby super.
    Sama mam dostęp do slajdów i ludzi, którzy mogą poopowiadać o:

1. Indochiny na rowerze ( Tajlandia, Wietnam, Kambodża)
    2. Maroko
    3. Spitsbergen
    4. Mołdawia

Pewnie jest tutaj kilka ludzi, którzy bywali tu i tam i chętnie podzieliliby się z innymi swoimi wrażeniami.

pozdro

No nareszcie!
    Zamiast tej pisaniny (jak w postach powyżej), w końcu jakiś sensowny pomysł komuś w głowie zaświtał… 🙂
    A już myślałem, że zaczną się znowu offtopy i ludzie będą tu zaśmiecać temat swoimi problemami. 🙁

Mogę potwierdzić, ze takie coś jest od dawna planowane a początki takiego spektaklu mieliśmy na WOŚP w styczniu, (kto był -wie).
    I mogę również potwierdzić, że całkiem niedługo będzie coś takiego zorganizowane dla większej publiki (a nie tylko dla dzieci), w sali głównej Polskiego Ośrodka.
    Mam kilka materiałów z przepięknych wypraw, nawet jeden film z Himalajów zimą. Będzie co obejrzeć. Jak ustalę datę i program, powiadomię na pewno.

Pozdrawiam.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.