Strona główna Działy Hyde Park Złość

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    chudzi
    Participant

Powiedzcie mi skąd się bierze w człowieku złość i gniew?

Przychodzi nagle – po prostu budzisz sie pewnego dnia i czujesz się jak w klatce.
    Chcesz wykrzyczeć płuca, bić głową w ścianę, pozdzierać sobie kostki od uderzeń w cokolwiek.
    Ale nie możesz – złość i gniew nie pozwalają ci zebrać myśli, dłonie drżą.
    Jedyne na co cię stać to to wrzucenie płyty Skunk Anansie, pozycja dziecka autystycznego i nadzieja, że to przejdzie i będzie można normalnie funkcjonować.

Powiedzcie mi – skąd sie bierze?

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    chudzi wrote:

Przychodzi nagle – po prostu budzisz sie pewnego dnia i czujesz się jak w klatce.
    Chcesz wykrzyczeć płuca, bić głową w ścianę, pozdzierać sobie kostki od uderzeń w cokolwiek.
    Jedyne na co cię stać to to wrzucenie płyty Skunk Anansie, pozycja dziecka autystycznego i nadzieja, że to przejdzie i będzie można normalnie funkcjonować.

idz do psychiatry napewno ci pomoze albo wracaj do polski tam takich potrzebuja

chudzi
    Participant

takich – to znaczy jakich?

Baggins
    Participant

pier…nietych 🙂

Sandgirl
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ”tomasz.bartoszewicz” wrote:

chudzi wrote:

idz do psychiatry napewno ci pomoze albo wracaj do polski tam takich potrzebuja[/quote]

Oj Tomus, po co tak od razu drastycznie 😉
    Kazdy sie w koncu kiedys zlosci 😉 fakt ze nie az tak ze trzeba poze dziecka autystycznego… chyba raczej nienarodzonego 😉 przyjac…

kniazio
    Participant

Ludzie, pomyslcie nad tym co piszecie, wysylac kogos do psychiatry lu mowic o nim ze jest pie…, nie bede konczyl tego wyrazu. jakim prawem to piszecie czy ktos kto zapytal sie o zlosci napisal cos zlego, obrazil kogos uzyl brzydkich slow? zastanow sie nad soba czy Ty reagujac w ten sposob nie potrzebujesz psychiatry, a moze rzeczywiscie ktos ppotrzebuje pomocy innej osoby, to czy to cos zlego? nie wszysce jestesmy zdrowi, nie wszyscy mozemy sobie poradzic z otaczajacym nas zyciem ,ale czy to powod do pisania takich rzeczy?przeraza mnie ograqniczonosc myslenia i empatii pewnych ludzi, jak nie rozumiesz drugiego lub nie stac Ciebie na normalna odpowiedz na post, to chyba lepiej bedzie jak nie napiszesz nic, pozdrawiam

kniazio
    Participant

zdaje sobie sprawe ze zaraz pojawia sie glosy na temat mojej wypowiedzi, uderz w stol a nozyce sie odezwa

rudy_691
    Członek

to sie raczej powinno tyczyc ciebie…w tej chwili to w Polsce takich jak ty potrzebuja…przesiaknietych nienawiscia i zamnkietych na problemy innych…

fatamorgana
    Participant

😯 😯 😯 😯 😯 😯
    I Ty piszesz takie rzeczy???
    A wydawałeś się taki inteligentny… 😯 😕 😕 🙁
    "Syndrom pani Teresy" czy jak??? 😯 😆
    Przyszło Ci do głowy, że ten człowiek mógł przeżyć jakiś dramat, ktoś mógł mu coś naprawdę złego wyrządzić?
    Moim zdaniem jak ktoś jest niezdrowy na umysle, to nie pisze takiego posta specjalnie aby się popisać, ale jak ktoś ma powazny problem i nie umie znaleźć wyjścia, to potrzebuje się wygadać, wykrzyczeć nawet.
    Skoro Ty nie masz żadnych problemów to przynajmniej daj żyć i pisać tym, którzy je mają, zwłaszcza że oni mają do tego prawo.
    Życie nie składa się u wszystkich z samych miłych przyjemności…
    😕

Anonim
    Gość

Iwidzicie jak was zezloscilem. 😀 😀 😀 😀 😀 Zajelo mi to jakies 30 sekund przy kompie a tyle ludzi zdenerwowanych. 🙂 🙂

rudy_691
    Członek

Iwidzicie jak was zezloscilem. 😀 😀 😀 😀 😀 Zajelo mi to jakies 30 sekund przy kompie a tyle ludzi zdenerwowanych. 🙂 🙂

ja wiem ze to nie bylo twoim zamiarem, tylko palnales glupote i teraz probowales sie latwo wyłgac…

Marta Klecz
    Członek

Glupoty same…..

Na zlosc jest rada.
    Spotkaj sie z fajnymi- pozytywnymi ludzmi…..
    Jest taki numer: "… I get by with little help of my friends…"

Zapomnij o wszystkim. Poloz sie w parku. Nie mysl o niczym. Zagraj w szachy-to naprawde dobra rozrywka-opanowuje magicznie twoj umysl…przy tym jeszcze sie emocjonujesz. To prawie jak granie… jak taki trans.

Z doswiadczenia wiem ze u mnei zlosc wyzwala sie wtedy jak nie moge robic tego co chce- albo musze robic to czego nei chce.
    Jesli masz taka mozliwosc, po prostu wez sie w garsc – podejmij decyzje- czas zaczac kontrolowac swoje zycie. Musisz przeciez sam zadbac o nei. Nikt inny tego za ciebie nie zrobi. Jak masz naprawde depresje i ataki….
    moze zadzwon do Crisis Centre- w Headingley na Spring Road, tel 0113 2755898, wysluchaj cie i moze zaproponuja ci krotka- albo dluzsza terapie.
    I trzymaj sie!

Pozdrawiam, tych pier… i tych co mysla ze nie sa a sa bardziej niz tamci 😉

Baggins
    Participant

[quote:014de2b9e0]to sie raczej powinno tyczyc ciebie…w tej chwili to w Polsce takich jak ty potrzebuja…przesiaknietych nienawiscia i zamnkietych na problemy innych…[/quote]

Ja dopowiedzialem o jakich ludzi chodzi przedmowcy, a przedmowca pisal z ironia, czego oczywiscie na naszym infantylnym forum wiekszosc nie zauwaza. Za to ostatnio pojawia sie wiele slow dotyczacych przesiaknietych i chorych nienawiscia. Jak my to dobrze znamy z przemowien jedynego sprawiedliwego Adasia M. 😉 . I jak wielu lubi powtarzac to slowo, kompletnie bezmyslnie

rudy_691
    Członek

Baggins wrote:

[quote:e9f6ecae5e]to sie raczej powinno tyczyc ciebie…w tej chwili to w Polsce takich jak ty potrzebuja…przesiaknietych nienawiscia i zamnkietych na problemy innych…

Ja dopowiedzialem o jakich ludzi chodzi przedmowcy, a przedmowca pisal z ironia, czego oczywiscie na naszym infantylnym forum wiekszosc nie zauwaza. Za to ostatnio pojawia sie wiele slow dotyczacych przesiaknietych i chorych nienawiscia. Jak my to dobrze znamy z przemowien jedynego sprawiedliwego Adasia M. 😉 . I jak wielu lubi powtarzac to slowo, kompletnie bezmyslnie[/quote]

a skad ty to wiesz ze to ironia byla ? siedzisz u niego w glowie ? ja po nikomu nie powtarzam, tylko ktos napisal posta o zlosci co wskazywac moglo ze przezyl jakas tragedie albo zalamanie i szukal pomocy…a tu na dziendobry wyzywaja go od wariatow…

Marta Klecz
    Członek

Baggins- ja to wyczulam ale nie co do takich zartow trzeba kogos znac zeby moc odczytac ironie.
    Przeciez to nei wiadomo czy ktos specjalnei tak mowi czy zartuje….

Teamt sie zaczal powaznei wiec oczekiwac by moglo sie powaznych odpowiedzi.

Cholera z moim polskim coraz gorzej.

Jeszcze raz cos na dola….. Chinskie ziolka mi pomogly przebrnac trudne chwile. 8 funtow za tygodniowa kuracje. Ale trzeba brac w miare regularnie. Chinczyka mozna znalezc kolo marketu od strony parking…
    Cos tam Star, sie nazywa. Polecam. Akupunktura tez dziala zel jest drozsza:(

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.