Strona główna Działy Nauka < college w Leeds >

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    blanka235
    Participant

chcialabym sie zapisac do collegu, jednak jedyny jaki do tej pory znam to Park Lane college, mam prosbe moglibyscie podac mi nazwy innych szkol najlepiej jak najwieksza ich ilosc, chcialabym przejechac sie do kazdego i zobaczyc jakie sa szanse na jak najszybsze rozpoczecie zajec, bo z tego co wiem teraz trzeba dluuugo czekac ;/

PrOsZe !!!!!!

jacek-jestem
    Participant

Joseph Priestley College
    Thomas Danby College

A na co chciałabyś się zapisać ? Na jaki kurs ?

blanka235
    Participant

tylko anglielski narazie 🙂 pozniej rozejrze sie za czyms dodatkowy 🙂

blanka235
    Participant

that’s all ?? 😆

Sandgirl
    Członek

College of Building
    Leeds College of Technology

Tyle kojarze… 🙂

jacek-jestem
    Participant

Jeśli chodzi o College to chyba wszystko. Są też jakieś szkoły językowe, ale to już nie w collegach.

Jest też Harrogate College i jest troche luda co dojeżdża do Harrogate z Leeds, wiec tam też można zajrzeć 😉

blanka235
    Participant

dziekuje slicznie juz zaczynam czytac o nich i zaczne biegac sie zapisywac 😉

a wlasnie wiecie ile teraz trzeba czekac na zapisy i pierwsze egzaminy ??

Sandgirl
    Członek

Ja tak do konca nie wiem, bo bylam z poznej rekrutacji…
    Ja mialam to wszystko pod koniec wrzesnia… moze na stronie college’u pisze 🙂

20-go czerwca jest dzien otwarty w moim college’u (Leeds College of Technology)

http://www.lct.ac.uk/open_days_noframe.asp

Tam sie dowiesz 😉

Dawid
    Participant

Szukam collegu z profilem zarzadzania i marketingu… znacie moze taki? jestem w Polsce i zamierzam w polowie wrzesnia tam pojechac na stale. Albo jakies linki do tych szkol… Z gory dzieKI!!!

Dawid
    Participant

Szukam collegu z profilem akademickim, poniewaz zamierzam isc potem na studia… Znacie takowego ;p ?? Interesowalby mnie profil marketing lub bussines czy cos takiego. ;d

blanka235
    Participant

hehe a mi sie udalo wszyscy mi mowili ze miejsc nie ma a sa 🙂 napisalam meila do PArk LAne i dostalam odpowiedz ze w czercu do mnie zadzownia zeby sie umowic na lipiec na egzaminy wstepne… wiec oby do lipca ;)))

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.