Strona główna Działy Zdrowie High Energy Diet

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Marta Klecz
    Członek

Przeszlam na nowa diete.

Chce miec duzo energii (po to by moc pic, tancowac i wstac rano do pracy bez problemu), i zostala mi polecona dieta, ktora okazuje sie DZIALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Duzo: kasz, ryzu, nasion- wszelkiego rodzaju, fasola, groch chick peas, slonecznikowe…migdaly wszystko!

Mieso redukowac do minimum – bo wlasnie na trawienie, caly ten proces gnilny, organizm zuzywa najwiecej energii.

Duzo owockow oczywiscie i WODY. WODA nawet leczy niedocisnienie- jak ktos ma to wie, ze rano przed wypiciem kawy nie ma co liczyc na dzialanie stykow…

Cera mi sie poprawila. Nie mam dola. Energia tryskam. Laze po gorach..

POLECAM

fatamorgana
    Participant

Może będziesz w końcu nawet mniej złośliwa…
    Czego życzę…. 😆

cheeky girl
    Participant

to juz wiem dlaczego chinczycy maja taka gladka cere 😆 😆 😆

kemot_p
    Participant

dieta cud–> chleb z asdy za 19p + orandzada ASDA 21p+ maslo orzechowe TESCO VALUE 56p:)

Asix
    Participant

a ja rzucilam palenie, nie pale juz miesiac 🙂 to tak w zwiazku z pozytywnymi przemianami 🙂

Marta Klecz
    Członek

Gratulacje!!!
    Palenie jest podstawa zmiany stylu zycia.
    Ja jako zem nie uzalezniona tylko socjalnie popalam….nie mam motywacji do rzucania.

Malgon
    Participant

Marta takie palenie to tez uzaleznienie 🙁
    Nie oszukujmy sie …

Marta Klecz
    Członek

Taa
    CZemu nie ? Oszukujmy sie, oszukujmy sie.
    Po co mam rzucac skoro na codzien nie pale?
    Nie zostawiam przeciez mego malego samego w domu po to zeby zapalic.
    Przywiozlam fajki Z polski w Grudniu i jeszcze je mam. Glownie pewnie dlatego ze o nich nie pamietam- bo nie pale, wiec zapominam ich nawet wziasc….
    Pale jak inni pala. Bo mnie nachodzi….

Palenie rekreacyjne to jest….jaki tam uzaleznienie moja droga Malgoniu?

Malgon
    Participant

Niezaleznie jak czesto, jelsi palisz regularnie w pewnych sytuacjach (picie piwa np.) jest to nalog 🙂 A to, ze czesto opalasz innych to wiem i dlatego jeszcze ciagle masz z PL 😉 hehe

Moze ja tez kiedys rzuce 😉
    Asix, jak ??????????????

Marta Klecz
    Członek

Tak czesto was opalam jak czesto sie widzimy….czyli naprawde …rzadko… 😉

Ale wiesz ze jak mam to dam.

Malgon
    Participant

Marta, ty myslisz,ze ja ci wypominam i wyliczam 😯
    to bylo zartobliwie napisane.

btw moze szybciej bym rzucila jakbys wiecej ode mnie brala 🙂
    a tak to ja tez ciagle mam 🙂

prady jakies moze?
    akupuntura?
    plastry?
    ehhhh

Marta Klecz
    Członek

Ja nic nie mysle i nie w moich intecjach sie klocic….
    Ale na zyczenie moge cie wiecej opalac, choc mam swoj limit palenia….

Asix
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Malgon wrote:

Moze ja tez kiedys rzuce 😉
    Asix, jak ??????????????

Malgon… po prostu…powiedziec sobie koniec. Przemeczyc przyzwyczajenie, ktore tylko przez pierwsze dni jest extrastrong. Nie odkladac tego na pozniej. Potem juz lightowo pojdzie 🙂 A potem zyskasz mentol w plucach 🙂 JA sobie powiedzialam, ze juz NIGDY nie bede palic. Wiem, ze nie moge nigdy siegnac nawet po bucha, bo kiedys zmarnowalam 7 miesiecy niepalenia, tak tylko z ciekawosci – czy smakuje, czy wciagnie. Smakowalo i wciagnelo. Teraz wiem, ze tego bledu juz popelnic nie moge. Pewnie, ze jest ciezko, bo to sie po prostu lubi i ciezko rzucic cos, co sprawia przyjemnosc, a nie ma widocznego negatywnego wplywu na zdrowie. Pewnie gdybym kaszlala, albo plula jakims glutem jak wielu ludzi – rzucilabym wczesniej.
    Co mnie zmotywowalo? Pieniadze…
    Od poczatku roku do polowy kwietnia (kiedy rzucilam) palilam tylko fajki przywiezone z Polski (niemal za darmo i nie musialam kupowac ich tu. Przez ten czas zaoszczedzilam sobie kase na wakacje na Majorce 🙂 ( juz za 3 tygodnie 🙂

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.