Strona główna Działy Prawo Wypadek w pracy

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    keraj
    Participant

Witam,mialem wczoraj wypadek w pracy poparzylem sie chemikaliami.Mam 7 dni zwolnienia i zostal spisany raport o wypadku.Mam kilka pytan.Gdzie sie moge zglosic sie, po ewentualne pieniadze za wypadek?Jakie dokumenty musze przedstawic?Bo rozumiem ze jest podobnie jak w Polsce, jak jestem ubezpieczony to nalezy mi sie odszkodowanie?Czuje sie dobrze ale wiadomo pienadze czasem sie przydaja.

fatamorgana
    Participant

Jarek, chyba zapominasz, że na tym forum jest niemal wszystko…
    Masz priva. 🙂

keraj
    Participant

Dzieki za wiadomosc,juz odpisalem.Nie moge przegladac calego zasobu forum,poniewaz nie posiadam narazie internetu w domu.Pozdrawiam.

right.to.reply
    Członek

mnie tez interesuje odpowiedz na pytanie kearaja. Czy mozesz odpowiedziec na forum, ewentualnie na priva? Pls 🙂

right.to.reply
    Członek

czy ja sobie musze jakos zasluzyc na odpowiedz? Drogi Panie Fata bardzo ladnie please 🙄

right.to.reply
    Członek

czy ja sobie musze jakos zasluzyc na odpowiedz? Drogi Panie Fata bardzo ladnie please 🙄

fatamorgana
    Participant

Owszem, należało napisac raczej na priva niż dublowac posta… 😆 😉
    Nie zauważyłem dołu tematu.

v-tec
    Członek

Firm prawniczych oferujących uzyskanie odszkodowania jest wiele, wystarczy włączyć tv na kilkanaście minut najlepiej przed południem że by trafić na reklamę, np. http://www.injurylawyers4u.co.uk
    Ale reklama sobie a życie sobie, nie wiem jak to wygląda w praktyce np. czy biorą każdą sprawę. No i trzeba odpowiedzieć sobie szczerze czy to pracodawca jest winien wypadku czy raczej sam poszkodowany, bo w tym przypadku szanse na odszkodowanie są niewielkie.

keraj
    Participant

Dzieki za wniosek Fata.W ramach wyjasnienia ,nie chce spacjalnego odszkodowania,chce cos takiego jak bym mogl dostac w Polsce od ZUS.Place skaldki na NIN.Kolega przejechal sobie wozkiem po nodze i dostal 1600f.Jak mozna dostac jakies pieniadze to czemu nie skozystac?

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.