Strona główna › Działy › Hobby › Kto chce grać w siatkówkę? Utworzyliśmy grupę do gry! (2007)
część to ponownie ja , mysle ze znajomym( który jest wuefiistą ) nad salką do treningów ale w Bradford , wstępnie za dwa tygodnie zaczynamy jak się uda, ale to tak przyokazji 🙄 to co w tą sobote czy niedziele trening i o której ? wpadam , skołuje jeszcze jedną osobe 🙄 tylko tak jakby jestem początkująca ( bo bardzo dawno temu grałam , ale ruchu nigdy zamało 🙂 ) hehe tylko wytłumaczcie mi jak dojść tam z głownego peronu Leeds.
Najpierw się upewnij, ze ktoś w ogóle będzie tu grał…
Czasami bywa pusto.
Niepogoda lub jakaś impreza z udziałem tych siatkarzy. Rzecz w tym, że siatka i piłka są przez nas wypożyczane od tej starszej grupy.
No i pytanie, czy ktoś potem przyjdzie, aby zagrac po nich?
Zaczynają zawsze ok. 13.00. Kończą z reguły ok. 14:30-15:00.
Potem jest już tylko 1,5 godziny dnia….
I prognoza pogody też warta sprawdzenia.
Hej, ludzie!
Wybiera się ktoś w sobotę na siatkówkę?
witam a zarazem pytam gramy co tydzien w siatke w Goole kolo Selby nie daleko Leeds roznie raz w sobote raz w niedziele na hali wiec pytam czy zajdzie sie druzyna ktora stawila by nam czola
pozdrawiam
czekamy na wyzwania!
czekamy na druzyne minimum 6 osob ktora chciala by sie zmiezyc .
panowie czekamy
Zmieżyć?
😯 Ktoś podejmuje wyzwanie? 🙂
Jakoś nie wierzę, ze cała ekipa pojedzie aż do Goole skoro tu mają boisko.
Nie w hali ale jednak.
czekamy na druzyne minimum 6 osob ktora chciala by sie zmiezyc .
panowie czekamy
w naszym dream teamie nie tylko panowie grają 😉
to dream team rozpoczęła nowy sezon? Gracie już meczyki ❓ Może w końcu bym się stawiła 8)
to dream team rozpoczęła nowy sezon? Gracie już meczyki ❓ Może w końcu bym się stawiła 8)
To czy wystartowali to nie wie nikt.
Jeśli o mnie chodzi to niestety uczęszczać nie będę. Przynajmniej narazie 😥
ewelin wrote:to dream team rozpoczęła nowy sezon? Gracie już meczyki ❓ Może w końcu bym się stawiła 8)
Jeśli o mnie chodzi to niestety uczęszczać nie będę. Przynajmniej narazie :cry:[/quote]
heh to za dużo się nie dowiedziałam 🙄
jacek-jestem wrote:ewelin wrote:to dream team rozpoczęła nowy sezon? Gracie już meczyki ❓ Może w końcu bym się stawiła 8)
Jeśli o mnie chodzi to niestety uczęszczać nie będę. Przynajmniej narazie :cry:[/quote]
heh to za dużo się nie dowiedziałam :roll:[/quote]
a to że nie będę uczęszczał to mało ??!! 😛 tyle informacji powinno Ci wystarczyć 😆
ewelin wrote:jacek-jestem wrote:ewelin wrote:to dream team rozpoczęła nowy sezon? Gracie już meczyki ❓ Może w końcu bym się stawiła 8)
heh to za dużo się nie dowiedziałam :roll:[/quote]
a to że nie będę uczęszczał to mało ??!! 😛 tyle informacji powinno Ci wystarczyć :lol:[/quote]
heheh niee no jasne, to była też ważna informacja dla mnie 😆 😉
we dwoje też można pograć 😉
Plis, nie cytujcie wszystkich poprzednich cytatów poprzednich cytujących…
Robi się tu gęsto, ale nie od treści oczekiwanych przez zainteresowanych.
Co do siatkówki- a czy trzeba oficjalnie otwierać sezon? 😯
Jest miejsce, jest co sobotę siatka, grająca drużyna, a jak są chętni, to wystarczy przecież pójść i grać.
Jedynie pogoda krzyżuje szyki. 😕
to rozumiem, że jak przyjde sobie w sobotę, to ktoś bedzie sobie tam grał, tak? ha, tylko o kerej mam sie tam pojawic panie Fatamorgano?
Ja sprobuje dzisiaj swojego szczescia …
Moze juz ekipa grywa 🙄 choc tu ani slychu by cos sie krecilo.
W sumie pogoda ladna …
Ktos jeszcze chetny??
Bedziemy po 12stej. Starszyzna jak mniemam grywa jak dawniej wiec jak skoncza mozna by sie pod ich siatke podlaczyc 😉
Witam wszytkich!
Chcialabym sie dolaczyc do gry
Czy moglibysci mi podac adres gdzie gracie w siatkowke?
pozdrawiam:):):)
Kiedy gracie ? dajcie znac… cos sie pomysli…
Ewuski jak tam Twoj rower ? mozna bylo by gdzies podskoczyc…
// Pozdrwienia z Polski 😉