Strona główna Działy Hobby Kto chce grać w siatkówkę? Utworzyliśmy grupę do gry! (2007)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 346)
  • Autor
    Wpisy
    kamil-kraki
    Participant

siemka byl bym chetny zeby cos pograc 😀 w Polsce gralem wklubie na dolnym slasku ?? mozna wiecej informacji ? dzieki z góy pozdrawiam

fatamorgana
    Participant

Więcej informacji masz wstecz, na ostatnich stronach.
    Szczerze mówiąc nie bardzo jest o czym teraz pisać.
    Zima za pasem, dzień krótki ale soboty nadal bez zmian. 🙂 😉

cyklop
    Participant

czy my zawsze musimy sie przekomarzac i wymadrzac ,moze po prostu zagrajmy i tyle?

ewelin
    Participant

[b:a079c8be82]cyklop powiedział[/b:a079c8be82]

[quote:a079c8be82]czy my zawsze musimy sie przekomarzac i wymadrzac ,moze po prostu zagrajmy i tyle?[/quote]

ja w tym nie widzę żadnego przekomarzania i wymądrzania…

[quote:a079c8be82]Więcej informacji masz wstecz, na ostatnich stronach.
    Szczerze mówiąc nie bardzo jest o czym teraz pisać.
    Zima za pasem, dzień krótki ale soboty nadal bez zmian. [/quote]

same informacje, zinterpretować ❓ 😕

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    cyklop wrote:

czy my zawsze musimy sie przekomarzac i wymadrzac ,moze po prostu zagrajmy i tyle?

A jak myślisz, po co zorganizowałem wiosną te rozgrywki w siatę?
    Żeby grać! 😆
    Nie wiem co miałeś na myśli pisząc swojego posta, ale niemal na każdej stronie jest to samo, o tym samym dniu tygodnia.
    Wszytko jest napisane, wystarczy PRZECZYTAĆ.

cyklop
    Participant

no i wlasnie znowu te zlosliwosci czy ty nie masz za bardzo rozwinietego instynktu nauczania,bo jednak na nauczyciela to sie nie nadajesz ,wystarczy po prostu odpowiedziec ,,znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie w poscie z…,,, i tyle po coz te zlosliwosci wystarczy PRZECZYTAC nikt cie nie zmusza do pisania tych postow wierze,ze robisz to z przyjemnosci wiec przyjemnie odpowiadaj a nie dogryzaj ,to chyba proste,dziekuje za pomoc i odpowiedz

fatamorgana
    Participant

[quote:b13983abb4][b:b13983abb4]Więcej informacji masz wstecz, na ostatnich stronach. [/b:b13983abb4]Szczerze mówiąc nie bardzo jest o czym teraz pisać.
    Zima za pasem, dzień krótki ale [b:b13983abb4]soboty nadal bez zmian. [/b:b13983abb4][/quote]

Powtórzę raz jeszcze- specjalnie dla cyklopa:
    Wystarczy przeczytać….(zamiast się wymądrzać)

cyklop
    Participant

no prosze przeciez ,chyba bylbys chory gdybys nie mial ostatniego slowa,powtarzac ,raz jeszcze nie musisz bo raz wystarczy i nie specjalnie dla mnie,bo nie chce byc wyrozniany jako niedoinformowany,jednakze dziekuje za tak doglebne wnikniecie w ten temat jestem zaszczycony,ze wasza krolewska mosc zaszczycil ma skromna osobe odpowiedzia,pozdrawiam i zycze dalszych sukcesow na forum,bez zadnych ironicznych podtekstow….

asiwa
    Participant

SIEMKA
    nadal są treningi prowadzone w soboty – leeds ? można liczyć na zapis ze znajomymi? :]

fatamorgana
    Participant

Grupa starsza gra w soboty cały czas- ale to są wyjadacze, którym niestraszna pogoda zimowa.
    Jeśli ktoś chce dołączyć do nich – jest to możliwe, ale oczekują nieco lepszego poziomu gry…
    Natomiast grupa młodsza, chyba zacznie grać z wiosną.
    Chyba że… 🙂 😉

asiwa
    Participant

a niemyśleliście o wynajmie jakiejś salki do gry ?

fatamorgana
    Participant

A ktoś tam myślał, ale chyba nie będzie do końca nad tym siedział, bo wyjeżdża do Polski.
    Natomiast była gdzieś taka możliwość, ale już od listopada słyszę, ze ktoś szuka takiego miejsca i nic. Może znaleźli, ale nikt nic nie zgłasza.
    Sądzę, ze luty przeleci szybko, a w marcu to już można śmiało normalnie grać na boisku bez sali.

asiwa
    Participant

Hm , jeśli macie ochote moge sie rozejżec cenowo , tylko jestem z Bradford .. wszyscy z Leeds jesteście?

No i piłke miałam 3 lata temu w ręku więc małe przypomnienie by mi sie przydało zanim zaczełabym się ruszać dlatego sie zastanawiam czy jest sens bo coś wpsominałes że jesteście starszą grupą o wyższym poziomie.. 😉 więc czy ta młodsza była by zainteresowana salką ? 😉
    Niewiem do kogo sie tu zgłaszać 🙄

asiwa
    Participant

🙄

fatamorgana
    Participant

Źle zrozumiałaś poprzednie posty. 😉
    Mowa była o tej grupie, która gra cały czas, [b:2cc7b95794]ale to nie my[/b:2cc7b95794].
    My utworzyliśmy tę młodszą grupę, grająca w soboty i czasem w niedziele po tamtej.
    I u nas każdy może zagrać, byle tylko przyszła odpowiednia ilosc ludzi.
    Z wiosną się ożywi. 🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 346)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.