Strona główna Działy Hobby Kto chce grać w siatkówkę? Utworzyliśmy grupę do gry! (2007)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    hammer18
    Participant

no no z wiosna tyle pomyslow 😯 kiedy ja znajde czas zeby pograc w siatkowke 🙂

Ania0879
    Participant

ja rowniez sie pisze:)

dennis44
    Participant

w koncu…zawsze wiedzialem ze z wiosna przychodzi nowy duch, pisze sie na granie z wielka checia.pozdrawiam

Malgon
    Participant

heheh niedlugo boisk zabraknie 🙂
    suuuuper!

dagmara
    Participant

Za to ja jestem troche nowa takze HEJ ❗ Witam wszystkich. Wiec co z ta siatka, ktos wie gdzie mizna grac, kiedy, o ktorej, z kim?

dagmara
    Participant

Wiem mozna nie mizna. 😆 😆 😆 😆

Malgon
    Participant

witamy "troche nowa" Dagmare.
    No nadal czekamy na pelna liste …

P.S. Mozesz edytowac swoje posty (jak popelnisz blad lub chcesz co szmienic) klikajac na zakladke Edit.
    Pozdrawiam.

fatamorgana
    Participant

Powoli…nie tak na łapu capu. Trzeba najpierw "obadać" co i jak, kiedy.
    Siatka, słupki, stan nawierzchni itp. Mamy połowę kwietnia. Jeszcze się tyle nagramy, że nas ręce pobolą. 🙂 😀
    Miłe jest wszak to, że taki odzew spory. Obyście się tylko nie wykruszali jak uczniowie na angielskim… 🙂 😉
    Będę podawał wszystko co nowe w temacie na bieżąco.
    Pozdrawiam i pytanie, kto ma oprócz Jacka piłkę do siatkówki?

P.S. Fajnie że i Żywiec będzie na boisku…(jakikolwiek… 😆 🙂 😉 ).

dagmara
    Participant

O dzieki za cynk, dobrze wiedziec, lepiej to poprawic niz wyjsc na analfabete hi hi. 😳

magda_w
    Participant

Ja rowniez sie pisze:) moze nie jestem takim zapalencem na siatkowke jak na pilke reczna ale z mila checia dolacze 🙂

mor2
    Członek

No i to mi sie podoba ciekawe ile osob przyjdzie a z pilka fata to najmniejszy problem 3f kosztuje tylko to boisko trzeba zalatwic i bedzie super. A po meczu piwko przy ognisku to jest to 🙂 pozdrawiam

dagmara
    Participant

Hej Fata do tego Zywca na boisku to mam takie dziwne wrazenie, ze nie chodzi Ci tylko o miejscowosc. 😉

fatamorgana
    Participant

Ja lubię Żywiec pod każdą postacią… 😆 🙂 😉

dagmara
    Participant

Jako miasto, to bedac szczera nic ciekawego. Dlatego tez wlasnie jestem tutaj. Choc nie ukrywam, ze troche mi sie teskni. 🙁

mor2
    Członek

strasznie duzo ludzi znam z zywca

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.