Strona główna Działy Hobby Kto chce grać w siatkówkę? Utworzyliśmy grupę do gry! (2007)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 211)
  • Autor
    Wpisy
    mor2
    Członek

witam ty fata a to ognisko bedzie zaraz po siatce czy wieczorem ?? jak planujesz

fatamorgana
    Participant

Czytaj w temacie o ognisku…
    Wieści z Polskiego Centrum.

purebiker
    Członek

No ja tez raczej bede, raczej na 100% zobaczymy co to za profesionalisci tam grają 😉

Malgon
    Participant

Profesjonalisci sa sa … ale to raczej nie my 😉
    za to Zolwie Ninja maja sie czym pochwalic!
    jak przyjedziesz odrobinke wczesniej, sam zobaczysz!

fatamorgana
    Participant

Juz tylko dwa dni…
    Zapraszamy wszystkich!
    Wakefield! Walczcie z nami, zamiast się chować u siebie…! 😆 🙂 😉
    Sobota, od 14:45

3tna
    Participant

Okey Dokey 😉 bedziemy

fatamorgana
    Participant

Ale tłum się zjawił w ostatnią sobotę!
    😯 😯 😯
    Któż by się spodziewał aż takiej frekwencji?
    Przyszło sporo nowych twarzy i bardzo dobrze, bo trzeba zmieniać i uzupełniać składy, żeby było ciekawiej. 🙂

Poziom coraz wyższy i ilość zawodników również.
    Ksiądz znów kilkakrotnie dokonywał "przeglądu" wydarzeń na boisku i nie omieszkał nam podziękować za to, że ożywiliśmy to miejsce jakoś.
    Fajnie że coraz więcej osób tam przychodzi, coś się dzieje, ping- pong też ma już swoich zwolenników, więc teraz zostaje nam urządzić jakieś zawody może…
    Jakiś turniej mały?
    Np. o Puchar ….. (może proboszcza, albo Prezesa Klubu Polskiego z Leeds…)?
    🙂 😉
    W dodatku przez niemal cały czas rozgrywek obecny był "fotoreporter" w osobie Ewy, więc mamy nadzieję, ze coś wstawi z tego dnia (nawaliła mnóstwo zdjęć przecież…). 🙂

Zapraszam na kolejne rozgrywki w najbliższą sobotę, z tym że UWAGA UWAGA!!! Tym razem wieczorem mamy ognisko!!!
    Jest już wszystko od strony formalnej.
    Także szykowac się powoli z tą kiełbasą… 🙂 🙂 😀 😀 😀
    Ziemniaczki tez jak najbardziej. 😉

Pozdrawiam i zapraszam.

mor2
    Członek

No faktycznie ludzi dopisalo, za tydzien mozna spodziewac sie jakiegos rekordu frekwencji wkoncu mamy ognisko. A z tym turniejem w ping-ponga to niezly pomysl ja sie pisze 🙂

Mkowal
    Członek

😆 Witam Was Sedecznie! Pisze jeszcze z polski ale niebawem tzn w sobote juz bede w Leeds. Jestem z bełchatowa a to jest juz stolica polskiej siatkowki.Chcialbym wsporacowac z wami pod tym kontem mam duze kontakty z mistrzami polski jak i z chlopakami z reprezentacji. Nadmieniam ze bylem prezesem klubu kibica Skry Belchatow. Moze warto zrobic polonijny klub kibica z siedziba w Leeds?:) Jednak poza tym mam do was prosbe wielka. Przylatuje do Leeds 16 czerwca firma zapewnia mi 2 tygodnie hotel w okresie probnym mojej pracy a nastepnie musze szukac mieszkania sam. Jesli mozecie mi podopowiedziec jakich czesci miasta unikac a w jakich jest rosadna cena i w miare milo sie mieszka. Bede wam bardzo wdzieczny i pomoge z ta siatkowka:) Firma ta miesci sie w oklicach LS11 5NJ . Moze tam by bylo gdzies w oklicy milo zamieszkac. Prosze o pomoc i z gory wielkie dzieki.!!!

fatamorgana
    Participant

Skoro masz prośbę "[b:c9785a8a8c]poza TYM[/b:c9785a8a8c]", to i ja mam prośbę: takie rzeczy pisz proszę w odpowiednim dziale- Mieszkanie, bo tu jakoś nie wypada szukać mieszkania i w tym temacie pisać…
    (Temat dotyczy siatkówki jakby nie było).

Co do tego gdzie warto a gdzie nie, łatwo znajdziesz odpowiedni temat na forum, bo dopiero co pisaliśmy o tym. (Hyde Park, Mieszkanie).
    Tu Ci nie będę o tym pisał.
    Ew. na priva.

Pozdrawiam i dzięki za zrozumienie.
    P.S. Na współpracę i pomoc w zakresie rozwijania siatkówki jesteśmy jak najbardziej otwarci, ale pamiętaj, że gramy póki co rekreacyjnie.
    🙂 🙂

Malgon
    Participant

???????????

gramy ? 🙄

jacek-jestem
    Participant

Kiepsko to wygląda… przynajmniej w harrogate.
    Prognozy pogody też nie są obecujące.

Jednak jeśli boisko się nadaje do gry, a padać nie będzie to ja moge zagrać.
    A jak inni ?

Malgon
    Participant

Ja bede na miejscu o 1.30.
    Mam sprawe do omowienia w Polskim Osrodku i przed 14sta juz moge grac jesli tylko ktos sie zjawi 🙂

P.S. Przypuszczam,ze u nas w Leeds z pogoda jest dokladnie tak samo 🙁
    ale mowili,ze maja byc przejasnienia :):):)

jacek-jestem
    Participant

Jeszcze pytanie czy będą grać żółwie ninja przed nami… bo inaczej sobie nie pogramy bez siatki, a ileż można odbijać… Ma zamiar ktoś jeszcze przyjść ❓

fatamorgana
    Participant

Prpgnoza niestety może nam załatwić całość dnia, włącznie z ogniskiem, bo nadawają i opady i burze, ale i nawet ostrzegają przed podtopieniami.
    Może tu, może gdzie indziej.
    No ja w każdym razie będę i rano i po południu potem, bo trzeba namiot przetestować.
    Cholerka, drewno nie wyschnie, sam namiot to za mało…
    Przynajmniej będzie wiadomo jak go rozłożyć. A namioty są dwa: na małą grupę i na dużą.
    W końcu przyjdzie przecież pogoda.
    Myślę, że jak będzie tak jak dzisiaj, czy podobnie, to sam chłód i wilgoć spowoduje, że ludzie nie przyjdą. Chyba że się rozjaśni.
    Ustalmy tak, że jak będzie lać i niebo będzie jak dzisiaj, około południa to darujemy sobie jutrzejsze imprezy- NIESTETY!

Pozdrawiam.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 211)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.