Strona główna Działy Hobby Kto chce grać w siatkówkę? Utworzyliśmy grupę do gry! (2007)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 196)
  • Autor
    Wpisy
    Samar
    Członek

Witam wszystkich. Jezeli za tydzien gracie to chetnie sie pojawie razem z kumplem. A co z szachami???. Pozdrowionka

Malgon
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Bym zapomniał.
    Ktoś (dziewczyna jak sądzę… :wink:) zgubił przy słupku na boisku wczoraj małą, cienką, srebrną bransoletę na dłoń.
    Tłoczona w ukośne małe paski na zewnętrznej stronie.
    Do odbioru u mnie (przeze mnie).

Fata, to nie nasza 🙂 Ona juz tam byla.
    To cudo zostalo znalezione podczas poszukiwan kolczyka 😉 hehe

3tna
    Participant

Nie ma co! Bylo ostro Fata ma racje ale bylo warto 😀

Opuchlizne mam do tej pory + slady odbitej pilki 😛 (mialam jezdzic na rowerze i teraz nici z tego; wszystko przez was ;P)

Mila gra w milej atmosferze…

Beda jakies fotki ?

// Pozdrawiam

magda_w
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Łapy dzisiaj odpadają…!
    Takie ostre granie było, że wszyscy chyba wykończeni.
    Przynajmniej nie widać, zeby ktoś cokolwiek wpisał jak było… 😆
    A było naprawdę dzisiaj ostro. Najciekawsze że nasza drużyna grając w permanentnym osłabieniu 5 na 4 a potem 4 na 3 i tak wygrała większość setów. 😯 8)
    Nawet Jacek i Malgon nie byli w stanie nas złamać.
    W końcówce nasi (z Etną niewybuchową jednak… :)), wyraźnie osłabli i stracili "pałera", ale przewaga z poprzednich setów zrobiła swoje…

Dziekujemy wszystkim którzy przyszli, serdecznie witamy Tomka z Dorotą przybyłych z uroczą córeczką z Kanady (od dawna chcieli nas poznać i pograć ), natomiast smutna wieść jest taka, ze nasza najaktywniejsza uczestniczka wszystkich naszych przedsięwzięć (foto, wyjazdy, siatkówka), czyli Magda z Tadcaster niestety nas opuszcza.
    Wyjeżdża do Londka. Życzmy jej wszystkiego najlepszego i powodzenia na dalszej drodze w UK. Podziwiam ją za to, że mimo odległości tak jej zależało aby z nami brać udział w spędzaniu wolnego czasu, że była najczęstszą uczestniczką. Brawo!
    Magda, dzieki za wszystko i trzymaj się. 🙂 🙂 😉

Ja tez Wam wszystkim dziekuje! Bardzo sie ciesze, ze Was poznalam i moglam brac udzial w owych przedsiewzieciach, smutno mi, ze musze Was opuscic i to miejsce.. no ale coz… scenariusz w naszym zyciu bywa rozny. Moze juz nigdy sie nie zobaczymy, ale na pewno zachowam wiele wspomnien i za nie dziekuje 😉 pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczow 😉 Magda …

3tna
    Participant

Jak to bylo Jacek ?

Magda tututu Magda 😀

hihihi

// Over and out

fatamorgana
    Participant

W najbliższą sobotę gramy już zwyczajnie- na ok. 14:30.
    Zapraszamy! 🙂

jacek-jestem
    Participant

Jakoś tak to było z tym "tututu" 😀 Czasami można się powymądrzać 😉

Do zobaczenia w sobote 🙂

3tna
    Participant

Bede z mezem 🙂 i z Pawlem…

jacek-jestem
    Participant

To super. Czyli znowu zrobimy porządne składy (w sensie, że będzie nas więcej niż po 3 osoby). Może Wakefield z powrotem zawita. ZAPRASZAMY 😆
    Będzie też pingpong, a później może i ognisko, więc będzie się działo 😉

HURA !!! 😆

fatamorgana
    Participant

AMEN! 😆 🙂 😀 🙄

mor2
    Członek

No to i ja moze dam rade mimo ze z polski wrocilem i ledwo zyje 🙂

fatamorgana
    Participant

Chyba rzeczywiście ledwo żyłeś, bo nie dojechałeś…
    A Samar gdzie ?

Dojechała nawet później Etna.
    Kanada była, stała grupa pod wezwaniem też była, Kasia- nasz nowy gość też (a jakże…:)).
    Natomiast Wakefield gdzieś wcięło…
    Hej tam -wy za miedzą!
    Gdzie was podziało?
    Boicie się nas czy jak? 🙂 😀 😆 😉
    Zapraszamy za tydzień.
    Potem ping pong i może wreszcie te upragnione ognisko…

Słuchajcie ludzie, najpierw było nas więcej, więc pokażcie że to nie było przelotne zainteresowanie, ale jak pogoda taka jak dzisiaj, to aż się prosi pograć.
    Przybywajcie do nas.
    Zmęczeni ale zadowoleni i syci wrażeń.
    Pozdrawiamy. 🙂 🙂 🙂

jacek-jestem
    Participant

Było super.
    Oby za tydzień też pogoda nam dopisała 😀

Malgon
    Participant

Cheeky obiecala,ze za tydzien zagra caly mecz!
    btw Koszulka w prezencie i na zachete 🙂

cheeky girl
    Participant

Malgon wrote:

Cheeky obiecala,ze za tydzien zagra caly mecz!
    btw Koszulka w prezencie i na zachete 🙂

Za tydzien nie moge 🙁 Jade na zlote gody.

ale dzieki za koszulke, na pewno zagram za dwa tygodnie 😆 😆

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 196)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.