Strona główna Działy Hobby Kto chce grać w siatkówkę? Utworzyliśmy grupę do gry! (2007)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 151)
  • Autor
    Wpisy
    mor2
    Członek

zobaczymy co bedzie jutro jak bedzie padalo to zostaniemy w knajpie i wypijemy po zywcu 🙂

haholek1982
    Participant

bardzo chętnie dołącze do grania i postaram się dotrzć w następną sobote :), jak by ktoś mógł to niech napisze godzinę spotkania 19.05.07, z góry dzięki 🙂

mor2
    Członek

Witam dzis to bylo granie :(bylo 5 osob w tym dwie przyjechaly z wakefield wiec nie pogralismy a pogoda byla niezla, co sie stalo forumowicze ze zaniemogliscie??:( ciekawe co za tydzien przyjda dwie <hahaha>

jacek-jestem
    Participant

Za tydzień zaczynamy grać około 14.30 – jak zawsze.
    Powinno być więcej osób.

mor2
    Członek

JAK ZWYKLE ??? a co bylo dzis niezwyklego skoro nie graliscie??

jacek-jestem
    Participant

Godzina JAK ZAWSZE.

Pisaliśmy na forum, że kilku osób nie bedzie…

Mam szatański plan:
    – będziemy pisać co tydzień kto będzie w sobote przychodzić, więc będzimy dokładnie wiedzieć kto przyjdzie 😉

Marta Klecz
    Członek

ja mialam impreze pracownicza i zaniemoglam 🙂
    przepraszam
    obiecuje poprawe

Malgon
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    mor2 wrote:

Witam dzis to bylo granie :(bylo 5 osob w tym dwie przyjechaly z wakefield wiec nie pogralismy a pogoda byla niezla, co sie stalo forumowicze ze zaniemogliscie??:( ciekawe co za tydzien przyjda dwie <hahaha>

Za tydzien gramy!
    Mowilismy,ze sklad niepelny w tym tygodniu bedzie i Jacek i ja w Polsce, etc.
    Do za tydzien!

Capricorn
    Participant

No my niespodziewanie wyldowaliđmy w Leeds jednak. Mimo ze organizacja padla na ryj, bo nie bzlo ni pilki, ni siatki, ni graczy ubawilismz sie po pachy dyieki Pawlowi, Danielowi i Andrzejowi. Dzieki chlopaki!!!

mor2
    Członek

no cos trzeba bylo wymyslic skoro forumowicze zawiedli 🙂 oby to sie nie powtarzalo pozdrawiam capricorn za tydzien pamietaj ze start o 14:30 🙂 a nie 15:30

Capricorn
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    mor2 wrote:

no cos trzeba bylo wymyslic skoro forumowicze zawiedli 🙂 oby to sie nie powtarzalo pozdrawiam capricorn za tydzien pamietaj ze start o 14:30 🙂 a nie 15:30

Musiałbym zrezygnować z capoeiry żeby zdąrzyć na czas, a to jest wykluczone. Następnym razem zabiorę się jednak z capoeristas z Leeds i na pewno będę wcześniej bo Oni mieszkają w okolicach polskiego Kościoła. Pozdrawiam

magda_w
    Participant

no to do milego zobaczenia pojutrze! oby tylko frekwencja nie zawiodla jak ostatnim razem 😀 .. pozdrawiam

Malgon
    Participant

Magda to ty ? 😆 Nie poznalam w przebraniu, mam nadzieje,ze grasz jeszcze z nami? 😉 hehe
    Ja bede ale gdzies dopiero przed 14sta, wczesniej konferencja do zaliczenia. Czyli z szachow przed meczykiem nici. Chyba,ze po.
    Paaaa

Marta Klecz
    Członek

Ja tez bede tym razem z latorosla

jacek-jestem
    Participant

Według prognozy pogoda na sobote ma być nie najlepsza. Przelotne opady deszczu, mocny wiatr…
    Jednakże kto planuje przyjście?

Ja w sobote wybieram się w długą podróż, więc mnie napewno nie będzie.
    Ale na następną sobote (tą kiedy ma być ognisko) będę już z powrotem.

😀

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 151)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.