Strona główna Działy Hobby Kto chce grać w siatkówkę? Utworzyliśmy grupę do gry! (2007)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 136)
  • Autor
    Wpisy
    Marta Klecz
    Członek

ja moge wpasc w sobote, ale to zalezy juz bardziej od pogody, moj synek tym razem wraz ze mna

Ma?aGosia
    Participant

Ja bym sie chetnie dolaczyla z mezem, ale godzina 12 to godzina spania naszych dzieci 🙁 . Zobaczymy moze sprobojemy w tym tygodniu.

jacek-jestem
    Participant

My zaczynamy grać około godziny 14.30

mor2
    Członek

ja bede tym razem na 100% ze znajomymi

Malgon
    Participant
    ”magda19″ wrote:

No to kto sie pisze na te sobote? bedzie ktos wogole?? Malgon, Jacek? zostawiliscie mnie sama…. taka flexible to ja nie jestem 😀

Madzia, wiesz,ze gdybym tylko mogla …. 🙁
    Ale trzymamy kciuki,ze dasz rade i godnie zareprezentujesz nas.
    Polaczymy sie telepatycznie 😆

Capricorn
    Participant

My w tym tygodniu gramy w Wakefield, ale do Leeds na pewno jeszcze wpadniemy. Zapraszamy do nas. Nawet nie przypuszczacie jaką mamy fajną miejscówę na boisko w parku, bliziutko wody i na mięciutkiej, krótko przystrzyżonej trawce… 😀 Zaczynamy o 14 w sobotę i o 13 w niedzielę. Thornes Park. Pozdrawiam

Malgon
    Participant

oooo zagramy tam na pewno!

ale za tydzien znow Leeds, tak??? 😆
    akurat mam konferencje w Leeds od rana w sobote i planuje sie zwolnic z polowy by moc zagrac (do Wakefield juz wtedy moge nie zdazyc za dnia).
    Wiec please please zgrajmy next week w Leeds? (a teraz potrenujcie 😉 )

magda_w
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    mor2 wrote:

To jak ? … ile osob przyjedzie? jeszcze zalezy jak to bedzie z ta prognoza.. nie za ciekawie sie zapowiada, zeby jeszcze byla mozliwosc pogrania indoor … :/ pewnie odlozymy do nast. tygodnia ? jak myslicie ?

M I K E
    Participant

Dlaczego nikt nie gra w cymbergaja lub bierki?
    To sa wspaniale gry towarzyskie!

fatamorgana
    Participant

Sądzę że z takich samych powodów jak nie grają w kapsle, w oczko czy w klasy… 😆 😆 😆

siedziuk
    Członek

hey, czy moge zasilic szeregi siatkarzy , nie bede najslabszym ogniwem w druzynie zapewniam. :)moge zjawiac sie jutro, normalnie gdy pogoda dopisuje jestem na wspinaczce, lecz gdyby byla mozliwosc regularnie moglbym pomoc druzynie z leeds.
    pozdr 8)

mor2
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ”magda19″ wrote:

mor2 wrote:

To jak ? … ile osob przyjedzie? jeszcze zalezy jak to bedzie z ta prognoza.. nie za ciekawie sie zapowiada, zeby jeszcze byla mozliwosc pogrania indoor … :/ pewnie odlozymy do nast. tygodnia ? jak myslicie ?[/quote]
    ze trzy osoby odemnie beda a pogoda bedzie dobra mowie wam 🙂

dafunkonline
    Participant

heheheh a skąd wiesz ?
    instytut meteorologii i gospodarki wodnej czy mądrości ludowe ? 😉

"jeśli pod koniec listopada pada albo nie pada to na świętego Hieronima jest deszcz albo go ni ma.."
    😀

magda_w
    Participant

mor2 wrote:

”magda19″ wrote:

mor2 wrote:

To jak ? … ile osob przyjedzie? jeszcze zalezy jak to bedzie z ta prognoza.. nie za ciekawie sie zapowiada, zeby jeszcze byla mozliwosc pogrania indoor … :/ pewnie odlozymy do nast. tygodnia ? jak myslicie ?[/quote]
    ze trzy osoby odemnie beda a pogoda bedzie dobra mowie wam :)[/quote]

mor2 cos mi sie nie widzi, ze bedzie dobra 😀 chyba sobie pogramy.. ale w siatkowke wodna "na powietrzu" 🙂 pozdrawiam..

ps. tak na powaznie… mysle, ze lepiej odlozyc to granie na za tydzien, a i zeby wszyscy wiedzieli magda19 = magda_w 😉

mor2
    Członek

zobaczymy co bedzie jutro jak bedzie padalo to zostaniemy w knajpie i wypijemy po zywcu 🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 136)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.