Strona główna Działy Hobby SPEEDWAY GRAND PRIX CARDIFF!!

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 31)
  • Autor
    Wpisy
    GAWEL
    Participant

http://panorama.media.pl/content/view/187902/185/

moglo byc lepiej mor2 jak myslisz?

mor2
    Członek

No i nadeszla kolejna sobota z zuzlem na najwyzszym poziomie. Dzis zuzlowcy powalcza o wielka nagrode Szwecji w Goeteborgu na sztucznym torze, wiec walka zapowiada sie super tym bardziej ze Tomasz Gollob chce dogonic Pedersena 🙂 oczywiscie transmisja na stronie http://www.meczyki.pl

power
    Członek

Witam! jestem zainteresowany wyjazdem na Grand Prix do Cardiff!!!jeszcze nie zakupilem biletu , ale zrobie to w najbliższych dniach!Jesli chodzi o wyjazd to napisz mi co i jak!a najlepiej podaj mi twojego mail-a!pozdro

mor2
    Członek

no i jak rok temu udalo sie uzbierac ludzi na wyjazd, chociaz w tym roku bylo trudniej, ludzie nie wiecie co tracicie chcialo by sie powiedziec.
    Teraz pozostaje nam czekac do soboty i jedziemy do Stolicy speedway na wyspie czyli CARDIFF

mor2
    Członek

Wlasnie jestesmy prosto po przyjezdzie z Cardiff Bylo rewelacyjnie stadion prawie pelny, polscy kibice nie zawiedli, bo bylismy najbardziej widoczni w calym miescie:) troszke moze zawiedli polscy zuzlowcy i polski sedzia 🙁 ale wyjazd uznajemy za uadny warto bylo jechac. I zapraszamy za rok !!!!!!

mor2
    Członek

BRITISH SPEEDWAY GRAND PRIX CARDIFF 10.7.2010 !!! MUSIMY TAM BYC !!!
    Witam ponownie po roku przerwy znowu wyruszamy do Cardiff im bedzie nas więcej tym lepiej.

jackyl
    Participant

2009 ominales 😉

mor2
    Członek

no niestety nie dalem rady byc tam rok temu, a szkoda bo się działo zwłaszcza starcie nicholls sajfutdinow :). Ale spokojnie w tym roku sie odbije

levy42
    Participant

widzę,że temat martwy a GP już za niecałe 2 tygodnie. Czy z Leeds ktoś się wybiera do Cardiff? Ja chętnie przyłączę się do jakiejś większej ekipy,bo samemu głupio jechać.

mor2
    Członek

Ja na 100% bym sie wybral ale nie mam auta. Bylem na GP w Cardiff 2 razy i jest rewelacyjnie polecam !!! moze jeszcze znajda sie jacys chetni

bert373
    Participant

siemasz mor2, mam pytanie mozna jeszcze kupowac bilety do cardiff? jestem wielkim fanem tomka golloba i Polonii Bydgoszcz i chcielismy w tym roku jechac do cardiff pozdro

levy42
    Participant

Pozwolę sobie odpowiedzieć na pytanie-bilety można kupować,szczegóły na tej stronie: http://speedwaygp.com/en/venuecardiff2010/a414

Zawody już za tydzień,niestety jakoś nie widzę zbyt wielu chętnych na wyjazd więc pozostaje piwko i TV..

Capricorn
    Participant

Jedziecie w tym roku ? W zeszłym byłem pierwszy raz w życiu na żużlu i stwierdzam, że zayefajna impreza. W tym też jedziemy tyle, że tym razem z noclegiem. Jak by ktoś znał jakąś tanią metę na jedną noc nieopodal stadionu to będę wdzięczny za cynk. Pozdrawiam

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 31)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.