Strona główna Działy Hobby SPEEDWAY GRAND PRIX CARDIFF!!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    mor2
    Członek

ja nawet bede na tym meczu 🙂 bo we wtorek jade do polski SPARTA jest strasznie mocna u siebie wiec mysle ze 7 bonusow wpadnie 🙂

mor2
    Członek

No bilety dotarly do nas wiec mozna spac spokojnie i czekac na Cardiff 🙂

darek
    Participant

Witam mam pytanko z kad i o ktorej ruszacie?

drezlajf
    Participant

witam znow,
    powodzenia na gp
    miejmy nadzieje, ze widowisko sie uda.
    kogo uobstawiamy? nicki wraca na swoje miejsce; chyba czas

mor2
    Członek

Witam juz ostatni raz przed turniejem SGP jutro wyruszamy sprzet mamy (flagi szaliki i trabki) wiec polscy zuzlowcy mogo liczyc na nasz doping

mor2
    Członek

No i juz po Grand prix 🙁 A my dotarlismy do leeds cali, wycieczka byla rewelacyjna super atmosferka w Cardiff (troszke daleko to jest) z 5 tys. polskich kibicow, miasto po prostu bylo bialo czerwone :), na tym pieknym stadionie bylo tak glosno ze uszy az odpadaly :), wiec warto bylo jechac, tylko zabrakol nam miejsca w hotelu i musielismy spac w samochodzie na parkingu. Za rok oczywiscie tez jedziemy!!!! wiec zapraszam

drezlajf
    Participant

hej ho
    jakies refleksje na temat naszych rodakow, ktory z nich zrobil najlepsze wrazenie w cardiff?
    w sumie tak jakos bezplciowo, bez fajerwerkow jezdzaja na tyh swoich furmankach, co nie?

ehehe

hej Unia!

jacek-jestem
    Participant

Falubazie, Falubazie,
    Ukochany klubie nasz,
    Falubazie, Falubazie,
    Mistrza Polski jeszcze raz !

😆

mor2
    Członek

O naszych zawodnikach to nic nie powiem bo szkoda gadac na takim turnieju przy tylu kibicach sie tak skompromitowac to swiadczy o jagusiu i gollobie, ale kibice polscy nadrobili i iloscia i zachowaniem 🙂

mor2
    Członek

Witam wszystkich sympatykow zuzla:) Jak wiemy za pare dni rusza nowy sezon ligowy, wiec i zacznie sie cykl SGP, jeden z tych turniejow odbywa sie w sasiadujacej Walii konkretnie w Cardiff[b:3250fc486f] 28 czerwca 2008[/b:3250fc486f].
    Wiec tak jak rok temu, organizuje wyjazd na to wspaniale widowisko mam jeszcze dwa miejsca w aucie, zapraszam fanow badz fanki na wycieczke.
    Koszta wycieczki:
    bilet na stadion ok. 40f
    nocleg w hostelu ok. 25f (bo nie dam rady wracac po zawodach)
    paliow ok. 25f

p.s. Rok temu bylo super 🙂
    [/list]

Anonim
    Gość

Tylko STAL RZESZÓW 🙂

[youtube]http://youtube.com/watch?v=LcJidqvVu5g[/youtube]

jacek-jestem
    Participant

Ja go kocham
    i go nie zdradze
    to FALUBAZ
    nic nie poradze!!
    …:::FALUBAZ:::…

ŚP. Kurmanek [*]
    [youtube]http://youtube.com/watch?v=AID27poJZ44[/youtube]

mor2
    Członek

nie przechwalamy sie klubami:) tylko pytanie bylo o to kto chce jechac do Cardiff czytac wyzej
    (WTS SPARTA WROCLAW ;))

mor2
    Członek

Juz w sobote zaczyna sie Speedway Grand Prix, rozpoczynamy w Krsko Slowenia jak myslicie kto wygra Crump, Pedersen, Adams a moze ktorys z Polakow Gollob, Holta albo Kasprzak 🙂

mor2
    Członek

Widze ze w Leeds nie ma zbyt wielu kibicow zuzla, a szkoda bo moja propozycja wyjazdu do Cardiff wciaz aktualna. A dzisisj nie zapominamy o Grand Prix Polski o godzienie 18 naszego czasu na stronie http://www.meczyki.pl bezposrednia darmowa transmisja polecam

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.