Strona główna Działy Hobby SPEEDWAY GRAND PRIX CARDIFF!!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    mor2
    Członek

Witam wszystkich zbieram ludzi na wycieczke do Cardiff na speedway grand prix 30 czerwca mam 3 miejsca w samochodzie, bilety mozna zamawiac online okolo 40f. Jesli macie auta to zapraszam mozna jechac na pare fur 🙂 bedzie rewelacyjnie pozdrawiam

GAWEL
    Participant

http://sport.onet.pl/0,1248731,1527738,wiadomosc.html
    jak tak dalej beda jezdzic to warto bedzie zobaczyc ich poczynania na zywca!!! …zobaczymy co bedzie sie dzialo we Wroclawiu?
    brawa dla Jagusia 😀

mysza76
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    mor2 wrote:

Witam wszystkich zbieram ludzi na wycieczke do Cardiff na speedway grand prix 30 czerwca mam 3 miejsca w samochodzie, bilety mozna zamawiac online okolo 40f. Jesli macie auta to zapraszam mozna jechac na pare fur 🙂 bedzie rewelacyjnie pozdrawiam

czesc, jestem chetny na wyjazd do cardiff, wybieram sie tam juz 2 rok ale jakos narazie nic niewyszlo. Jak mozna sie skontaktowac z toba? pozdrawiam.

mor2
    Członek

witam ja jak co tydzien jestem w sobote w polskim centrum gram tam w siate to mozesz wpasc to pogadamy. A Jagus dobrze dobrze ogladalem

mor2
    Członek

No wiec sklad mamy prawie pelny (jest jeszcze jedno miejsce) trzeba zobaczyc i zarezerwowac bilety i jedziemy!!

drezlajf
    Participant

siemanko,
    krotkie pytanie czy chcecie zostac na noc w cardiff czy od razu po GP narta do leeds?
    pzdr

mor2
    Członek

nie tylko na turnieju zostaje i do leeds

mor2
    Członek

Dzis czarny dzien polskiego speedway we wroclawiu 🙁 nikt z polakow nie doszedl nawet do 1/2 finalu ale w cardiff bedzie lepiej 🙂

drezlajf
    Participant

zalosnie nasi rodacy pojechali,
    szkoda, szczegolnie ze we wrocku.
    galop po raz kolejny przelicza sie w magicznej 16stce; trzymam kciuki za hampela; w cardiff sobie hopaki pojezdza <mam nadzieje>.
    a co na temat pedersena?
    hehe

mor2
    Członek

No Pedersen w tym sezonie poza zasiegiem ogladalem ten turniej i widzialem co sie dzialo jest dobry i nawet w lidze nie do zatrzymania szkoda ze tylko on jezdzi w druzynie dle mnie tyle dobrze ze 2 z wroclawia w finale 🙂 no i ten anglik Haris jest swietnj jak on jezdzil wczoraj masakra

drezlajf
    Participant

pedersen jak na razie jest poza zasiegiem i wydaje mi sie, ze jesli obedzie sie bez kontuzji to do knca sezonu posmiga tak samo.. niech sie bawi,
    smieszne wydaha mi sie wypowiedzi polskiego asa tomka galopa np http://sport.wp.pl/kat,1783,wid,8860380,wiadomosc.html troche sie raczej koleszka nie kontroluje, szczegolnie ze wzgledu na jego bezpodstawne zapedy..
    bo mam jabluszko, jabluszko pelne snu;]
    ole

mor2
    Członek

to juz nie ten Gollob z przed pieciu lat, a nowych nie ma 🙁

mor2
    Członek

I tak nasza wycieczka jest na dobrej drodze ludzie sa bilety mamy wiec pozostaje tylko czekac na 30 czerwiec 🙂

GAWEL
    Participant

Drezlajf czyzby kibic KS Unia Leszno….bo ten byk znajomy… 8)

mor2
    Członek

tez tak mysle ze chlopak jest z leszna po tym byku :), a jeszcze dzis WTS SPARTA WROCLAW przegrala z unia 50-42 🙁 ale bonus we wrocku zostanie tak mysle 🙂 pozdrawiam kibicow speedway 🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.