Strona główna Działy Hobby Gramy w pilke nozna POLSKA-ANGLIA!!!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    mor2
    Członek

Witam wszystkich zainteresowanych gra w pilke nozna co niedziele o 4p.m. na boisku roundhay park (przy clock square, przy przystanku 13, 13a, 12) gramy mecze "POLSKA – ANGLIA". Zapraszam wyszystkich do gry. P.S. Mile widziany doping pieknych dziewczyn :). Pozdrawiam do zobaczenia w niedziele!!!

fatamorgana
    Participant

Powtórka z 1970r.?
    Na pewno Polska- Anglia?
    Słyszałem, że tam dość mieszane towarzystwo grało dzisiaj…
    Może trafniejszy będzie tytuł spotkania: "POLSKA-RESZTA ŚWIATA"??? 😆 🙂 😉
    To nawet ciekawiej brzmi.:)

Dobry pomysł i kolejna inicjatywa. Jak się rozwiniecie i coś z tego będzie konkretnego (bo wcześniej już były jakieś "rozgrywki", ale potem cisza…), to dajcie znać chłopaki.
    A można tam dołączyć w ramach rozrywki, czy trzeba być juz wytrenowanym i wybieganym? 🙂

jacek-jestem
    Participant

Super inicjatywa.
    Ja się piszę na pozycje napastnika bądź bramkarza:!: 😉
    W tą niedziele nie mogę, ale od następnej jestem dostępny.
    Mor2 daj znać jak to dalej się rozwinie.

julka
    Participant

No dobra doping dopingiem, a co jak dziewczyna chcialaby GRAC??

Bo troche to niesprawiedliwie zabrzmialo;P

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    jacek-jestem wrote:

Super inicjatywa.
    Ja się piszę na pozycje napastnika bądź bramkarza:!: 😉
    W tą niedziele nie mogę, ale od następnej jestem dostępny.
    Mor2 daj znać jak to dalej się rozwinie.

To zdecyduj się chłopie co w końcu z niedzielami.
    Piłka czy wyjazdy?
    Chyba że zabierzesz piłkę na wyjazd… 😆 😉

Agnieszka_77
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

A można tam dołączyć w ramach rozrywki, czy trzeba być juz wytrenowanym i wybieganym? 🙂

no fata, kto jak kto ale ty problemu z kondycja nie masz…

fatamorgana
    Participant

😯 😯 😯
    A Ty skąd to wiesz?
    Może mi jeszcze mało? ❓

jacek-jestem
    Participant

Spoko Wodzu.
    Ja sie pisze na wyjazdy oraz na kolko fotograficzne, ale przeciez nie w kazda niedziele jezdzimy 8)
    A pomysl, zeby zabrac pilke na wyjazd i sobie cos zapykac delikatnie tez nie jest zly 😉 W nozna albo w siatke zagraloby sie co nie ??

😀

Malgon
    Participant

w siatke w siatke w siatke w siatke !!!!!
    koniecznie :):):):)

to co? moze juz na ten wyjazd ktos skombinuje pilke?

jacek-jestem
    Participant

Ja w ten weekend nie jade, ale pilke mam. Jakbyscie potrzebowali to moge podrzucic, a jak nie to nie 🙄
    Mysle, ze siatka jest lepsze, bo dziewczyny tez lubia grac, a i obuwie nie jest tak wazne jak w noznej… 😆

cheeky girl
    Participant

popieram gre w siatke!!!! od kiedy jestem w Anglii to ani razu nie udalo mi sie zagrac, a bardzo to lubie 😉

mor2
    Członek

Wtam witam oczywiscie bede informowal przed kazda niedziela co jest grane. Z ta siatka to dobra sprawa moze np. w sobote:), tylko gdzie tu jest jakies boisko wie ktos?? Fata ty tez moze zagrasz??:) W ostatnia niedziele to faktycznie byl mecz Anglia – Reszta Swiata 🙂 (trzech polakow :):):))

fatamorgana
    Participant

Ja wam dam siatkę… 😆 i piłkę…
    Jak pobiegacie w niedzielę po górach, i poskakacie po skałach, to wam się szybko siatek i piłek odechce…hehehehe… 🙂 😉

Natomiast co do siatki, to nie zapominajcie, że przecież za Ośrodkiem Polskim jest małe boisko do siatkówki…
    Może nie wygląda najatrakcyjniej, ale mały face-lifting i będzie ok.
    Myślę że warto by przywrócić tą grę do życia wśród nas tutaj.
    A potem …zapowiadane ognicho, tuż obok. 🙂 😀 😀

Kto się pisze?
    Jak będą chętni (nie tylko w teorii!), to pogadamy z Ośrodkiem i coś tam wygospodarujemy/wymyślimy ciekawego na potrzeby siatkówki.
    Ale musi być grupa chętnych. 🙂
    Pozdrawiam.

mor2
    Członek

No to ja sie pisze na 100% dobry pomysl z tym ogniskiem i siatka. Pewnie bede mial jeszcze dwie osoby odemnie z domu!! Dawajcie dawajcie zapisywac sie to cos z tego wyjdzie

fatamorgana
    Participant

Czy ja zagram?
    Najprędzej to chyba w kapsle… 😆 😆 😆 Przy wypiciu piwa.
    Ale szczerze mówiąc, to dawno, dawno temu -w mojej podstawówce była dośc fajna klasa sportowa siatkarzy.
    Nasza klasa grywała z nimi najczęściej.
    A ponieważ dyrektor i nasz wuefista najbardziej propagowali właśnie siatkówkę, więc coś tam pamiętam jeszcze z tych czasów. 🙂 😉

Nieco później – będąc w Niemczech sporo grywałem "w nogę", zaś tam z kolei brałem co chwila udział w meczach Niemcy- Reszta Świata… 😆
    Było naprawdę fajnie. (nie te sadło co teraz! hehehe.
    )
    Myslę, ze właśnie siatkówka jest być może najciekawsza z punktu widzenia dostępności dla niemal każdego i nie potrzeba do niej nie wiadomo jakiego wytrenowania i wybiegania.
    Bardzo chętnie zagram.
    Malgon i mor2, no to już się zaczyna tworzyć grupka…
    Zapraszam do oficjalnego postu na ten temat.
    Lida Światowa to może nie będzie, ale w zdrowym ciele zdrowy duch, a i przyjemnie będzie się w towarzystwie na sportowo rozerwać… 🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.