Strona główna › Działy › Hobby › Skladam Kapele rockowa
Witam wszystkich mam zamiar zlozycz zespol rockowy w leeds poszukuje osob ktorzy sie pasjonuja jakimis instrumentami zespol skaladac ma sie dwie gitary, bass, drums,vocal do tego mozna dodac rozne inne jak np organy, rodzaj muzyki raczej rock rozne odmiany wydaje mi sie ze to co bedzie nam sie podobalo bedziemy grali tzn zobaczy sie w praniu zapraszam wszystkich zaintresowanych ktorzy podejda do tego powaznie a takze ludzi ktorzy maja jakies doswiadczenie z instrumentem tzn pojecie czucie itd itp mam nadzieje ze nie tylko ludzie z polski tu pracuja ale takze chca cos robic w tej smutnej angli pozdrawiam [/color:c059987dc5]
Szkoda, ze w Leeds:)
Bo znam przynajmniej jednego perkusiste w Skipton. Tylko perke musialby sobie zakupic, bo tu nie ma:)
Adrianos! Jaka smutna Anglia??!?!?!?!?!
Toż to jeden z najmuzykalniejszych narodów na świecie…
Drugi rynek muzyczny świata.
Dodaj do tego cluby, imprezy do białego rana, koncerty wielkich gwiazd i…mase festiwali muzycznych. 😆
Smutno to może jest na takim Holbecku czy Harehills, ale to już wygląd robi swoje…… 😕 😛 😛
nic
moze Marta? ona w koncu umie na klawiszach grac 😉 🙂
Witam wszystkich mam zamiar zlozycz zespol rockowy w leeds poszukuje osob ktorzy sie pasjonuja jakimis instrumentami zespol skaladac ma sie dwie gitary, bass, drums,vocal do tego mozna dodac rozne inne jak np organy, rodzaj muzyki raczej rock rozne odmiany wydaje mi sie ze to co bedzie nam sie podobalo bedziemy grali tzn zobaczy sie w praniu zapraszam wszystkich zaintresowanych ktorzy podejda do tego powaznie a takze ludzi ktorzy maja jakies doswiadczenie z instrumentem tzn pojecie czucie itd itp mam nadzieje ze nie tylko ludzie z polski tu pracuja ale takze chca cos robic w tej smutnej angli pozdrawiam [/color:b7965ba662]
Czy sam masz jakiekolwiek doswiadczenie w graniu?
Znam jednego profesjonalnego basiste – klimaty reggae i muza gitarowa glownie choc nietylko.
😈 Witam diably dobrze sie stalo ze ktos nareszcie chce sie zajac muzyka w tym obsranym Leeds szukam juz bardzo dlugo ludzi do zalozena kapeli ja osobiscie gram na gitarce elektrycznej w polsce nagralem jeden albumiki z przyjaciolmi ale szybko sie wypalilismy bo zycie pokierowalo nas tam gdzie nie mielismy ochoty pojsc bardzo prosze o kontakt ze mna jestem na 100% na TAK 07889879632 to moj nr im szybciej tym lepiej pozdrawiam prosto z Hadesu pozdrawiaja takze Erynie 😈[/color:5b81c4ed99][/size:5b81c4ed99]
Witam wszystkich mam zamiar zlozycz zespol rockowy w leeds poszukuje osob ktorzy sie pasjonuja jakimis instrumentami zespol skaladac ma sie dwie gitary, bass, drums,vocal do tego mozna dodac rozne inne jak np organy, rodzaj muzyki raczej rock rozne odmiany wydaje mi sie ze to co bedzie nam sie podobalo bedziemy grali tzn zobaczy sie w praniu zapraszam wszystkich zaintresowanych ktorzy podejda do tego powaznie a takze ludzi ktorzy maja jakies doswiadczenie z instrumentem tzn pojecie czucie itd itp mam nadzieje ze nie tylko ludzie z polski tu pracuja ale takze chca cos robic w tej smutnej angli pozdrawiam [/color:ce6cf5eba8]
hail!!
jestem zainteresowany graniem, w polsce gralem w zespole wprawdzie to death metal ale umiejetnosci posiadam zeby grac rozne style. mam ze soba gitare, efekt i maly wzmacniacz w pokoju:)jestem chetny czekam na odzew. 07835 215401
pozdrawiam 👿
Malo cos ludzi zainteresowanych graniem ani jednego perkusisty nie ma w tym jak pieknym leeds ktory by byl chetny powalic w gary albo jacys inni chetni do wspolpracy halo halo
Witam 🙂
Jestem byłym (jeszcze bardzo dużo pamietam) gitarzystą basowym. Jako bassman mam też podstawy perkusji. Co prawda dawno grałem ale każdy kto kiedyś grał zna to uczucie wiercenia w brzuchu na widok swojego instrumentu. Jeżeli inicjatywa jest dalej aktualna to ja się piszę …ale najpierw musze sie dowiedzieć gdzie w Leeds jest jakiś komis z używanymi gitarami i sprzętem. Jeżeli ktoś mogłby mi udzielić takich informacji byłoby bardzo miło. A o tematach muzyki którą mielibyśmy grać.. coż.. dobrze się o tym rozmawia przy pivie 🙂
jakby co to: dannybee@interia.eu
na eastgate
po jednbej stronie ulicy jest komis a po drugiej sklep.. kupiłem tam moją drumlę 😀
ale pewnie jest jeszcze kilka inncyh tylko, że ja nie chodze po mieście w ich poszukiwaniu, więc pewnie kilka minąłem bezwiednie
hail!!
jestem zainteresowany graniem, w polsce gralem w zespole wprawdzie to death metal ale umiejetnosci posiadam zeby grac rozne style. mam ze soba gitare, efekt i maly wzmacniacz w pokoju:)jestem chetny czekam na odzew. 07835 215401
pozdrawiam 👿
ja tez gram death,tyle ze jestem w harrogate, ale pisze bo moze ktos ma jakis pomysl zeby pograc cos ciezkiego
Jak tam kapela rockowa? Gracie juz cos?
Pierwsze tournee za wami?
(szkoda, ze nie przepadam za rockiem, moze bym sie przydal…)
mike jeszcze bedziesz sie prosil o autograf od nas
Jeszcze nikogo, nigdy nie prosilem o autograf, a siedze w tym juz prawie cwierc wieku.
Poprostu zycze powodzenia!