Strona główna Działy Hyde Park Telefon, zapach, seks ….. w samochodzie

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Malgon
    Participant

Ja jestem jeszcze przed podjeciam kursu prawa jazdy ale az strach wsiadac do samochodu skoro te wszystkie rzeczy i wiele innych rozpraszaja i moga powodowac wypadki 🙁
    Niejednokrotnie jadac jakopasazer nawet sie nie zastanawiam nad tym czy kierowca jest wypoczety i odpowiednio skupiony 😉

Cynamon i kawa tak ale lawenda juz nie ??
    Przez komorke wiadomo,ze nie powinno sie rozmawiac w czasie jazdy ale czy jest to przez was przestrzegane???
    Co do zmeczenia za kierownica mam tez osobisty stosunek – moj wujek jest sparalizowany bo na sekunde wlasnie przymknal oko …..
    Proponowane wynalazki – dosc nietypowe, czy praktyczne i beda dzialaly ???

Oto link , do ktorego sie odnosze
    http://auto.gazeta.pl/auto/1,48316,4054737.html

Baggins
    Participant

Czy wy czasem nie przesadzacie towarzyszko?? 😛

Malgon
    Participant

Wiadomo,ze artykul moze wydawac sie lekko wyolbrzymiony i ja tez pisalam z lekkim przymruzeniem oka (poza historia o wujku rzecz jasna).
    Pewnie jak sie jezdzi tylko z domu do pracy i z powrotem to nic zlego stac sie nie musi … I zadne bilbordy z golymi tylkami czy zapach fast foodu az tak nie wplynie na koncentracje kierowcy 😉
    Kierowca zaznaczam nie jestm wiec pytam was jak to jest.

Btw nie przecze,ze lekko panikuje jelsi chodzi o bezpieczenstwo na drodze, a to dlatego ze wciaz pamietam moj wypadek motocyklowy sprzed kilku miesiecy ….. Sekunda pozniej/wczesniej i cholera wie czy bym wam teraz tylek zawracala takimi postami 😉

Marta Klecz
    Członek

ja moge byc zmeczona, niewyspana, lekko nietrzezwa….
    Ale jak wsiadam do samochodu…wszystko wietrzeje….

To tak jak dziecko sie ma i w jednej sekundzie trzeba ogarnac syt

Generalnie jezdzic powoli….nie spieszyc sie nigdzie, dawac kierunkowskazy – zawsze lepiej dac niz nie dac….

No i nei wolno mowic do kierwocy – Patrz tam cos jest ! Bo wiadomo, to jest odruch by spojrzec i wlasnei wtedy moze sie TO stac….

Badzmy jednak rozwazni i wyobrazmy soebie ze caly swiat zamieszkuja sami idioci i nie wiadomo co wpadnie im do glowy- takie nastawienie stworzy kompatybilny poziom ostroznosci.
    Pozdrawiam

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.