Strona główna Działy Hyde Park pomocy !!!

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    kasiulka
    Participant

Witam !! czy ktos moze ma jakies namiary na kogos kto zna sie na satelitach nie moge ustawic anteny !!! Z gory dzieki !! pozdrawiam !!

Agnieszka_77
    Participant

powiem kogo nie polecam- S&J Satellite Instalation by kolega Sylwester…ten pan zainstalowal mi antene na dachu, "zapomnial" jednak przykrecic i przy pierwszym mocniejszym podmuchu, o co w anglii nietrudno instalacja poszla w las…pomimo wielokrotnych prosb i telefonow nie udalo sie go sciagnac ponownie zeby to naprawil…to tyle nt. solidnosci niektorych robiacych polakow bizness…

fatamorgana
    Participant

[quote:90066cbb7a]…instalacja poszla w las…[/quote]
    😯
    Musiał prawdziwy huragan być, bo do lasu to jest tam kawałek jak pamiętam… 😆

Agnieszka_77
    Participant

fata, nie ciemniaj….z guiseley the station pub co najwyzej pamietasz :):):):)

sorro8
    Członek

Czesc nie wiem czy o ta sama osobe chodzi bo mi antene montowal tez sylwek ale moja sie trzyma jak nie wiem co… Number (nie wiem czy jeszcze aktualny bo to pare miesiecy temu bylo): 07737377754 POZDRO

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.