Strona główna Działy Hobby Dart, pool, bowling ?

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    rafa3l
    Członek

Ktos regularnie uczeszcza ?
    Z checia bym uczeszczal raz / dwa razy w tygodniu jesli jest ktos
    zainteresowany.

olo
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    rafa3l wrote:

Ktos regularnie uczeszcza ?
    Z checia bym uczeszczal raz / dwa razy w tygodniu jesli jest ktos
    zainteresowany.

Nawet mnie nie denerwuj 👿

Gdzie ja mam w Skipton elektronicznego darta ❓ 👿 👿 👿
    Nic tylko te ich deski i kreda FCUK 👿

rafa3l
    Członek

No nic nie mow, jak szukalem elektronicznego darta w leeds
    to jedynie znalazlem tarcze do kupienia, a w pubach itp
    to rzeczywiscie elektronicznego nie ma 🙁

Moze ktos z forumowiczow zna miejsce gdzie sa takowe automaty
    lub przypadkiem gdzies zauwazy to prosze o info 😀

dafunkonline
    Participant

elektroniczny dart to najbardziej obciachowa dyscyplina sportowo rozrywkowa… takie coś to jak najbardziej do domu, do salonu we własnych czterech ścianach, ale do cholery dart to dart ! a nie plastiki produkowane w chinach !

choć w polsce liga darta to plastikowe turnieje i inne elastyczne rozgrywki :/ żenada

olo
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    dafunkonline wrote:

elektroniczny dart to najbardziej obciachowa dyscyplina sportowo rozrywkowa… takie coś to jak najbardziej do domu, do salonu we własnych czterech ścianach, ale do cholery dart to dart ! a nie plastiki produkowane w chinach !

choć w polsce liga darta to plastikowe turnieje i inne elastyczne rozgrywki :/ żenada

Nie jeżeli ktoś ma uczulenie na kredę 😕
    Chętnie też kupił bym sobie dobrego elektronicznego darta do domu , ale nie takiego za 20Ł który podziała przez 2 tygodnie tylko coś extra 🙂

Co do ligi to niejestem pewien na jakich tarczach jest rozgrywana światowa, ale zdaje mi się że teżna plastikach (chyba że nas pamięć myli).

rafa3l
    Członek

dafunkonline: co ty w ogole wygadujesz ? najbardziej obciachowa dyscyplina rotfl, sadze ze amerykanie by sie na ciebie obrazili, gdyz w ameryce
    graja wlasnie plastikowymi lotkami.
    Co do plastikow produkowanych w chinach hmm, jak sie rozejrzysz
    za profesjonalnymi lotkami i okreslonej wadze to zobaczysz roznice
    miedzy tymi produkowanymi w chinach za 5 centow…

Olo: Liga angielska oczywiscie gra w darta metalowymi ostrymi koncowkami, aczkolwiek np. polskie ligi graja juz tylko plastikami i co smieszne automaty to wersje amerykanskie ;]

dafunkonline
    Participant

to że amerykanie grają na plastikach nie jest argumentem przeciwko mojej opinii (że jednak plastikowe tarcze to obciach i tandeta…)

o ile dobrze pamiętam to dart chyba pochodzi z anglii i tarcze, których uzywano były z drewna…
    i tak powinno zostać… a to, że z powodu ignorancji i lenistwa nie chce się innym grac na drewnianych to już ich sprawa.. plastik to dla mnie to nadal tania podróbka (nie chodzi mi o cenę)… nie mama zamiaru udowadniać wyższości tarcz drewnianych i metalowych rzutek nad wszystkimi plastikami świata (nawet tymi powyżej 5. centów), bo moim zdaniem plastik z tymi swoimi dziurkami (i polami w które nie można wbić tych rzutek z PCV) jest ubogi.. jak to powiedzieć…. technicznie…
    a do tego złamane groty zostają w dziurkach i męcz się teraz żeby nie trafić w to samo miejsce…

eee tam.. wolę drewno.. (chcociaż też sie eksploatuje)

olo
    Członek

dafunkonline wrote:

to że amerykanie grają na plastikach nie jest argumentem przeciwko mojej opinii (że jednak plastikowe tarcze to obciach i tandeta…)

o ile dobrze pamiętam to dart chyba pochodzi z anglii i tarcze, których uzywano były z drewna…
    i tak powinno zostać… a to, że z powodu ignorancji i lenistwa nie chce się innym grac na drewnianych to już ich sprawa.. plastik to dla mnie to nadal tania podróbka (nie chodzi mi o cenę)… nie mama zamiaru udowadniać wyższości tarcz drewnianych i metalowych rzutek nad wszystkimi plastikami świata (nawet tymi powyżej 5. centów), bo moim zdaniem plastik z tymi swoimi dziurkami (i polami w które nie można wbić tych rzutek z PCV) jest ubogi.. jak to powiedzieć…. technicznie…
    a do tego złamane groty zostają w dziurkach i męcz się teraz żeby nie trafić w to samo miejsce…

eee tam.. wolę drewno.. (chcociaż też sie eksploatuje)

Ja tam nie wiem ale kiedyś np narty to były po prostu dwie deski a teraz to jużinna bajka 🙂

jacek-jestem
    Participant

Jeśli chodzi o darta to ja miałem na chacie tarcze zrobioną z korka czy czegoś takiego – a lotki były metalowe. Fajna zabawa! Tyle trzeba było zapisywać wyniki na kartce – co jest lekko męczące.
    Jednakże bardziej preferuje bowling. Kręge to jest prawdziwa zabawa i wcale też nie taka droga. A i wydaje mi się że bardziej towarzyska, bo jest fajna sportowa rywalizacja. Bo bez obrazy, ale dart jak dla mnie ze sportem ma mało wspólnego.

Pozdrawiam 🙂

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.