Strona główna › Działy › Hobby › Dart, pool, bowling ?
Ktos regularnie uczeszcza ?
Z checia bym uczeszczal raz / dwa razy w tygodniu jesli jest ktos
zainteresowany.
Ktos regularnie uczeszcza ?
Z checia bym uczeszczal raz / dwa razy w tygodniu jesli jest ktos
zainteresowany.
Nawet mnie nie denerwuj 👿
Gdzie ja mam w Skipton elektronicznego darta ❓ 👿 👿 👿
Nic tylko te ich deski i kreda FCUK 👿
No nic nie mow, jak szukalem elektronicznego darta w leeds
to jedynie znalazlem tarcze do kupienia, a w pubach itp
to rzeczywiscie elektronicznego nie ma 🙁
Moze ktos z forumowiczow zna miejsce gdzie sa takowe automaty
lub przypadkiem gdzies zauwazy to prosze o info 😀
elektroniczny dart to najbardziej obciachowa dyscyplina sportowo rozrywkowa… takie coś to jak najbardziej do domu, do salonu we własnych czterech ścianach, ale do cholery dart to dart ! a nie plastiki produkowane w chinach !
choć w polsce liga darta to plastikowe turnieje i inne elastyczne rozgrywki :/ żenada
elektroniczny dart to najbardziej obciachowa dyscyplina sportowo rozrywkowa… takie coś to jak najbardziej do domu, do salonu we własnych czterech ścianach, ale do cholery dart to dart ! a nie plastiki produkowane w chinach !
choć w polsce liga darta to plastikowe turnieje i inne elastyczne rozgrywki :/ żenada
Nie jeżeli ktoś ma uczulenie na kredę 😕
Chętnie też kupił bym sobie dobrego elektronicznego darta do domu , ale nie takiego za 20Ł który podziała przez 2 tygodnie tylko coś extra 🙂
Co do ligi to niejestem pewien na jakich tarczach jest rozgrywana światowa, ale zdaje mi się że teżna plastikach (chyba że nas pamięć myli).
dafunkonline: co ty w ogole wygadujesz ? najbardziej obciachowa dyscyplina rotfl, sadze ze amerykanie by sie na ciebie obrazili, gdyz w ameryce
graja wlasnie plastikowymi lotkami.
Co do plastikow produkowanych w chinach hmm, jak sie rozejrzysz
za profesjonalnymi lotkami i okreslonej wadze to zobaczysz roznice
miedzy tymi produkowanymi w chinach za 5 centow…
Olo: Liga angielska oczywiscie gra w darta metalowymi ostrymi koncowkami, aczkolwiek np. polskie ligi graja juz tylko plastikami i co smieszne automaty to wersje amerykanskie ;]
to że amerykanie grają na plastikach nie jest argumentem przeciwko mojej opinii (że jednak plastikowe tarcze to obciach i tandeta…)
o ile dobrze pamiętam to dart chyba pochodzi z anglii i tarcze, których uzywano były z drewna…
i tak powinno zostać… a to, że z powodu ignorancji i lenistwa nie chce się innym grac na drewnianych to już ich sprawa.. plastik to dla mnie to nadal tania podróbka (nie chodzi mi o cenę)… nie mama zamiaru udowadniać wyższości tarcz drewnianych i metalowych rzutek nad wszystkimi plastikami świata (nawet tymi powyżej 5. centów), bo moim zdaniem plastik z tymi swoimi dziurkami (i polami w które nie można wbić tych rzutek z PCV) jest ubogi.. jak to powiedzieć…. technicznie…
a do tego złamane groty zostają w dziurkach i męcz się teraz żeby nie trafić w to samo miejsce…
eee tam.. wolę drewno.. (chcociaż też sie eksploatuje)
to że amerykanie grają na plastikach nie jest argumentem przeciwko mojej opinii (że jednak plastikowe tarcze to obciach i tandeta…)
o ile dobrze pamiętam to dart chyba pochodzi z anglii i tarcze, których uzywano były z drewna…
i tak powinno zostać… a to, że z powodu ignorancji i lenistwa nie chce się innym grac na drewnianych to już ich sprawa.. plastik to dla mnie to nadal tania podróbka (nie chodzi mi o cenę)… nie mama zamiaru udowadniać wyższości tarcz drewnianych i metalowych rzutek nad wszystkimi plastikami świata (nawet tymi powyżej 5. centów), bo moim zdaniem plastik z tymi swoimi dziurkami (i polami w które nie można wbić tych rzutek z PCV) jest ubogi.. jak to powiedzieć…. technicznie…
a do tego złamane groty zostają w dziurkach i męcz się teraz żeby nie trafić w to samo miejsce…eee tam.. wolę drewno.. (chcociaż też sie eksploatuje)
Ja tam nie wiem ale kiedyś np narty to były po prostu dwie deski a teraz to jużinna bajka 🙂
Jeśli chodzi o darta to ja miałem na chacie tarcze zrobioną z korka czy czegoś takiego – a lotki były metalowe. Fajna zabawa! Tyle trzeba było zapisywać wyniki na kartce – co jest lekko męczące.
Jednakże bardziej preferuje bowling. Kręge to jest prawdziwa zabawa i wcale też nie taka droga. A i wydaje mi się że bardziej towarzyska, bo jest fajna sportowa rywalizacja. Bo bez obrazy, ale dart jak dla mnie ze sportem ma mało wspólnego.
Pozdrawiam 🙂