Strona główna Działy Hyde Park EGZAMIN NA PRAWKO

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Malgon
    Participant

Mozna po polsku takze.

Marta Klecz m.in. w ten sposob podchodzila (jak tylko skonczy sie wylegiwac na plazy) to pewnie poda wiecej szczegolowych informacji.

paleczny
    Członek

no to czekamy na Marte 😀

cheeky girl
    Participant

ja wprawdze zdalam testy po angielsku, ale w zeszly piatek oblalam jazdy 😥 😥 😥 😥
    och te krawezniki..placza sie pod kolami 😆 😆

Agiii
    Participant

wystarczy wymiana nie musisz zdawać jeszcze raz egzaminów. 🙂 formularz d1 tam zaznaczasz (wymiana)

pozdrawiam

paleczny
    Członek

Agiii przeczytaj od poczatku o co chodzi w tym temacie 😛

mama kubusia
    Participant

Mozna zdawac z polskim lektorem, po angielsku jest wyswietlane na monitorze, a po polsku lektor czyta w sluchawkach. Tylko przy ustalaniu terminiu egzaminu trzeba o tym zglosic.
    Moze tez byc obecny tlumacz, ale to trzbea cos wiecej kombinowac.
    http://www.direct.gov.uk/en/Motoring/LearnerAndNewDrivers/TheoryTest/DG_4022538

Mozna tez w DSA kupic testy i je przerobic i wtedy sie zdaje bez problemu, sa te same pytania.

Powodzenia

zakkwylde1
    Członek

Witam. Ja zdalem teorie w jezyku angielskim. Przyznam ze nie bylo problemow (przy pierwszym podejsciu zaliczylem). Tez na poczatku wybralem opcje po polsku ale przemyslalem i zmienilem. Pytania robilem na dvd przez 2 tygodnie. Nie ma bata, po paru dniach bedziesz juz automatycznie odpowiedzi zaznaczal. Praktyke zdalem w zeszly piatek za drugim razem. W sumie na cale prawo jazdy (lacznie z oczekiwaniem na provisional licence jakies 3tygodnie) zeszlo mi 3 miesiace. Jesli ktos chcialby sie czegos o egzaminie itp to chetnie podziele sie moimi doswiadczeniami:) pozdrawiam i powodzenia zycze wszystkim zdajacym:)

jacek-jestem
    Participant

Ja też robie prawo jazdy.
    Jak narazie oblałem teorie jeden raz. Robiłem po angielsku i problemów nie ma. Trzeba jedynie wiecej przysiąść. Hazard Perception też jest w miare prosty.
    Życzcie mi powodzenia 😆

paleczny
    Członek

Dzieki wielkie za pomoc. Nie pozostaje nic innego jak zorganizowac testy i wkuwac 😛
    Pozdrawiaki 😀

Marta Klecz
    Członek

tego lektora polskiego nie ustala sie przy bookowaniu tylko normlanie przed testem- pan sie pyta czy jakies specjalne arrangements nie potrzebujesz….
    Ja zdawalam teorie 3 razy- jakos zawsze na czyms mi sie noga powinela…..i zdawalam 2 razy po angielsku- spoko spoko, i raz po polsku
    Po polsku wydalo mi sie to tak komiczne, nie wiem skad wzieli ta babke, ale musiala siedziec w UK chyba cale zycie i nie mowi poprawnie po polsku….Fakt faktem ze jak sie uczysz po angielsku latwiej ci bedzie zdawac test po angielsku. i tyle.
    Ale nie ma sie czego bac…
    Testy sa przeciez na miare angieslkiego sredniego umyslu, wiec…..spoooooko…..

roberto23
    Członek

czesc co słuchac długo jestes w leeds co porabiasz ???

v-tec
    Członek

Marta ten kolo wyżej próbuje cię podrywać czy jak? 😯 🙂

butterfly
    Participant

Hej, mam pytanie. Jak dlugo trzeba tu mieszkac zeby mozna bylo robic prawo jazdy?
    Czy to prawda ze 3 lata?

jacek-jestem
    Participant

Nie prawda. Może robić każdy i kiedy chce – przynajmniej jeśli chodzi o kraje UE.
    🙂

butterfly
    Participant

ufffffffff,
    Dzieki wielkie. Poprawiles mi humor 😀

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.