Strona główna Działy Hyde Park tak nas widza…hmmm

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    rudy_691
    Członek
    Uxbridge
    Członek

[i:f3d5388331]"Artykuł nie tylko wprowadza w błąd, ale jest po prostu w złym guście i zupełnie nieśmieszny" – głosi list Gniatkowskiego, który protestuje przeciwko "nieszczęśliwemu" porównaniu premiera i prezydenta, w ślad za jednym z niemieckich dzienników, do "kartofli". (…)Wskazał, że tego rodzaju pełne uprzedzeń komentarze nie były dotąd kojarzone z tygodnikiem "European Voice", uważanym za poważny i odpowiedzialny, a czytelnicy tego czasopisma "zasługują na coś lepszego niż fałszywe wrażenia pana Deera".[/i:f3d5388331]

Debil Gniatkowski nie zadał sobie trudu żeby sprawdzić że Rein F. Deer to pseudonim pod którym w "European Voice" ukazują sie złośliwe komentarze pod adresem różnych krajów. I oburzonym tonem odpowiada "panu Jeleniowi".

rudy_691
    Członek

niewazne czy pseudonim czy nie…ale taka jest wlasnie wizja naszego kraju w tej chwili

fazia
    Participant

I to niestety najbardziej mnie martwi i smuci …
    I jak tu myslec o powrocie do kraju??? 😕 😕

Sandgirl
    Członek

Czemu sie dziwic, ze postrzegaja nas tak obcy, jak ja sama tak nasz biedny kraj postrzegam… fakt, nie moge powiedziec, ze wszyscy tak mysla, ale pewnie nie jestem w moich osadach osamotniona… 🙁

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.