Strona główna Działy Hyde Park Co czasami powoduje uroda Polek?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

http://serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34397,4025582.html

😮 😯 🙂
    Widać szpetne i pseudoatrakcyjne Brytyjki strawić cudzej urody nie umieją…
    Zwróćcie uwagę na brutalność wypowiedzi tych zawistnych … 😯

cheeky girl
    Participant

to prawda, ze Angielki sa zazdrosne.

Kolezanka kiedys pracowala w biurze w Leeds i nie byla w ogole zaakceptowana przez damska czesc firmy, wytykaly jej ciagle cos, i nasluchiwaly jak tylko zrobila jakis blad jezykowy albo zrobila cos nie tak itp…a dziewczyna jest w porzadku, towarzyska i mila dla wszystkich.

Sandgirl
    Członek

Hehe, no to ja tego problemu nie mam, bo na roku mam samych chlopakow 😛 I tylko jedna (teraz juz) nauczycielke, reszta sami faceci 😉
    Czasami jednak taka sytuacja ma jakies plusy 😀 8) 8)
    Zreszta nie jestem 'zjawiskiem’, wiec i tak chyba nic by mi sie nie stalo 😛

odea75
    Członek

hmm…jakbym to znala,rzygac(za przeproszeniem) mi sie chce jak mam isc do pracy

ewelina222
    Participant

Zgadzam się Angielki nie maja nic w sobie .Są leniwe i do tego , większość z nich to puste dziewczyny z ,którymi nie da się pogadać na żaden z ciekawszych tematów 🙁 .Zresztą niech się jakiś facet wypowie, będzie ciekawie 😆

rudy_691
    Członek

z moich kontaktow z mlodymi brytyjkami w wieku 20-23 lata wywnioskowalem ze nie masz szans na rozmowe jesli twoj samochod nie wyglada jak z Fast and Furious i nie napieprza w nim ten wiesniacki rave/house na caly regulator. mowie to takiej Emmy ze kolega do mnie przyjezdza w odwiedziny a ona od razu jaki ma samochod…lol

Baggins
    Participant

Jest głęboka, ciemna noc,

Siedzę w łóżku a obok śpi ona

I tak spokojnie oddycha.

Dobiega mnie jakaś muzyka,

Nie to tylko w mej głowie szum.

rudy_691
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Baggins wrote:

Jest głęboka, ciemna noc,

Siedzę w łóżku a obok śpi ona

I tak spokojnie oddycha.

Dobiega mnie jakaś muzyka,

Nie to tylko w mej głowie szum.

no…list do m….ale co to ma wspolnego ?

Baggins
    Participant

pijany bylem i se wkleilem, lubie zasmiecac

M I K E
    Participant

Z tego co zaobserwowalem, nie tylko Angielki sa zazdrosne. Mezczyzni rowniez reaguja podobnie. Trudno sie dziwic. W kraju, gdzie slowo "kompleks" bardziej kojarzy sie z jakims kompleksem obiektow sportowych, masowo, po roku 2004 rozpoczelo sie wystepowanie komleksow psychologicznych na roznym tle.
    Mysle, ze wielu z Was zgdodzi sie ze mna. Sadze, ze nie mozna zaprzyjaznic sie z Anglikiekm lub Angielka, gdyz od razu wyczuwamy, iz pod plaszczykiem "cool mana" czy "everymana" kryje sie zawistny i zazdrosny (zazdrosna) osobnik. I z tego wlasnie powodu, mieszkajac tu juz od ponad 2,5 roku nie mam ani jednego znajomego (w znaczeniu kumpla) Anglika, ani rowniez moja malzonka, ktora de facto pracujac w swietnej angielskiej firmie ma do czynienia z ludzmi "bardziej inteligentnymi" rowniez.
    Ot cala filozofia. Dopoki nie spotkasz "lepszego" myslisz, ze to ty jestes najlepszy. A gdzy juz go spotkasz wowczas jeszcze dlugo nie mozesz sie z tym pogodzic, ze on jest lepszy. Taka natura czlowieka.

cheeky girl
    Participant

tutaj nie zgodze sie z toba Mike…ja mam paru swietnych angielskich przyjaciol, z ktorymi moge sie smiac, plakac i krasc konie 😉 😉 😆 😆
    ale prawda jest, ze nie latwo jest takich znalesc..but keep trying 😆

Malgon
    Participant

By uniknac lub zniwelowac skale zazdrosnych/zawistnych jednym z rozwiazan jest praca w miejscu nietypowym dla swojej plci.

Dla pan polecam budowe !!! 🙂
    Ja nie zaluje … i wredna mende mam tylko jedna (jakos daje rade) za to panowie baaaaaaaaaaaaardzo mili 🙂

hanako
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Malgon wrote:

By uniknac lub zniwelowac skale zazdrosnych/zawistnych jednym z rozwiazan jest praca w miejscu nietypowym dla swojej plci.

Dla pan polecam budowe !!! 🙂
    Ja nie zaluje … i wredna mende mam tylko jedna (jakos daje rade) za to panowie baaaaaaaaaaaaardzo mili 🙂

tak to prawda 😀 ja też polecam
    U mnie na budowie jestem jedyną kobietą i wszyscy Panowie też są baaaaaaaardzo mili dla mnie.

Sandgirl
    Członek

Jak juz napisalam wczesniej, u mnie to ja jestem jedyna 😛
    Nie narzekam 😀 😀 😀 8) 8) 8)

Malgon
    Participant

Dobra cofam – jedna wredna menda to jednak o jedna za duzo 👿
    Najlepiej jak nie ma wcale … zazroszcze wiec Sandi !!
    a stare angielskie babsztyle (tak jak ten moj potwor) sa najgorsze ! czepia sie, z nudow chodzi, szpera, zaglada, zrzedzi i komentuje … jak wykonuje jakas prace zgodnei z poleceniem szefa ona ma zawsze cos do powiedzenia ze to bardzo nieprofesjonalne!
    A nie daj Boze bede w dobrym humorze i cos bede nucic pod nosem … Juz ja rozpiera i para z uszu leci i nie omieszka wtracic,ze zdecydowanie za wesolo mi 👿 grrrr

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.