Strona główna Działy Dziecko Szkoła Podstawowa w Bratford

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    asz293
    Participant

Witam ponownie wiem że pytałam o Leeds ale własnie się dowiedziałam że będę mieszkała w Bratford. Gdzie zamieszkac aby było spokojnie i chodzi mi o dobra szkołe podstawową.

jolkow
    Participant

Mieszkam w Bradford ,moj synek chodzi do St.Winefrides Catholic Primary School i jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoly,jest bardzo dobry poziom ,duza pomoc i wogole dzieci maja zapewnione wszystko to co potrzebne.Pozdrawiam.

asz293
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    jolkow wrote:

Mieszkam w Bradford ,moj synek chodzi do St.Winefrides Catholic Primary School i jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoly,jest bardzo dobry poziom ,duza pomoc i wogole dzieci maja zapewnione wszystko to co potrzebne.Pozdrawiam.

Moja corka niestety nie zna angielskiego w polsce chodzi do 3 klasy a w anglii do ktorej by chodziła? Urodziła sie w Październiku 97 roku.
    Jeszcze jedno w jakiej dzielnicy jest ta szkoła katolicka? Dziękuję za odpowiedz.

jolkow
    Participant

Moj synek tez nie znal angielskiego ,jest rok mlodszy od Twojej corki,tu przeskoczyl o jedna klase do gory ,teraz wlada jezykiem bardzo dobrze,i jest zachwycony szkola.Szkola ta jest w dzielnicy Wibsey dokladnie na ulicy St.Pauls Avenue

asz293
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    jolkow wrote:

Moj synek tez nie znal angielskiego ,jest rok mlodszy od Twojej corki,tu przeskoczyl o jedna klase do gory ,teraz wlada jezykiem bardzo dobrze,i jest zachwycony szkola.Szkola ta jest w dzielnicy Wibsey dokladnie na ulicy St.Pauls Avenue

Przepraszam że cię męczę ale bardzo mi na tych wiadomościach zależy.
    Przyjeżdżamy do Bradford zaraz jak skończy się rok szkolny w Polsce.
    Jakie dokumenty muszę miec aby córkę zapisać do tej szkoły? Rozumiem że świadectwo chrztu. Wiem że jest rejonizacja czyli muszę szukać mieszkania w okolicy? A i jakie sa szanse że córka zostanie przyjęta? Kiedy musze ją zapisać bo rok szkolny chyba w anglii jest inaczej niż polsce?
    Podaję ci mój adres mail moze tak nam będzie łatwiej porozmawiać

asz293@wp.pl

Malgon
    Participant

Zapisy na przyszly rok sa teraz!
    mimo ze rok szkolny konczy sie w polowie pilca.

v-tec
    Członek

Malgon wrote:

.. w polowie pilca.

Ale o co chodzi? Połowa grzyba (z niem.) ??? 😆

Malgon
    Participant

pilca czy cilpa wiadomo, ze chodzilo o lipca rzecz jasna 😉

v-tec
    Członek

Przecież żartowałem

Malgon
    Participant

ja tez, relax your long-johns v-tec 🙂

P.s. wiesz trzeba trzepac posty bo inaczej fata na wycieczke w niedziele mnie nie zabierze 😉

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.