Strona główna Działy Dziecko Szkoła Podstawowa Godna polecenia w Leeds

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    asz293
    Participant

Witam,
    już wiem że jest w Anglii rejonizacja. Ja będę w Leeds w lipcu jak córka skończy 3 klasę w Polsce i mogę szukać mieszkania w każdej dzielnicy. Dodam, że jesteśmy katolikami bo i takie szkoły w Anglii macie. Córka nie zna angielskiego 🙁
    Podpowiedzcie bardzo mi na tym zależy.
    A i córka jest dyslektyczką myślę że to ważne.
    Z góry dziękuję za pomoc.

Marta Klecz
    Członek

Beecroft na Kirkstall
    LS5

Zobacz Ofsted raport – niesamowita. Outstanding pod kazdym wzgledem.
    Katolicka jest tez tuz obok, ale nie przeczytalam takiego raportu jeszcze.
    A uwierz mi szukalam dla mojej pociechy czegos najlepszego. Nawet mial isc do katolickiej, ale jak zobaczylaM TEN RAPORT OD RAZU ZMIENILAM ZDANIE.

asz293
    Participant

dziękuję z tego co zrozumiałam Twój syn tam chodzi do szkoly a jesli wolno spytać to ile ma lat? Bo moja córka ma jeszcze 10.
    Aby zapisac ją do tej szkoly muszę nie daleko mieszkać jak przedstawiaja się ceny w tej dzielnicy i czy jest spokojną dzielnicą

Marta Klecz
    Członek

Moj syn bedzie mial 4ry w lipcu i dopiero co zacznie ta szkole.
    My mamy w poblizu wiecej niz 6 szkol, ale wlasnie ta sobie wybralam- jako rodzic masz prawo, o ile przyjma twoje dziecko.
    Podejrzewam ze w tej nie byloby problemow bo jak mowily nauczycielki czesto sie zdarza ze sa to dzieci studentow…i czesto poprostu opuszczaja szkole.
    Nie jest to fajne dla dzieci…ale jak porownasz Ofsted Report z kazda inna szkola, zobaczysz jakimi kryteriami sie kierowalam.
    Poporstu sa outstanding pod kazdym wzgledem, nie za duze klasxy i mnostwo wsparcia ze strony doroslych. Noi rozne poza szkolen zajecia muzyczne….teatralne. W srodu wyglada jakby dopiero ta szkola zostala wybudowana, i na pierwszy rzut oka – o dziwo nie moglam znalezc zadnych mankamentow…
    Jak np blisko ulicy czy …brak placu zabaw czy tam takie …
    Ale oczywiscie dla kazdego najlepiej jest wybrac szkole w poblizu, mi akurat ta pasuje bo jest po drodze z domu do pracy, doslownei po prostej.
    pozdrawiam.
    Jesli moge w czyms jeszcze pomoc- prosze sie odezwac 🙂

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.