Strona główna Działy Hobby Jedyny i wyjątkowy koncert Tiny Turner w Londynie!

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Tina Turner wraca na scenę!

Tina Turner zamierza przerwać trwającą już 7 lat emeryturę dając koncert charytatywny w Londynie. Legendarna piosenkarka wykona swoje największe przeboje na rzecz organizacji charytatywnej Cauldwell Children w londyńskim Muzeum Historii Naturalnej podczas koncertu, który odbędzie się [b:6597140ade]18 maja 2007[/b:6597140ade].

"Cieszę się, że mogę współpracować z organizacją, która wspiera tak wielu młodych ludzi. Jeżeli moje piosenki skłonią ludzi do sięgnięcia do kieszeni, to moje zadanie zostanie wypełnione", mówi 67-letnia piosenkarka.

Organizacja Cauldwell Children finansuje leczenie i rehabilitację chorych dzieci z ubogich brytyjskich rodzin.

(Za WP.PL.)

Prekursor
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Tina Turner zamierza przerwać trwającą już 7 lat emeryturę dając koncert charytatywny w Londynie

Ja slyszalem plotki mowiace o tym,ze Tina Turner moze sie rozkraczyc na koncercie!Z wielu punktow widzenia to moze byc wyjatkowe-w mysl zasady w nowym roku w nowym roku tzn.rozkroku!!!Modlmy sie w takim razie aby silne uda miala !!!

Mam nadzieje,ze to tylko plotka! 🙄

P.S Ja czekam na koncert Whitney Houston.Mam nadzieje,ze w UK tez pokaze Turecki sweter podczas koncertu!

Marta Klecz
    Członek

ja bylma w Sopocie- polecam, to moze byc ostatnia szansa by ja zobaczyc.

Malgon
    Participant

ale Marta co widzialas i co polecasz ??? bo ja juz sie pogubilam
    turecki sweter? rozkrok Tiny ? czy Wytnij w …. ?
    😉

Marta Klecz
    Członek

polecam TINE na ZYWO i jej rozkrok….

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.