Strona główna Działy Hyde Park Fala ginacych samochodow na polskich blachach

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fazia
    Participant

Uwazajcie ktos tu bardo nas nie lubi juz kilku moich znajomych stracilo swoje autka, w przeciagu ostatnich dwoch tygodni slyszalam o 6 roznych przypadkach i co dziwne wszystkie samochody byly na polskich numerach rejestracyjnych …
    cos w tym jest, niech Wasze oczy beda szeroko otwarte .
    ❓ ❗ ❓ ❗

fatamorgana
    Participant

Na części… 😯
    Tylko to wydaje się sensowne.
    No chyba że … przesadzili z długością pobytu i nie zapłacili taxu.. 😕
    Jeśli auta znikają w nocy- to złodzieje, jeśli w dzień- całkiem możliwe, że niekoniecznie.

Prekursor
    Członek

Teraz jest miesiac miedzynarodowej wymiany braterskiej druchow ze Wschodu.Koledzy ze Wschodu dumnie pozyczaja sobie Polskie fury na jakis czas.W zamian za jakis czas podrzuca swoje Wolgi i Lady w ramach wymiany!Cierpliwosci fazia poczekaj z dwa tygodnie a dostana listy z podziekowaniami z Leeds City Council za wklad w rozwoj ekologii miejskiej!!!

Marta Klecz
    Członek

hehe…
    Dobrze miec fure na angielskich blachach, najlepiej w takim stanie jak moja… 🙂
    Nikt by nie ruszyl….
    Burdel ….ciastka …smieci wszedzie…..
    O moja fure sie nie boje…stoi codzien kolo pubu w dzielnicy nie cieszacej sie dobra opinia, w dodatku nie raz zostal z tego miejsca skradziony samochod…jednak moja Halinka stoi….i nic jej nie rusza…nawet jak zostawiam drzwi otwarte, okna, bagaznik….
    🙂
    Na wszystko jest sposob 🙂

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

Na części…

Niekoniecznie. Takim wózkiem można spokojnie jechać do kraju albo gdziekolwiek i tam zalegalizować (a jak to już złodzieje wiedzą).
    Ale może to także być akcja policji/dvla, słyszałem że w londku ostro namierzają polskie auta, może przyszła kolej na Leeds?
    Ciekawe czy twoi znajomi zgłosili utratę swoich aut?

fatamorgana
    Participant

Z tego co wiem, tak.
    Wiem o czym myslisz V-tec.:wink:
    Koeljny raz potwierdzi się, że tu cwaniaków i złodziei nie brak.
    Interesujące sa godziny zniknięć tych aut.

hammer18
    Participant

jesli zginal ten polonez jezdzacy po leeds to faktycznie sie nie dziwie ze zniknal moze sie poprostu rozsypal komus po drodze 😆 😆 😆

Prekursor
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    hammer18 wrote:

jesli zginal ten polonez jezdzacy po leeds to faktycznie sie nie dziwie ze zniknal moze sie poprostu rozsypal komus po drodze 😆 😆 😆

Dokladnie!Teraz chyba jest moda na te jedno razowe samochody.Placisz 150zl za Poldka ktory pozwoli Ci wyjechac z Polski i to taniej niz autokarem! 😆

fazia
    Participant

A mnie sie wydaje, ze kradna te samochody bardziej dla zabawy i spawdzenia swoich umiejetnosci niz dla pozytku, gdyz juz dwa samochody zostaly odnalezione. brawoooo!!!!
    ale !!!!
    niestety autka nadaja sie tylko na puszke do tunczyka
    hmmm 😕 😕 😕 wiec o co tu chodzi???

fatamorgana
    Participant

No i tego się właśnie obawiałem.
    Anglia słynie z kradzieży aut "dla jaj i adrenaliny" przez gówniarzy.
    Tu jednak mamy być może do czynienia z tym samym co w innych miastach- z wyrażeniem niechęci wobec obcych.
    W taki głupi i prymitywny sposób, ale jednak. Z sympatii do nas tego nie robią. Może się okazać, że jakaś grupka smarkaczy urządza sobie zawody na sprawność kradzieży aut z kierownicą po tamtej stronie.
    Jakoś jednak Litwinom czy Czechom tak auta nie giną…
    Ale tez tylko Polaków jest tu tak wielu.

fazia
    Participant

Ciekawe jak by to bylo gdybym pojechala do polski moim BMW X5(plany… ok marzenia…) na angileskich blachach, interesuje mnie jak dlugo bym sie nim nacieszyla 8) 8) 8)

Prekursor
    Członek

fazia wrote:

Ciekawe jak by to bylo gdybym pojechala do polski moim BMW X5(plany… ok marzenia…) na angileskich blachach, interesuje mnie jak dlugo bym sie nim nacieszyla 8) 8) 8)

Nie wiem co by sie stalo w Polsce.Wiem ,ze jakbys wybrala M5 to czesto musiala bys tankowac.Dobry samochod a maly bak.Ale tak naprawde to drobiag 🙂

fazia
    Participant

Juz sie obawialam ze moje X5 jest pod wielkim zagrozeniem , a jednak …z tego co wiem okazalo sie ze wczoraj odbyla sie pierwsza sprawa, a kto jest winny hmmm przyznam sie ze podejrzewalam rodakow ale oddaje honor. Tym razem to sprawka grupy litwinow. wiec poki co mozemy spac spokojnie a nasze samochody sa bezpiecznne . 8)

ABC
    Participant

moj samochod na polskich blachach tez zginal ale odziwo sie odnalazl za 2 dni. stal z pustym bakiem na ulicy.

hammer18
    Participant

mojemu wujkowi tez zginal kiedys wpolsce samochod znalazl go po dwoch dniach spalonego chyba tez mial pusty bak 😆 😆 😆

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.