Strona główna Działy Hyde Park Ani Mu Mru w Leeds, 1 maja 2007!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    MK
    Członek
    fatamorgana
    Participant

Kolejny raz widać, że Leeds, a raczej Leeds.pl , bardzo umiejętnie wykorzystuje swoje znakomite i strategiczne położenie na środku drogi pomiędzy Londynem a Szkocją.
    Mało kto umie to wykorzystać, ale MK czyni to znakomicie. 🙂

Cóż drodzy forumowicze, pozostaje was serdecznie zaprosić na to pierwsze takie wydarzenie (kabaretu tu jeszcze nie mieliśmy- poza kabaretem jakim jest samo życie…) i zachęcić was, abyście poinformowali o tym możliwie jak największą liczbę osób, jako że udowodniono iż polska poczta pantoflowa jest skuteczniejsza nić wszelkiego typu plakaty na mieście… 😆
    Dziękujemy i zapraszamy na wielką dawkę dobrego humoru. 😀

magda_w
    Participant

No nareszcie ujawniliscie slodka tajemnice:D

A tak na marginesie… jak ktos z okolic Tadcaster sie wybiera to niech da znac, chociaz watpie czy ktokolwiek, poza mna (jezeli sa tu jacys Polacy) wie, ze to forum istnieje, albo okolic York albo skadkolwiek! Ja musze tam byc:) Z dojazdem problemu nie ma, gorzej bedzie z powrotem do domu… na piechote troche za dlugo:D

rudy_691
    Członek

nareszcie chlopaki przybyli na Wyspy 😀 bylem na wystepie w lublinie 2 razy i bylo super. niewazne ze te skecze widzialo sie juz ze 100 razy w tv, ale one nie sa nawet w odrobinie tak smieszne jak na zywo 😀 juz nie moge sie doczekac 😀

Marta Klecz
    Członek

To sie spotkamy.
    🙂

rudy_691
    Członek

tylko teraz trzeba qrde wykombinowac wolne na 1 maja 😀 Świeto Pracy tu uznaja ? :D:D:D no nic cos sie wymysli

Malgon
    Participant

caly dzien wolny chcesz brac by sie pojawic na 20.30??! :):):):)
    rozumiem – papiloty, te sprawy ….

rudy_691
    Członek

nie no nie caly dzien wolny, tylko ja pracuje w tzw. flexible hours czyli moge miec nocke wtedy a z kolei na 7 rano 2 maja to tez tak nie bardzo troche

Sandgirl
    Członek

Oooo nareszcie cos dla mnie 😀

Marta Klecz
    Członek

Zajebiscie flexi…
    Ty pracujesz na zmiane … rotacje…
    Flexi hours to wtedy kiedy mozesz przyjsc od8mej do 10tej i wyjsc z pracy od 15tej do 17tej….
    No i jak pracujesz np od pon do czwartku od 8mej do 17tej to mozesz miec piatek wolny…..
    To jest flexi….
    Gratuluje wszystkim ktorzy pracuja dla councilu- oni tak maja…

rudy_691
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Marta wrote:

Zajebiscie flexi…
    Flexi hours to wtedy kiedy mozesz przyjsc od8mej do 10tej i wyjsc z pracy od 15tej do 17tej….
    No i jak pracujesz np od pon do czwartku od 8mej do 17tej to mozesz miec piatek wolny…..
    To jest flexi….

znaczy sie nie do konca tak jest, bo na przyklad wczoraj bylem na nocce od 21 do 7 i jutro ide na 7 do 14 a pojutrze 7-21 potem wolne i znowu nocka, wiec raczej nie sa to jako takie zmiany. o co chodzi z tym councilem ?

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Marta wrote:

To jest flexi….

Nie tylko, w niektórych biurach tak jest

gonia
    Participant

ahh flexi nie flexi wolne trzeba wziasc by posmaic sie troszeczke dla odmiany tym razem z innych 🙂
    JA BEDE NA 100 %
    juz nawet bileciki kupilam 🙂

Agnieszka_77
    Participant

nieeeeeeeee!!!! ja sie nie zgadzam! odwolac!!!!! ja 1go wracam z polski i nie zdaze!!!!!! nie!

Uxbridge
    Członek

Marta wrote:

Zajebiscie flexi…
    To jest flexi….

Ja tak mam 8) (chociaż nie pracuję dla Councilu) i jest mi dobrze. Z tym że to raczej typowe dla branży. Jak nie masz weny to idziesz w cholerę. Ale być trzeba codziennie między 10-12 i 13-15. Inaczej trudno byłoby jakieś zebranie zrobić 🙂 . Ale prawda też, że można sobie wziąść wolne na dzień i odpracować w inne a urlop nie przepada.
    No i znowu offtop… 😕

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.