Strona główna Działy Finanse kredyt w Polsce a zarobki w Anglii

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    jagnajak
    Participant

Chcemy wziasc kredyt hipoteczny w Polsce pracujac w Anglii. Wymagaja od nas zaswiadczenia ze nie splacamy zadnego kredytu zaciagnietego w angielskim banku. Mozna ponoc skorzystac ze strony checkmyfile.com ale jak to zrobic? Mial ktos takie doswiadczenia ?
    Pozdrawiam
    jagna

MK
    Członek

ja mam bardzo swieże doswiadczenia

nie znam checkmyfile.com ale polecam http://www.experian.com (na stronie znajdziecie wszytskie informacje co i jak), kredyt dostalem w Fortis, zorganizowany przez http://moneyexpert.com.pl

moja umowa juz czeka na podpisanie 😉

jagnajak
    Participant

dzieki!
    my tez wybralismy fortis. Przesylamy im dokumenty w oryginale mam nadzieja ze nie zazadaja tlumaczen.
    Z ciekawosci, bierzesz kredyt hipoteczny? Podobno nie zawsze daja na 100% wartosci nieruchomosci i trudno wyczuc czym sie kieruja 😕

MK
    Członek

zadzwon prosze 07821 042 839 (Marcin)

D-H
    Participant

ja zalatwiam przez BZWBK
    jest tam komorka, ktora sie specjalizuje zalatwianiem formalnosci dla ludzi mieszkajacych poza polska
    nie trzeba tlumaczyc dokumentow i wiedza jakiego rodzaju papiery trzeba pozbierac (P60, credit score itd)

szczegolowe informacje podam na priv

BeToN
    Participant

Czy mozecie mi jedno wytlumaczyc bo tez chcial bym kupic tu w leeds dom a kredyt w polsce zaciagnac!!! mysle o fortis bank

nie jestem pewien ale chyba musze miec jakies zabezpieczenie w polsce na ten ze kredyt a ktorego nie mam
    czy da rade 100%(wiadomo czeba jeszcze odmalowac)
    jak dlugo to trwa(powiedzmy ze mam juz cos na oku)

a moze znalazl by sie ktos kto by mi w tym pomogl 🙄
    gg3317757

ewuski
    Participant

z tego, co ja zrozumialam, to kredyt ma byc na nieruchomosc w polsce? czy tak?
    wiem, ze 100% kredyt daje na pewno PKO BP

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.