Strona główna Działy Erystyka Czy ktoś zna firmę Construction Selection

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    gripen
    Participant

Witam !!!

Czy ktoś z forumowiczów zna firmę Construction Selection z Harrogate.
    Będe wdzięczny za informację na temat tej firmy.

pzdr

Gripen

olo
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    gripen wrote:

Witam !!!

pzdr

Gripen

Zbiersz informacje na temat każdej firmy w okolicy czy co?

gripen
    Participant

Olo, dzięki za życzliwość i zrozumienie…
    Jak będzie mi potrzeba to zapytam jeszcze o 100 innych firm.

pzdr

gripen

eve6
    Participant

Ty Olo to chyba lubisz wk…wiać ludzi. Masz jakies kompleksy??
    Mamuśka nie nauczyła żeby być miłym i nie odpowiadać pytaniem na pytanie. (braki z podstawówki)

http://www.constructionselection.co.uk/ w linku pewnie nie znajdzisz nic ciekawego….

gripen
    Participant

Dzięki eve6 za wsparcie.
    Widziałem tą stronę.
    Chciałem dowiedzieć się coś o wiarygodności tej firmy.

pzdr

gripen

eve6
    Participant

no ale jakie Cie interesują opnie?? Najlepiej sprawdz ją sam, najwyżej odejdziesz. Do odważnych świat należy. Pozatym jak nie ma jej na forum to atakuj od razu, może bedziesz jednym polakiem i nikt nie bedzie Ci wku..wial.

olo
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    gripen wrote:

Witam !!!

pzdr

Gripen

Zadałem grzeczne pytanie i dostałem odpowiedź. Pytałem bo to już koleny wątek z zapytaniemo jakąś firmę.
    Szukasz pracy czy zbierasz info?

pozdro

olo

olo
    Członek

eve6 wrote:

Ty Olo to chyba lubisz wk…wiać ludzi. Masz jakies kompleksy??
    Mamuśka nie nauczyła żeby być miłym i nie odpowiadać pytaniem na pytanie. (braki z podstawówki)

Co tam eve6 zdenerwowany? Nie wiedzialeś co masz odpowiedzieć w tamtym temacie to się próbujesz gdzie indziej przyczepić? Powodzenia 😈

Mnie mamuśka nauczyła, ale ciebie jakoś nie bardzo skoro publicznie kogoś chcesz obrażać.

eve6
    Participant

A to sorki panie Olo, myślełem że tak tylko plujesz jadem, widocznie nie zrozumieliśmy sie. Jakoś to tak zabrzmiało tak szyderczo (grpien tez tak to debrał). Nie jestem zły ja akurat mam wy…bane w takie "netowe sprzeczki"

Dobrze że chociaż wiesz że odpowiadasz pytaniem na pytanie.

fatamorgana
    Participant

A wiesz coś więcej o co ma chodzić z tą firma?
    Bo można by poszukać, ale nie wiadomo w którym kierunku ma być ta informacja…
    Chodzi o wiarygodność, uczciwość, czy o wielkość i zasoby? 🙄
    Pozdrawiam. ( i nie narzekaj na ola, bo on nie jest złosliwy, tak tylko dla żartu napisał…)

gripen
    Participant

Witam !!!

Tak jak napisałem wcześniej chodzi mi o wiarygodność tej firmy.

pzdr

gripen

v-tec
    Członek

eve6 wrote:

http://www.constructionselection.co.uk/ w linku pewnie nie znajdzisz nic ciekawego….

No to po jakiego bata go podajesz? 😯

A badanie wiarygodności to jest potrzebne jak masz komuś pożyczyć pieniądze, co w tym wypadku raczej nie zachodzi 🙄

gripen
    Participant

Czy aby napewno…?

pzdr

gripen

fatamorgana
    Participant

Zamiast się znowu prztykać dawno zdążylibyście coś treściwego napisać.:roll:

"Our staff, managers and directors all have extensive knowledge and experience within both the Construction and Recruitment industries. This gives Construction Selection a unique understanding and ability to deliver our clients needs."

Tak może sobie każdy napisać rzecz jasna, ale całość brzmi i wygląda nawet całkiem profesjonalnie.
    W poniedziałek zapytam znajome z pewnej agencji o podobnym profilu o opinie. Powinny coś wiedzieć.
    Pozdrawiam i weźcie ludzie na wstrzymanie, bo mam wrażenie że teraz to co temat jakieś starcia już są…
    Wystarczy że jedna osoba już wszędzie judzi, po co to eskalować? ❓ ❗

gripen
    Participant

Fatamorgana, będe wdzięczny za info.

pzdr

gripen

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.