Strona główna Działy Hyde Park konsulat- dzial paszportowy :)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    hammer18
    Participant

czy ktos posiada umuwione spotkanie w kosulacie polskim w londynie i jakich kolwiek przyczyn jest juz pewny ze na nie nie pojedzie prosze sie zglosic domnie bardzo pilne potrzebuje do najposniej do konca pojechac na takie spotaknie a wszystko jest zarezerwowane do poly czerwca.wrrrr

v-tec
    Członek

Wiesz co Hamer nie miej mi za złe ale mam nadzieję że nie dostaniesz tak szybko paszportu dla dziecka i dzięki temu nie wyjedziesz, co chyba sam przyznasz nie byłoby przemyślaną decyzją. Masz 1 dziecko więc może jakoś dasz radę, gdybyś miał 2 lub nie daj boże więcej to po prostu cała twoja rodzina cierpiałaby biedę (na dyrektora banku to ty mi nie wyglądasz), chcecie się z żoną taplać w nędzy w sumie wasz wybór ale dziecko co zawiniło?

ewuski
    Participant

hammer chcecie uciekac do polski?? 😮
    a dlaczego, nie podoba Wam sie tutaj? boicie sie, ze dziecko sie zangielszczy? popieram v-teca, i przylacze sie do kazdej grupy prostestu przeciwko wyjazdom hammerow how! 😛

ColumbijczyK
    Participant

hammer nie znam cie ale nie daj sie zastraszyc;P jak chcesz jechac to jedz;D

hammer18
    Participant

odswiezam temat

odpowiedzi nie czytalem 😛 czekam na kolejne

idolPL
    Participant

Hammer, to brzmi dumnie, a w PL będziesz tylko młotkiem 😉
    Zostań z nami, zostań z nami;)

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    hammer18 wrote:

Skoro nie czytasz odpowiedzi to po co na nie czekasz? 😯

hammer18
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

v-tec wrote:

hammer18 wrote:

Skoro nie czytasz odpowiedzi to po co na nie czekasz? :shock:[/quote]

czekam na priv,ale widze wiecej nie na temat niz na temat,jakies mlotki itp

rudy_691
    Członek

pamietam moje doswiadczenie z konsulatem w londynie…ktos mi podpieprzyl dokumenty a musialem do kraju wracac szybko i chcialem wyrobic jednorazowy paszport na szybko…5 i pol godziny czekania w kolejce na ulicy, w 35 stopniowych upale aby dostac qrde formularz…dobrze ze pozniej super pan straznik wzial moj formularz bez kolejki (a tak wogole to on ani slowa po angielsku nie umial, bo jak przyszlo kilku angileskich gosciu cos sie dowiadywac to sie ludzi z tej kolejki pytal co oni chca od niego lol)…a 3 dni pozniej kolejne 4 godziny w sloneczku na odbior tegoz paszportu…stalismy tam jak bydlo…

hammer18
    Participant

mhhhh
    niema to jak wujek w rzadzie 8)

spotkanie umowione na poczatek maja

dzieki za odpowiedzi i wszelka pomoc 😀 😀 😀

hammer18
    Participant

mhhhh
    niema to jak wujek w rzadzie 8)

spotkanie umowione na poczatek maja

dzieki za odpowiedzi i wszelka pomoc 😀 😀 😀

fatamorgana
    Participant

Dobitnie wyrażona radość.
    Wujek faktycznie na to zasłuzył… 😆 😀 😉

hammer18
    Participant

dobra Adam zarty zartami, ale nikt mi nie uwierzy kto mi pomogl zalatwic spotkanie w tak krotkim czasie kiedy najblizsze spotkanie ejst na lipiec 😆 😆 😆

fatamorgana
    Participant

Wiesz Alek, nie podejrzewałem, że masz takie chody i to w samym Londynie! 😆 😆 😉

hammer18
    Participant

😆 😆 😆 pewnie juz wiesz jak to sie stalo 8)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.