Strona główna Działy Hobby Kopanie Zośki

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    olo
    Członek

Ktoś tu kopie?
    ja bym sobie kimś pokopał.
    Mam newet własną Zosieńkę. malutka bo malutka ale zawsze jest co kopnąć.
    Gracz ze mne kiepski ale wiedomo że praktyka, praktyka, praktyka i jeszcze raz praktyka dają rezultaty 🙂

No więc kto się piszena jakieś kopanko?
    Mamy tu w Skipton całkiem niezły park gdzie można pograć,a jak ktoś śmiga na desce z kółkami to jest tez miejscówka do poskakania.

Malgon
    Participant

ooo
    ja myslalam,ze kopanie grupowe juz wyszlo z mody i raczej "popisowy" sie strzela w pojedynke 😉

popieram kopanie anyway zeby nie bylo!

Agnieszka_77
    Participant

olo a po tym parku w skipton to ja na rolkach pojezdze?! tylko coby nie za stromo bo z gora dwa lata jakies nie smigalam…

olo
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Malgon wrote:

ooo
    ja myslalam,ze kopanie grupowe juz wyszlo z mody i raczej "popisowy" sie strzela w pojedynke 😉

popieram kopanie anyway zeby nie bylo!

Popisy to dopiero jak sie potrafi pokopac. Lepiej zaczynać w grupie zawsze jest komu kopnąć zośkę 🙂

olo
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Agnieszka_77 wrote:

olo a po tym parku w skipton to ja na rolkach pojezdze?! tylko coby nie za stromo bo z gora dwa lata jakies nie smigalam…

Jeżeli chodzi i jazdę rekreacyjną to raczej nie. Tamjest tylko jedna ścieżka i to w dodatku z nawierzchnią do bani.
    Natomiast jeżeli masz na myśli jazdę po podjazdach, rurkach i czymś tam jeszcze to w bardzo ograniczonym stopniu można to robic. Cały plac na może 15×10 metrów. Czasami ktoś tam jeździ, skacze i się wywraca.

Prekursor
    Członek

To moze sprobujcie w gume pograc? 🙄
    Zawsze to jakis substytut! 😉

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.