Strona główna › Działy › Hyde Park › eech..
widzę, że nadal atmosfera na forumnie do oddychania.. ciagle ktoś komuś wyrzuty robi, ktoś kogos instruuje, ktoś poucza nowych.. to forum zaczyna mnie przerażać.. a już na pewno ta nienawiść wobec innych narodowości…
chyba potrzebuję więcej czasu na ochłonięcie, bo znowu posypią się bluzgi i tym razem napiszę paru osobom co o nich myślę…
degrengolada wśród starych forumowiczów… ogarnijcie trochę to co piszecie, bo wołając na wszystkie strony "Janusze !" powoli sami się w nich zamieniacie…
MK a mówiłeś, ze coś z tym zrobisz …
🙁
takiego forum to ja nie kocham
dafunk chodz, zalozymy nowe 😉
To że ktoś narzeka na ciapatych to nie jest nienawiść, ale brak sympatii. Na forum jest jedynie kilka osób otwarcie deklarujących rasizm i nienawiść do Azjatów (muslimów). Tak samo nie do wszystkich można odnieść pozostałe zarzuty.
W sumie jak porównuję inne fora- to muszę przyznać, że i tak jesteśmy spoko.
Mówię najzupełniej powaznie.
Przejrzałem wszystkie polskie fora jakie są gdzieś powymieniane w tym kraju i obstaję przy tym co właśnie napisałem.
Parę miesięcy temu ktoś napisał tutaj, że po "Londynku" był tak zdegustowany, że to nasze wydawało się oazą spokoju…
❓ ❗
Mówiłem Ci Dafunk, spokojnie, to TYLKO forum, na co dzień naprawdę jest często lepiej. 🙂
Dafunk kochany
Wyobraz sobie ze ci wszyscy lagodni, szlachetni forumowicze ktorzy maja poczucie humoru i poukladane w miare w glowie…nagle znikneli, obrazili sie..w smutku i odosobnieniu i swiadomej kontemplacji zycia zbojkotowali ta nasz stronke…
Co by zostalo????????
Nie opuszczaj forum dafunk- chyba ze musisz.
widzę, że nadal atmosfera na forumnie do oddychania.. ciagle ktoś komuś wyrzuty robi, ktoś kogos instruuje, ktoś poucza nowych.. to forum zaczyna mnie przerażać.. a już na pewno ta nienawiść wobec innych narodowości…
chyba potrzebuję więcej czasu na ochłonięcie, bo znowu posypią się bluzgi i tym razem napiszę paru osobom co o nich myślę…degrengolada wśród starych forumowiczów… ogarnijcie trochę to co piszecie, bo wołając na wszystkie strony "Janusze !" powoli sami się w nich zamieniacie…
🙁
Dafunk skup sie na nauce Linux bo to ci sie do czegos przyda a nie zajmujesz sie [b:b93f192226]p-i-e-r-d-o-l-a-m-i [/b:b93f192226].Forum to forum i nic ponadto!Nie peniaj wafla tylko dzialaj! 8)
chyba potrzebuję więcej czasu na ochłonięcie, bo znowu posypią się bluzgi i tym razem napiszę paru osobom co o nich myślę…degrengolada wśród starych forumowiczów… ogarnijcie trochę to co piszecie, bo wołając na wszystkie strony "Janusze !" powoli sami się w nich zamieniacie…
🙁
moim zdaniem totalnie przesadzasz, wyluzuj, wrzuc sobie jakas muze, i zrob cos co daje ci duzo satysfakcji, potem wejdz ponownie na forum moze zobaczysz je z innej strony i juz moze az tak nie bedzie cie razic kilka spraw ktore razilo wczesniej…
🙁
Zgadzam się z tobą totalnie.
Całe to pouczanie , ta nienawiść, zawiść i wiele jeszcze innych negatywnych uczuc siedzące na tym forum psują jego dobrą atmosferę.
Fata porównywanie tego forum do innych for i mówienie ze nie jestesmy tacy źle jest według mnie wręcz śmieszne.
I proszę Cie przestań używac rasistowskich określeń w miejscach publicznych takich jak to forum.
Dokładnie. Nie równajmy do gorszych… Nie wiem kto, ale ktoś powinien wysprzątać to forum. Wiele tematów powtarza się dziesiątki razy, wiele postów nie powinno się tu w ogóle znaleźć, jest dużo nieaktualnych informacji, które mogą wprowadzać w błąd, z dużej ilości postów bije nienawiść i rasizm do INNYCH. Ktoś tu powinien aktywnie wziąć się za porządek.
Nowi wciąż przychodzą i będą przychodzić.
Ciekawe jaką macie receptę aby tematy się nie powtarzały, skoro wielu osobom nawet nie chce się przejrzeć archiwum, ani nawet nie myślą często jak zadać pytanie żeby miało sens. Nie neguję- niektórzy zwyczajnie nie mają wiedzy o noecie, nie umieją się poruszać, ale jak widzę, że ktos umie i zna zagadnienia ale mu się nie chce to już inna sprawa.
No to poradźcie… banować kogoś za powtarzanie tematów? Wykasowywac takie tematy? Skoro często dodawane kometrarze zawierają tez nowe, nieznane jeszcze linki i informacje…
To nie metoda.
Mi się wydaje, że najlepiej będzie jak zamiast narzekać każdy z was zapoda coś interesującego, pilnując się, żeby nie odpowiadać na odczepnego nawet jak coś ktoś głupiego tam dopisze.
Co dzień wchodzę i patrzę czy jakiś naprawdę ciekawy temat się pojawił i co?
Nic. Cytaty z serwerów informacyjnych ,a le to czyjeś a nie nasze własne…
Tematów nam brakuje?
Forum żyje jak na nim jest ciekawie, a ostatnio nie jest, więc nie dziwmy się, że z nudów niektórzy głupoty wypisują.
Tak to jest najczęściej, że jak ktoś od siebie nie umie albo nie chce nic dać, to w tą pustą przestrzeń ładuje się zaraz ktoś z byle czym…
Taka moja opinia i tyle.
Olo, bądź tak miły i wykaż mi, że ja rozmyślnie, sam od siebie uzywam tutaj rasistowskich i podobnych słów…
Możesz mi zacytowac na priva link, bo mam wrażenie że czegos nie zrozumiałeś albo nie doczytałeś…
Tak samo z porównywaniem i smiesznością.
Zapominasz, ze to co Tobie wydaje się śmieszne, dla innych takie wcale być nie musi. Widzę że nie rozumiesz analogii. A chyba nie chcesz autorki posta o Londynku posądzić o smieszność- skoro już mówimy o cytowaniu kogoś?
Twoje wrażenia, opinie czy zdania należą do Ciebie. Nikt Ci ich nie zabiera, ale każdy ma swoje własne i dlatego niekoniecznie trzeba się z tym co piszesz zgadzać.
Wielokrotnie już te całe czyjeś "wrażenia" na jakiś temat bywały błędne.
A tak poza tym…
Od początku roku doliczyłem się trzech osób, które twierdzą że chcą tu coś zmienić i "uporządkować". Gdzież oni?
Ani widu ani słychu…
I zawsze jest tak samo. Kończy się na gadaniu. Weźcie się ludzie za coś naprawdę uczciwie to i efekty będą.
Pozdrawiam.
To że ktoś narzeka na ciapatych …
Nie wiem dlaczego chcesz to na priv skoro tu jst całkiem dobre miejsce.
Jak myślisz czy używanie określenia "ciapaty" w stosunku do kogokolwiek jest dla tej osoby przyjemne?
Wnioskując z zastosowania tego określenia w języku polskim można powiedzieć że jest porównywalne do określenia "paki" które nota bene jest określeniem rasistowskim.
Więc jak?
Nie chce mi się szukac więcej przykładów zastosowania tego wyrazu na tym forum ale na pewno trochę by sięich znalazło (z pamięci wnioskuję).
Bzdura!
Kiepskie argumenty stary…
Pudło i trafienie kulą w płot.
Gdybyś uważniej czytał, to byś wiedział, że ja nie używam od siebie nigdy słowa "Paki"i podobnych. Zanim jeszcze weszłem na forum wiedziałem co ich obraża a co nie…Poza tym wielu rzeczy nie wiesz co wiąże się z forum, ale o czym na nim nie przeczytasz.
Poza tym kupa ludzi w Leeds ( ale nie w Skipton) doskonale wie, że ja z nimi żyję w przyjaźni. Jak któryś podpadnie dopiero to co innego.
A ciapaty?
Pisałem już o tym (tam tez nie dojechałeś- ale to można zrozumieć- sporo tego było).
Włosi wiedzą że są "makaroniarze", Francuzi wiedzą że są "żabojady"
zaś na japońskich motocyklistów na torach wprost pisma sportowe (poważane) mówią "kamikadze" (a przecież to zabójcy -samobójcy).
Ktoś się obraża?
Nawet sami ciapaci nie…
Zrobiłem lepszą rzecz niż Ty czepiając się i próbując byc papieskim bardziej niż sam papież.
Poszedłem do nich i wprost powiedziałem, że my na nich tak mawiamy.
I co? Śmiali się z tego … Mieli ubaw, bo myśleli własnie że gorzej jakoś, a tak to wyszło zabawnie…:lol:
To tak jakby nazwać Polaków "Bigosomanami"…
Obraża Cię to?
😯 🙄 ❓
Skasujmy wszystko, zostawmy tylko posty typu ” mam ladnego pieska”, ”kupilam dzis bukiecik kwiatkow”, prosze moderatorow o podzial forum na 2 fora pod nazwami:
Infantylni.pl
Spirala_nienawisci.pl
No właśnie..
Baggins, Ty to masz ciekawe poczucie humoru. 🙂 😉
"Było sobie generałów dwóch…
Jeden sprytny, drugi zuch."
🙂
Bzdura!
Kiepskie argumenty stary…
Pudło i trafienie kulą w płot.
Gdybyś uważniej czytał, to byś wiedział, że ja nie używam od siebie nigdy słowa "Paki"i podobnych. Zanim jeszcze weszłem na forum wiedziałem co ich obraża a co nie…Poza tym wielu rzeczy nie wiesz co wiąże się z forum, ale o czym na nim nie przeczytasz.
Poza tym kupa ludzi w Leeds ( ale nie w Skipton) doskonale wie, że ja z nimi żyję w przyjaźni. Jak któryś podpadnie dopiero to co innego.
A ciapaty?
Pisałem już o tym (tam tez nie dojechałeś- ale to można zrozumieć- sporo tego było).
Włosi wiedzą że są "makaroniarze", Francuzi wiedzą że są "żabojady"
zaś na japońskich motocyklistów na torach wprost pisma sportowe (poważane) mówią "kamikadze" (a przecież to zabójcy -samobójcy).
Ktoś się obraża?
Nawet sami ciapaci nie…
Zrobiłem lepszą rzecz niż Ty czepiając się i próbując byc papieskim bardziej niż sam papież.
Poszedłem do nich i wprost powiedziałem, że my na nich tak mawiamy.
I co? Śmiali się z tego … Mieli ubaw, bo myśleli własnie że gorzej jakoś, a tak to wyszło zabawnie…:lol:
To tak jakby nazwać Polaków "Bigosomanami"…
Obraża Cię to?
😯 🙄 ❓
Nigdy nie napisałem ze użyłeś "paki" więc spokojnie 🙂
Tam gdzie pisałeś wcześniech chyba rzeczywiście nie dojechałem (w sumie to nie wiem dlaczego).
Nadal jednak uważam że używanie określeń takich jak "ciapaty", "żabojad" itp itd nie jest dla tych osób miłe. Sam nie chciał bym być nazywany tym "bigosomanem". Mam imię tudzież nicka.
Sam oceń, czy chciał byś słuchać jak ktoś o tobie mowi "bigosomam"
❓
Ja nie.
Ja nie znosze bigosu… nie mozna mnie tak nazywac…
Mozecie mnie nazywac jogurciara, nie obraze sie 😈 😈