Strona główna Działy Hyde Park Wizzair. Pomóżcie

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Viciu
    Członek

Cześć jestem tu nowy. Mam pytanko. pierwszy raz lece do anglii i wykupiłem bilet w Wizzair i dostalem meila od nich ze wszystkim wyszczególnionym. Co będzie mi potrzebne z tego meila i jakie dokumenty musze ze sobą zabrać. Pozdrawiam

Anonim
    Gość

zabierz wazny paszport i wydrukowana kartke z numerem biletu to w zupelnosci wystarcza.Najlepiej podaj paszport przy stanowisku maja ciebie na liscie pasazerow.Mnie sie nigdy nie pytali o nic wiecej

Viciu
    Członek

Dzieki

viki20
    Członek

A czy wie ktos czy mozna wjechac do Anglii na starym, zielonym dowodzie osobistym?Zamowilam tacie bilet w wizzair, wylot juz za tydzien a tata ma stary dowod.Mam nadzieje,ze nie bedzie przez to zadnych problemow.

Anonim
    Gość

Najlepiej zadzwonic do Strazy Granicznej i do Wizzara czasami maja w tej sprawie rozne podejscie http://www.strazgraniczna.pl/faq#q1

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Viciu wrote:

Cześć jestem tu nowy…

Ale masz kretyńskiego nicka chłopie 😕 Mnie jak ktoś chce zdenerwować to tak do mnie mówi (po co to ujawniam?)

Co do dowodu to jeśli jest to ważny dokument tożsamości (a jest) to nikt ci nie może robić problemów w związku z tym że się nim posługujesz.

Viciu
    Członek

Nie prosiłem o komentowanie mojego nicka. Za to Twój nie należy do oryginalnych.

rudy_691
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

Ale masz kretyńskiego nicka chłopie 😕

no to sie v-tec wykazales teraz inteligencja…qrde szkoda ze ja nie mam takiego fajnego nick jak ty…

v-tec
    Członek

Viciu wrote:

Nie prosiłem o komentowanie mojego nicka.

A kto powiedział że muszę robić tylko to o co mnie prosisz? Tak dobrze to nawet moja żona nie ma 🙂

fatamorgana
    Participant

No i zaś zaczęli…:roll:

[quote:6491cf7ae9]… Za to Twój nie należy do oryginalnych.[/quote]
    Tu się nie zgodzę… V-tec ma natychmiastowe skojarzenie z Hondą (jak ktoś zna), zaś Viciu…z Cyganem dość popularnym w Leeds. (jak dla mnie zaznaczam…). 😆 😉

Dajcie na neutralny bieg chłopcy… 😀

Michalwroc
    Członek

V-tec to jak wszyscy wiedza pewnie rodzaj silnika w hondzie
    czyli V tec to czesc niemyslaca lecz pracujáca fizycznie…………
    te forum robi sie coraz gorsze :/

V-tec mam skoro kazdy pisze to co chce czemu ja bym mial niepisac;] Bez obrazy……..

cfcgirl
    Participant

Viciu co do zielonego dowodu to możesz mieć problemy. Kilku moich znajomych miało. Tak więc lepiej żeby Cie noe spotkała niemila niespodzianka zaopatrz sie w nowy lub w paszport.

V-tec (Wiciu ) to żeś teraz chłopaka zachecil do pisania na forum. 🙄
    😀

Baggins
    Participant

[quote:9541d6efee]V-tec to jak wszyscy wiedza pewnie rodzaj silnika w hondzie [/quote]
    ja nie wiem

ewuski
    Participant

Viki20 nie martw sie o tate 😉

zgodnie z przepisami, jesli ma stary dowod, moga go na granicy spytac (ale nie musza) o dokument dodatkowy potwierdzajacy tozsamosc, np. prawo jazdy.

moj chlopak kiedys lecial ze starym wypranym dowodem, nie bylo raczej problemu, jeden raz tylko musial pokazac inny dokument, pokazal… indeks studencki 🙂

pozdrawiam

Viciu
    Członek

v-tec wrote:

Viciu wrote:

Cześć jestem tu nowy…

Ale masz kretyńskiego nicka chłopie 😕 Mnie jak ktoś chce zdenerwować to tak do mnie mówi (po co to ujawniam?)

Co do dowodu to jeśli jest to ważny dokument tożsamości (a jest) to nikt ci nie może robić problemów w związku z tym że się nim posługujesz.[/quote]

Nie znam jeszcze na szczęście tego cygana hehe:] tylko silnik właśnie hondy… A po drugie nie prosiłem Cię o nic a i tak nie pomogłeś mi w niczym lol. Więc przestań już i żony w to nie mieszaj;p

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.