Strona główna Działy Zdrowie Problem z kacem

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    olo
    Członek

Tak tak wiem ze temat stary i było juz na niego milion odpowiedzi ale moze coś nowego się pojawiło?
    Strasznie mnie dynia dzisiaj napierdziela i leń totalny opanował a wieczorem wypadało by na piwko do knajpy wyskoczyć.
    Jakieś rady :-)?

GAWEL
    Participant

Czy pojawilo sie cos nowego????
    alez oczywiscie….nowy kac 😉
    polecam piwko… jedno nie krzynke piwa 😈

olo
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    GAWEL wrote:

Czy pojawilo sie cos nowego????
    alez oczywiscie….nowy kac 😉
    polecam piwko… jedno nie krzynke piwa 😈

Dzięki ale jakośnie mogę się przekonać do metody "Czym się strułeś tym się lecz"

Przecierpiałem to przed Włądcą Pierścieni i juz jestem gotów by dalej uczestniczyć w jakże bogatym życiu wieczornym Skipton 😉

Marta Klecz
    Członek

Aspirynke zawsze przed snem bierz..

olo
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Marta wrote:

Aspirynke zawsze przed snem bierz..

Dziękuję ale przed snam bardzeij smakuje mi burger 😈

Natomiast z samego rana Nurofen jest smaczny 😀

Malgon
    Participant

zimna Cola z lodowki 😉 i pizzulka of kors
    na mnie dziala 🙂

yuuki
    Członek

z tutejszych specyfików to chyba gumowy chleb tostowy dobry na wszystko-ale pamietaj taki BETA BAJ z MORISSONU 😀

Marta Klecz
    Członek

tudziez sledziki, sardynki, makrelki…..

akukain
    Participant

A ktoś z was bierze te jakieś dziwne tabletki przed piciem i jakoś w trakcie? Ja przyuważyłam kilku Angoli którzy to robią. Swoją drogą nie dziwię się skoro oni tak często piją… ;> W Polsce kiedyś furorę robiło 2KC czy jakos tak 😉

hammer18
    Participant

2Kc furrore robilo robilo i robi caly czas nie tylko wsrod angoli,no ale o czym ja pisze!!co to jest kac????? 😆 😆 😆

akukain
    Participant

A jest jeszcze to w sprzedaży? 😉

jacek-jestem
    Participant

Dr. Pepper dobrze dziala. Zawsze pomaga 😆

Mala buteleczka Dr.Pepper’a stawia na nogi 🙄

yuuki
    Członek

jacek-jestem wrote:

Dr. Pepper dobrze dziala. Zawsze pomaga 😆

Mala buteleczka Dr.Pepper’a stawia na nogi 🙄

Dr.Pepper czy też może Poppers 🙄 he?

Poppers is the street term for the recreational inhalation of various alkyl nitrites, particularly amyl nitrite, butyl nitrite and isobutyl nitrite. In a medical setting, amyl nitrite is used to treat angina and as an antidote to cyanide poisoning. However, recreational users are able to obtain alkyl nitrites that are used in over-the-counter products, such as room deodorizers. "Poppers" are popular with gay men and straight women for use during sex, both for the brief euphoric "rush" they produce and because they allow the body’s sphincter muscles to relax — including the anus and the vagina.Nitrite drugs have also been part of the club culture from the 1970s disco club scene to the 1980s and 1990s rave club scene.
    ale po tym to już mega bania tak dla odmiany kto z kaca zejść nie chce 🙂

jacek-jestem
    Participant

Możliwe…
    Jednak do Dr.Pepper’a jestem przekonany. Jest to w marketach. Taka okropna odmiana coca coli, która smakuje jak wygazowana cola, ale kaca łagodzi perfekcyjnie. 😉

Radze wypróbować sposób 💡

arnold787
    Participant

Kac jest jednym z najgorszych skutków spożywania alkoholu , gdyż przychodzi niespodziewanie i praktycznie zawsze o poranku . Polecam przeczytać artykuł https://www.zaufane-apteki.pl/blog/leki-na-kaca-265.html , gdyż jest świetną odpowiedzią na pytanie jak poradzić sobie z kacem lub jakie środki zapobiegawcze zastosować .

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.