Strona główna Działy Hyde Park 17 marca – Dzień św. Patryka

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Dzisiaj dzień św. Patryka czyli święto narodowe Irlandii i wszystkich Irlandczyków.
    Poleje się Guiness! 🙂
    Często Polacy biorą żywy udział w tym święcie, bo nasza sympatia do Irlandczyków i ich kraju (zwłaszcza od 1.05.2004) jest bardzo duża.
    No a poza tym, my też lubimy wypić… 🙂

GAWEL
    Participant

My lubimy wypic ??? …alez skadze znowu….My lubimy swietowac 😈 😉

HardcoR
    Participant

Ja juz wczoraj mialem Wigilie Św. Patryka 😀

A dzis jak najbardziej Guinness sie poleje, oj poleje ( oczywiście najlepiej smakuje w Dublinie ale nie w tym roku)

olo
    Członek

Piłem wczoraj ale w sumie dzisiaj też się napiję Guiness’a 🙂

Najlepszego Brat

ColumbijczyK
    Participant

patryk to moje drugie imie wiec co mi tam jest powod do tego by swietowac;p polejcie i mi, to wypijemy razem…ajjj;D smacznego

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    olo wrote:

Najlepszego Brat

Nie zapomniałeś może o literce "o"?
    Byłby wtedy…Borat! 😆

olo
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

fatamorgana wrote:

olo wrote:

Najlepszego Brat

Nie zapomniałeś może o literce "o"?
    Byłby wtedy…Borat! :lol:[/quote]

Myśle że nie zapomniałem.

No i co jak wam siępiło Guinessy?Ja zmęczyłem jednego bo cośmi wczoraj nie wchodził ale za to RedBull z wodką smakował nawet nieźle 😈

Asix
    Participant

olo wrote:

No i co jak wam siępiło Guinessy?Ja zmęczyłem jednego bo cośmi wczoraj nie wchodził ale za to RedBull z wodką smakował nawet nieźle 😈

Wodka z redbullem chyba 😉 – przynajmniej to ostatnie

olo
    Członek

Asix wrote:

Wodka z redbullem chyba 😉 – przynajmniej to ostatnie

Taaaak to ostatnie to było jakieś świństwo ❗

Jak można przynieść mi do stolika coś bez lodu co nie jest piwem ❓ ❓ 😯

jackyl
    Participant

w dloni, na tacy, na wozku mozna przytoczyc.. 😉

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.