Strona główna Działy Dziecko Zajecia dla dziecka na wakacje

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Dzieju
    Participant

Planuje przywiezc corke na czas wakacji do Leeds (polskich wakacji lipiec-sierpien)
    tylko tu zaczyna sie problem, w pracy dostane maksymalnie 3 tyg urlopu, mala ma 7 lat a z tego co wyczytalem tutaj od 5 roku zycia dzieciaki zaczynaja szkole, do ktorej watpie zeby przyjeli ja na miesiac – do 20 lipca bo wtedy i tak zaczyna sie Summer Holiday. Szczerze mowiac nie bardzo wiem czego szukac, chodzi mi o jakas swietlice czy cos w tym rodzaju. Moze ktos z was wie o czyms takim na 9 godz dziennie, albo czego wogole mam szukac??, a moze ktos wie czy Osrodek Polski planuje cos takiego na wakacje??

Dzieju
    Participant

Dobra cos znalazlem http://schoolsfinder.direct.gov.uk/
    ale jak byscie mieli jakies ciekawe pomysly to slucham

akukain
    Participant

Kiedy dokładnie przywozisz małą? Moja siostra chciałaby przyjechać do mnie na wakacje. ($^#%&$%^$#@@$%^) Ma 16 lat, jeśli byłabyś bardzo zdesperowana ona napewno chciałaby sobie jakoś dorobić. Jakbyś była zainteresowana to się odezwij.

akukain
    Participant

Oj przepraszam, jestes mężczyzną 😉

Dzieju
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    akukain wrote:

Oj przepraszam, jestes mężczyzną 😉

tak wyszlo 😀 dzieki za checi ale mam cos juz na oku- bevely community school na Dewsbury road, musze tylko tam podejsc po aplikacje i dowiedziec sie szczegolow

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.