Strona główna Działy Hyde Park Zwykła wredność polska…

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Co za wredny drań już kolejny raz zrywa kartkę reklamującą nasz serwis na tablicy ogłoszeń w Ośrodu Polskim???
    Przy okazji jeszcze zerwał moją reklamę usług fotograficznych.
    (żeby nie było, były starannie przymocowane, więc wiatr nie porwał).
    Jeśli ktoś nas nie lubi to niech ma minimum uczciwej odwagi żeby to powiedzieć, a nie zachowuje się jak prymitywny i zawistny wieśniak z polskiego zadu..a rodem!
    Skoro inni mogą wieszać co rusz kartki (nawet duże) z zachętą do wynajmu mieszkań (czyli robić dopiero biznes), to czy nie jest bardziej celowe wieszanie reklamy tego serwisu, który najpierw pomaga i informuje gratis, a potem dopiero zarabia na reklamach i ogłoszeniach?

Ktoś koniecznie musiał to zerwać i ja podejrzewam kto. Jak złapię (a o to umiem się już postarać) to daję słowo, że ta osoba ciężko pożałuje…
    [b:248bf5b9d7]Tu już nie będzie przeprosin czy tłumaczeń.[/b:248bf5b9d7]
    Ciekawe że inni, nawet słabo wykształceni (widać tam po pisowni) umieją powiesić swoje kartki nikomu nie wchodząc w drogę i niczego nie niszcząc.
    Skoro i my tak możemy to dlaczego mimo tego ktoś musiał to zniszczyć?

Kolejny "miłujący bliźniego i wierzący" Polak?
    "Kto mieczem wojuje od miecza ginie".
    Jak się to znów powtórzy to będę robił to samo z każdą reklamą, która tam zawiśnie na miejsce naszej.
    Albo będzie tam normalnie i jak kultura nakazuje albo nie będzie nic.
    Czemu w tym naszym narodzie zawsze ktoś musi być nienormalny i złośliwy w tak prymitywny sposób?
    😡 👿 👿 👿

hammer18
    Participant

fata to nie "nasi" Polacy …..

idolPL
    Participant

Podłącz pod prąd lub zrób minę-pułapkę… 😉
    Ale racja, zwykłe sku…wo.
    Prymitywny cymbał jakiś…

ColumbijczyK
    Participant

eee tam, zwykla ciekawosc Polakow zapewne co jakis czas pojawia sie ktos nowy widzi ogloszenie i zrywa z mysla wezme i pokaze kolezance;p, a fata za jakis czas rozdzwoni ci sie telefon…chodzi o te uslugi fotograficzne…
    Polacy fajny narod – zrywajacy ulotki ajjjj
    pozdro

fatamorgana
    Participant

Akurat w to uwierzę, że musiał zabrać żeby komuś dać numer….:lol:
    1. celowo tak przymocowałem, że nie dało by się zdjąć czy odczepić bez zniszczenia (bardzo prosty ale skuteczny sposób na przekonanie się jakie intencje kimś kierowały).
    2. nie widziałem Polaka bez komórki, równiez pod tą tablicą…teraz wszyscy mają i wpisac czyjś numer tez potrafią.

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    hammer18 wrote:

Zapewne… (to tamci Polacy).
    Fajnie, wręcz świetnie to ująłeś…hehehhehe:lol:
    Gdy się potwierdzą moje przypuszczenia, może się okazać, że nawet Polacy mieszkający tu długo nie nauczyli się kultury i nadal tkwią w nich wieśniackie nawyki z dżungli rodem.

ColumbijczyK
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

fatamorgana wrote:

hammer18 wrote:

Zapewne… (to tamci Polacy).
    Fajnie, wręcz świetnie to ująłeś…hehehhehe:lol:
    Gdy się potwierdzą moje przypuszczenia, może się okazać, że nawet Polacy mieszkający tu długo nie nauczyli się kultury i nadal tkwią w nich wieśniackie nawyki z dżungli rodem.[/quote]

tkwia i beda tkwic…niestety tacy to juz sa niezmienni, maja program i co najwyzej mozna im wirusa wprowadzic, ale nie uleczysz…no chyba ze format;P

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.