Strona główna Działy Hyde Park Homesickness

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    Malgon
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    idolPL wrote:

Dziś po południu widziałem na Wellington Road zamyślone dziewczę na oko z Polski, w arafatce, prowadzące rower. Wygladała na strasznie tęskniącą i nie do końca szczęśliwą… Miłe oczy miała…[/b]

Jak miala torbe na laptopa do tego to jestescie dla siebie stworzeni 🙂

Prekursor
    Członek

Kochani!Robta dzieci i tyle! 8)

Malgon
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Prekursor wrote:

Kochani!Robta dzieci i tyle! 8)

wtedy jeszcze bardziej babcie i ciocie by sie przydaly!!
    i z dzidzia na spacerek nad morze, a nie tu po Headrow! 😉
    no ale przynajmniej glowa zaprzatnieta czyms innym niz tesknota .. bo czsu na nic nie bedzie w sumie 🙂

P.S. no chyba ze ten komenarz Preki byl do Idola i pani z Wellington Rd 🙂

Prekursor
    Członek

Komentarz mial byc i jest zacheta skierowana do wszystkich! 8)

ColumbijczyK
    Participant

Ja tam proPonuje zebrac wszystkich cierpiacych i teskniacych do kupy i tych mniej i tych co w ogole nie tesknia i zakupic bilety na samoloty w ten sam dzien, z wszystkich lotnisk uk, i wielki lot do Polski zrobic politykom na zlosc i wrocic do domu;P ciekawe co by mowili w wiadomosciach….it’s just my dream;D

Sandgirl
    Członek

A ja tesknie za znajomymi wlasnie… za miejscem tez troche…
    ale to raczej za moim ukochanym osiedlem studenckim i ludzmi ktorych poznalam na moich studiach, niz za miejscem z ktorego pochodze i ludzmi stamtad (wyjatek: moja mama, bracia, babcia)… za mama i bracmi kiedys przyjdzie mi juz nie tesknic, jak zamieszkaja tutaj…
    Ech, moje kochane Lumumbowo… 8)

fatamorgana
    Participant

Nie narzekaj Sandi. Oprócz nowoczesnej hali sportowej z basenem na tym Lumumbowie niewiele jest…
    Ale hala robi wrażenie… 🙂
    Pozdrawiam.

Asix
    Participant

ColumbijczyK wrote:

Ja tam proPonuje zebrac wszystkich cierpiacych i teskniacych do kupy i tych mniej i tych co w ogole nie tesknia i zakupic bilety na samoloty w ten sam dzien, z wszystkich lotnisk uk, i wielki lot do Polski zrobic politykom na zlosc i wrocic do domu;P ciekawe co by mowili w wiadomosciach….it’s just my dream;D

szalony 😉
    to ostatni powód, żeby tam wracać 😉

Uxbridge
    Członek

Ja tam nigdy nie argumentowałem swojego wyjazdu sytuacją w kraju. Ale teraz jak patrzę na to lustracyjno-prokuratorskie szaleństwo to naprawdę niedobrze mi się robi. I nawet gdybym rozważał powrót to byłby to poważny argument przeciw.

Sandgirl
    Członek

fatamorgana wrote:

Nie narzekaj Sandi. Oprócz nowoczesnej hali sportowej z basenem na tym Lumumbowie niewiele jest…
    Ale hala robi wrażenie… 🙂
    Pozdrawiam.

Eee tam fata,nie znasz sie….
    ta atmosfera przed juwenaliami… ech… 😀

Mysza
    Członek

Może to dziwnie zabrzmi, ale jakoś mi lepiej wiedząc, że nie jestem sama w swojej paranoicznej tęsknocie. Pomysł na jej zagłuszenie posiadaniem dzieci jest nieco szatański, ale mi również przyszedł do głowy 🙂 Dwie moje koleżanki muszą już być naprawdę stęsknione bo obydwu już rosną brzuszki 🙂 A co do powrotu – chyba jednak nie ma sie co porywać z motyką na słońce – niech wymrą śmiercią naturalną wszyscy cyniczni politycy (bo inaczej pozbyć sie ich nie da) – i może wtedy. Z przykrością to mówię mimo, ze podobnie jak niektórzy z Was, wcale nie kierowałam sie ani polityka ani finansami decydując sie na wyjazd z PL.

v-tec
    Członek

W takim razie czym się kierowałaś jeśli można wiedzieć?
    Miłością do Anglii? – ale wtedy nie powinnaś tęsknić…

ColumbijczyK
    Participant

pomysl szalony, ale kazdy z pEwnoscia by obejrzal wiadomosci dnia ha! tysiace polakow w jeden dzien wrocilo do Polski….ciekawie by brzmialo…

koukla
    Participant

To ja chyba sie wylamie i powiem, ze za nasza ojczyzna nie tesknie wcale. Srednio 2 razy do roku jezdze do Polski i juz po kilku dniach zaczynam tesknic… ale za Leeds 😉 😀 😀

Sandgirl
    Członek

ColumbijczyK wrote:

pomysl szalony, ale kazdy z pEwnoscia by obejrzal wiadomosci dnia ha! tysiace polakow w jeden dzien wrocilo do Polski….ciekawie by brzmialo…

To mi przypomina motyw z 'Goodbye Lenin’, jak zrobili fotomontaz, ze Niemcy z Berlina Zachodniego do Wschodniego sie pchali… 🙄 🙄

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.