Strona główna Działy Hyde Park buuy pil!ls!!!

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

skasowany
    MK

v-tec
    Członek

Pytanie do adminów czy to boty się rejestrują i zamieszczają te śmieci? Jeśli tak to proponuję wprowadzenie przepisywania koślawych literek przy rejestracji, nie wiem jak to się fachowo nazywa ale pewnie wiecie o co chodzi

idolPL
    Participant

albo zróbcie jakiś voice-reader i nie rejestrować jak nie powie płynnie:
    W Szczebrzeszynie… itd

olo
    Członek

Wiecie co ja na to ❓

KASACJA KONTA 😈

MK
    Członek

Pomimo wprowadzenia:
    – weryfikacji konta przez adres email
    – weryfikacji wizualnej (koslawe literki 😉 )
    – wprowadzenia kilku innych modyfikacji w engine forum
    nadal na forum pojawia sie spam.

Nie jest to zwiazane ze zmiana serwera (jak podejrzewal to jeden z uzytkownikow) lecz przede wszystkim, ze wzrostem popularnosci strony w wyszukiwarkach.

v-tec
    Członek

No tak, cena popularności… 🙂

idolPL
    Participant

Pytanie poza konkursem…
    Czemu Olowi głowa krzywo rośnie? 😉

olo
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    idolPL wrote:

Pytanie poza konkursem…

Może sam na to pytanie odpowiem:
    Zbyt silne wiatry wschodnie którym musiałem się stawiać w dzieciństwie zniekształciły mój młody wówczas kręgosłup i teraz gdy tylko wiatr zawieje głowa sama opada mi na ramię :mrgreen:

Czy odpowiedź jest zadowalająca?
    Jeżeli nie wymyślę inną 🙂

idolPL
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

olo wrote:

idolPL wrote:

Pytanie poza konkursem…

Może sam na to pytanie odpowiem:
    Zbyt silne wiatry wschodnie którym musiałem się stawiać w dzieciństwie zniekształciły mój młody wówczas kręgosłup i teraz gdy tylko wiatr zawieje głowa sama opada mi na ramię :mrgreen:

Czy odpowiedź jest zadowalająca?
    Jeżeli nie wymyślę inną :-)[/quote]

Kreatywna:)
    Dobrze, że stałeś bokiem…
    Jakbyś stał pod wiatr, miałbyś żółte ubranie i zadarty nos 😉 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.