Strona główna Działy Hyde Park Service – wymiana szyb w samochodzie

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    ColumbijczyK
    Participant

Pytanie proste jak w temacie, czy znacie jakies low cost lub innego typu warsztaty ktore wymieniaja szyby bez uwzglednienia brytyjskiego insurance, ja juz jeden znalazlem ale chcialbym sie dowiedziec moze jest ich wiecej chce porownac ceny i mozliwosci itp. Aha nie musza byc polskie, z polskimi fachowcami, czyli wszystko co wam wpadlo w oko a jest tanie i w miare wyglada;p

kniazio
    Participant

z tego co ja sie oreientuje to chyba wiekszosc servisow wymienia szyby i nie trzeba zglaaszac nigdzie, kiedy w moim samochodzie trzasnela mi przednia szyba znalazlem za £ 80, koles przyjechal pod dom wymieil, podalem mu tylko przez telefon rocznik i rodzaj samochodu, firma nazywala sie sos cos tam cos tam, znajdziesz w yelow pages ta firme

Dana
    Participant

O ile się orientuję, wymiana szyb nie ma wpływu na twoją przyszłą składkę ubezpieczeniową, przynajmniej tak było w naszym przypadku. Musisz jednak ponieść koszt udziału własnego (czyli nas to kosztowało Ł60). Firma przyjeżdża do domu i robi to na miejscu.

ColumbijczyK
    Participant

tak ale wy jednak chyba mowicie o samochodach zarejestrowanych w Anglii ja mowie o nie angielskim samochodzie czyli na polskich blachach tak juz niestety ani autoglass ani Rac windscreens ani tez Sos windscreens jesli dobrze nazwe pamietam, nie wymienia mi szyby za takie male pieniadze, daja kwoty po ktorych niejeden nieboszczyk w grobie by sie przewrocil, narazie znalazlem jeden zaklad oczywiscie zaden tam znany zwyczajny podworkowy jak by mozna rzec, tak tez mam jeszcze jeden taki telefon do sprawdzenia gdzie nawet do domu przyjezdzaja ale to dopiero w poniedzialek dowiem sie jaka mi cene zaproPonuja, jesli macie jeszcze jakies dokladne namiary na firmy to zapraszam, w yellow pages szukalem, szukalem tez na internecie i znalazlem jest wiele firm niestety zadna z nich nie jest tania czyli ceny nie schodza ponizej 300 funtow ba nawet siegaja 500, wiec napewno nie skorzystam, pozdr.

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.