Strona główna › Działy › Hyde Park › Łańcuszki internetowe
Dostałam dziś na gadu gadu wiadomość od Lalki. Lalka to dziewczyna Pepsiego. Pepsi i Lalka to ludzie, którzy odzywają się gdy czegoś potrzebują. W dodatku z kwaśną miną, jakby robili Ci łaskę. Mniejsza z tym. Lalka napisała (przekleiła/przesłała)
[b:89142100b5]sorka że to wysyłam ale nie moge tego zlekcewarzyć mineło 700 dni Jana Pawła II do nieba. Wyslij to 8 osobom a za 8 dni anioły zeslą ci cud. Jesli tego niezrobisz bedzie to 8 nieszcześc. Złóż mu honor[/b:89142100b5]
Po pierwsze nie znoszę łańcuszków i tego typu rzeczy. Chcesz mnie wkurwić na maksa – to jeden ze sposobów. Po drugie – nie wierzę w papieża, a tym bardziej teraz, kiedy go już nie ma. Nawet gdy żył, był tylko ikoną popkościelnej subkultury. Po trzecie skąd wiecie, że papież jest w drodze do nieba? Po czwarte nie wierzę w anioły, cuda i nieszczęścia jako skutek mojej aktywności w łańcuszkowaniu na gg. Nie wierzę w cuda w zasadzie. Po kolejne – honoru się raczej nie składa, a nawet jeśli tak to określono – co ma znaczyć ten tryb rozkazujący. Nie będę czcić papieża żywego, umarłego, czy w drodze do nieba. Choćby trwała wielokrotność podanej tu liczby dni. Po kolejne dlaczego mam to rozsyłać do 8 osób? Nie mam zamiaru wkurzyć 8 ludzi, ani się ośmieszyć. Po kolejne i mam nadzieje ostatnie – droga Lalko oraz autorze tej wiadomości – zlekceważyć pisze się przez ż. Więc nie pierdolcie mi tu o szacunku, cudach i nieszczęściach, czcijcie sobie papieża jeśli chcecie i jeśli w waszej zasranej opinii to jest najlepszy sposób. I nie wciskajcie kitu, że papież by się cieszył, ze internauci są po jego stronie, bo wiadomość jaką rozesłaliście jest tylko przykładem ignorancji, z czego chyba zdajecie sobie sprawę umieszczając "sorkę" na początku wiadomości.
😆 Jeez! Jak ja nie cierpie lancuszkow!
No jakos jeszcze stapam po ziemi mimo,ze usuwam te straszace lancuchy i nie wysylam do zaleconej liczby osob w zaleconym terminie!
Co za tragedia! Skad sie biora takie pomysly w ogole?!
czy Lalka aby to przeczyta?
ja prosze innych lancuszko-rozprowadzaczy o zlitowanie sie nad ludzmi!
Alez tragedia cie spotkala! dobrze ze wszyscy o tym wiedza i ci wspolczuja zapewne. No jak ktos mi lancuszek wysle na gg kiedys to nieomieszkam rowniez wkleic tego na forum i skomentowac.
Alez tragedia cie spotkala! dobrze ze wszyscy o tym wiedza i ci wspolczuja zapewne. No jak ktos mi lancuszek wysle na gg kiedys to nieomieszkam rowniez wkleic tego na forum i skomentowac.
Musisz do tego podchodzić tak dosłownie?
Nie wyczuwasz moich intencji?
Popieram cie Asix!
Wierze,ze papiez jest w niebie….i niech ma sie tam dobrze..po co mu przeszkadzac, niech sobie odpoczywa z aniolami!!
w cuda wierze, ale nie w lancuszki….nasze szczescie czy nieszczescie nie zalezy od takich rzeczy….umarla bym juz ze sto razy, gdyby to bylo prawda, bo zawsze jak cos takiego dostaje to kasuje 😆 😆 😆
Śmierć łańcuszkom 👿 👿 👿
Każdy kto przysyła mi jakiś łańcuszek dostaje zjebkę od głów do pięt i na odwrót 😈
Papierz, chore dzieci, niewidomi, kalecy, biedni, bezdomni i inny syf w łańcuszkach wiszą mi pod ogonem.
Też proszę o nie przysyłanie mi tego shitu 👿
zobaczcie jaki shit ludzie wysylaja w tych lancuszkach, dobry jest ten o dziewczynce na suficie…buahahah dzieci neostrady…:D
http://atrapa.net/chains/
ŁAŃCUSZKI. Punkt niezwykle ważny, jeżeli nie najważniejszy. Nie toleruję żadnych, ale to ŻADNYCH tasiemców o albańskich wirusach, żydowskich terrorystach, komórkowych hakerach, umierających dzieciakach, czy pierd******* testach na szczęście (oczywiście zaliczają się to tego również LINKI o podobnej tematyce). Przesłanie mi takiej wiadomości jest równoznaczne z totalnym brakiem szacunku do mojej osoby (patrz pkt. nr 4). Nie bądźmy bezmózgowcami i nie posyłajmy nikomu tych bzdur! Jeżeli jednak masz siano zamiast mózgu i wyślesz do mnie taką wiadomość, oznacza to, że jesteś bezmyślnym osobnikiem, który dał się zrobić w konia przez innego barana, żerującego na naiwności takich naiwniaków jak Ty. Masz zamiar wysłać łańcuszek – wypier*****… tak szybko jak tylko potrafisz!
jest to pkt 9 regulaminu na stronie http://zanim.napiszesz.prv.pl/
warto przeczytac 🙂
skomentuje to jak mis pushupek…..pi pi pi lancuszkom pi pi pi po cholere ktos wysyla pi pi pi lancuszki na jaka pi pi pi lancuszkom smierc pi pi pi pi …i tak moge ciagnac w nieskonczonosc, trzeba stworzyc klub antylancuszkowy i niszczyc wszelkie zrodla tego wirusa, pozdr.
a ja przyznam sie jeden taki nawet kiedys rozeslalem po ludziach.
nawolywal do protestu przeciw i bojkotu glupich lancuszkow rozsylanych poczta elektroniczna.. nie moglem sie nie przylaczyc 🙂
Wiecie, co jest jeszcze takiego irytującego w łańcuszkowaniu? Często ludzie, którzy milczą miesiącami, nei zapytają co tam słychać (tego zresztą też nie lubię) nagle Ci wklejają coś takiego 😉
Wiecie, co jest jeszcze takiego irytującego w łańcuszkowaniu? Często ludzie, którzy milczą miesiącami, nei zapytają co tam słychać (tego zresztą też nie lubię) nagle Ci wklejają coś takiego 😉
zazwyczaj tak jest 😀 😀 😀
czesc asix co tam slychac…..upssss, no to naprawde niezly tekst;p ale to prawda tez tego bardzo nie lubie/ a juz jak taka osoba lancuszek wysle to grrrrr
Do tlena chyba jest plugin antylansuszkowy 😉
Na szczescie nie dostaje zadnych ostatnio, wiec nie mam tego problemu…
A co do komentarza Asix, to sie kochana zgodze w 100% chyba…
Daj mi na privie swoj nr gg 😀 😉