Strona główna Działy Hobby jaki preparat do pielegnacji przebitego pepka?

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Asix
    Participant

chodzi mi o preparat do pielegnacji pepka po piercingu, ktory jest dostepny w Anglii

ela1981
    Participant

Ja przebilam pepek w Polsce i kosmetyczka dala mi jakas masc (wlasnej roboty – chyba), ale powiedziala, ze swietny na taka rane jest sok z liscia aloesu, jak zaczelam min smarowac to mi sie zagoilo.

marianna26
    Członek

z doswiadczenia wiem ze nie powinno sie smarowac przeklutego pepka niczym tlustym, wiec wszystkie masci i kremy odpadaja. w przypadku zakazenia niezastapiona jest woda utleniona, po lekkim zagojeniu sie nalezy czesto poruszac kolczykiem podczas brania prysznica- to taka mala forma higieny przeklutego miejsca. a jesli komus nie goi sie bardzo dlugo, to mozna sprubowac zmienic kolczyk (o ile taki nie jest) na stal chirurgiczna lub tytan,sa mniej alergizujace, ewetualnie wyciagnac kolczyk-nie wszystkie osoby akceptuja ciala obce…..
    podrawiam 😀

GED
    Participant

Ja mam kolca w brwi i przemywam go słoną wodą na waciku tak poleciła mi pani ze studia w Londynie.Jak na razie nie narzekam ale nie wiem jak to się ma do pępka.Pozdrawiam-GED

Asix
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    GED wrote:

Ja mam kolca w brwi i przemywam go słoną wodą na waciku tak poleciła mi pani ze studia w Londynie.Jak na razie nie narzekam ale nie wiem jak to się ma do pępka.Pozdrawiam-GED

wodą utlenioną nie wolno, wodą słoną tak. Ja psikam to jeszcze Dettolem.

kdssi648
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Asix wrote:

chodzi mi o preparat do pielegnacji pepka po piercingu, ktory jest dostepny w Anglii

polecam sline Twego chlopaka 😉

Dorota.s
    Participant

Tea tree oil jest powszechnie dostepny i ma wlasciwosci antyseptyczne.
    Napewno odradzam sline, chyba ze psia.

Baggins
    Participant

[quote:af81afcc02]polecam sline Twego chlopaka [/quote] 🙄
    Dobrze ze nie inna wydzieline

Asix
    Participant

Baggins wrote:

[quote:229dac317b]polecam sline Twego chlopaka

🙄
    Dobrze ze nie inna wydzieline[/quote]

moj chlopak nei wydziela zadnych wydzielin 😉
    pepka do wylizywania tez mu nei podtykalam w czasie gojenia, bo sorry, ale to nieco oblesne. ;p

girkit
    Participant

polecam dużo ksiaże k ,duzooo , może najpierw coś z gretkowskiej 💡

Asix
    Participant

girkit wrote:

polecam dużo ksiaże k ,duzooo , może najpierw coś z gretkowskiej 💡

idzmipanieztymchlamem.

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.