Strona główna Działy Hyde Park gdzie mozna kupic psa?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    bzyku21
    Participant

mam pytanie gdzie tu w Leeds mozna kupic psa Yorka? dziekuje z gory pozdrawiam 😉

Adamski
    Participant

kup gazete np T&A i w ogłoszeniach w dziale Pets pewnie coś tam jest,
    poza tym ebay, itp

ewuski
    Participant

jesli chcesz z rodowedem, to sa towarzystwa kynologiczne i wystawy

zobacz np. tu http://www.dogbreedinfo.com/yorkshireterrier.htm
    w internecie znajdziesz wszystko 🙂

ja wpisalam w google 'yorkshire terrier club leeds’ 😉

pzdr

GAWEL
    Participant

Yorka…. pewnie w Yorku 😉

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    GAWEL wrote:

Yorka…. pewnie w Yorku 😉

Ciepło, ciepło, przy wylotówce na York jakąś milę za miastem jest schronisko dla psów

Kaliko
    Participant

Ja mam tylko nadzieje, ze ta decyzja jest bardzo przemyslana, ale to bardzo, lacznie z tym jakiego chcesz psa kupic. Domyslam sie ze milosnik psow z Polski nadal pragnie miec zwierze tutaj jednak tutaj opieka weterynaryjna jest droga, oczywiscie mozna korzystac z darmowych lecznic lecz poziom tych porad nie odbiega od poziomu medycyny dla ludzi nad czym bardzo ubolewam. Tak wiec szczerze wierze, ze takie decyzje tutaj to bardzo przemyslany temat

neonka
    Członek

a czy ktos wie gdzie mozna kupic papuge…gdzie jest jakis dobry sklep zoologiczny w Leeds? bo w Leeds Market na tym stoisku ze zwierzetami nie maja nic 🙁 chodzi mi o papuge typu ARA, zeby mozna bylo ją naucyzc mowic.
    z gory dziekuje.

ela1981
    Participant

zoologiczny na Armley, byla kiedys taka co juz umiala gadac
    P.S. taka papuzka to nieeeeeeeeeeeezly wydatek

neonka
    Członek

ela dzieki, a czy znasz dokladny adres?
    a papuge to moj wspollokator chce sobie zakupic :]

derailed
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    neonka wrote:

http://www.upmystreet.com/UK/findmynearest/shopping/pets-shops-and-supplies/results/in/Leeds-4292.html

Do wyboru do koloru – kilka sklepow…

neonka
    Członek

dzieki wielkie 🙂

Malgon
    Participant

neonka wrote:

Ten na Armley jest na Armley Road, zaraz przed skrzyzowaniem (MIke carpet’s), kod LS12 2LY powinno byc, bo obok byla moja firma i taki miala kod

neonka
    Członek

och super….dzienx wielkie za pomoc 🙂
    nie przypuszczalam, ze tak szybko sie dowiem 🙂
    pozdro!

Anonim
    Gość

najdroższy gatunek ary kosztuje 12 tys euro najtańsza 500 (to chyba gatunek bez piór:) ) . średnio grubo powyżej 1tys euro 🙂 (ceny z Holandii)

http://www.papugi.webserwer.pl/forum/forum/forum_posts.asp?TID=616&PN=1

proponuje zacząć od falistej lub nimfy 😆

neonka
    Członek

🙂

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.