Strona główna Działy Hyde Park pomozcie mi w mojej magisterce! :)

Wyświetlanych postów: 1 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    gloria
    Participant

Witajcie moi mili! Mam do Was mala prosbe. Kieruje ja do tych osob polskiego pochodzenia, ktore mieszkaja w UK od wielu lat, sa tu urodzeni, badz maja jednego z rodzicow pochodzenia brytyjskiego. A moze znacie kogos takiego, to przekazcie prosze moja wiadomosc!

Pisze prace magisterska na polonistyce na uniwerku w Warszawie i wpadl mi do glowy sztanski pomysl zrobienia ankiety dotyczacej jezyka. Od razu mowie: nie chodzi mi o zbadanie znajomosci polskiego, lecz o cos zupelnie innego (badam zwiazki miedzy jezykiem a kultura najoogolniej mowiac), wiec jesli ktos robi bledy to dla mnie taka osoba jest nawet jeszcze bardziej cenna.

Ankieta jest w necie, wystarczy wypelnic i wyslac. Pelna anonimowosc, mi zalezy tylko na odpowiedziach, nie potrzebuje zadnych danych osobowych. Bardzo licze na Wasza pomoc! Podaje linka do strony na ktorej jest formularz: http://www.ankietaetykieta.yoyo.pl

Czekam z niecierpliowscia na odpowiedzi! 🙂 I gorrraco Wam z gory dziekuje za pomoc.

Wyświetlanych postów: 1 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.