Strona główna Działy Praca Praca dla geodety

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Kruk
    Participant

Jakas szansa na znalezienie pracy w Anglii, Irlandii w zawodzie geodety? Posiadam dyplom technika geodety, technika geofizyka, 4 letie doswiadczenie w pracy w zawodzie geodety dla powaznej firmy(stety/ niestety w Polsce), dobra znajomosc angielskiego, oprogramowania geodezyjnego, posiadam british resident permit – wiem, ze to moze byc za malo 🙁 jakies sugestie? Prosze o odpowiedz.

Malgon
    Participant

Teoretycznie tak 🙂 ale jezyk to podstawa wydaje mi sie.
    Kolega pracuje i raczej nie narzeka ale baaaardzo dlugo czekal na odpowiednia oferte.
    Rozgladaj sie za wszelkimi – Assistant Surveyor, Draughftsman, CAD-Technicians na poczatek. Powodzenia!

Malgon
    Participant
    v-tec
    Członek

Skoro masz 'resident permit’ to chyba zaocznie ci go nie dali, sądzę że mieszkałeś tu pewien czas więc orientujesz się jak jest.

Kruk
    Participant

Serdeczne dzieki za link. Sprobuje znalezc cos dla siebie. Resident swoja droga, nie mialem okazji ni czasu szukac czegos w swojej branzy, a praca na dluzsza mete dla agencji nie ma dla mnie sensu. Pozdrawiam

100%polak
    Participant
Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.