Strona główna Działy Hyde Park paszport dla dziecka

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    hammer18
    Participant

nurtuje mnie pytanko , czy jest mozliwosc przyspieszenia wyrobienia paszportu dla dziecka wrazie pilnego wyjazdu z anglii! terminy na zlozenie samych kwitow sa najwczesniej na czerwiec jeszcze dochodzi do tego oczekiwanie na paszport!!na smaym certyfikacie nie mozna jednorazowo przekroczyc granicy 😀 😀 ❓ ❓

bebec8
    Participant

Hej ja bede czekac 4 tygodnie plus pare dni zanim dojdzie poczta ,moja znajoma nawciskala pani roznych bajek i dostala w 2 tygodnie.
    O innych sposobach nie slyszalam.
    Bylam w konsulacie z 3 miesiecznym dzieckiem oj meka straszna a pani nawet do wozka nie zjrzala.

hammer18
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    bebec8 wrote:

Hej ja bede czekac 4 tygodnie plus pare dni zanim dojdzie poczta ,moja znajoma nawciskala pani roznych bajek i dostala w 2 tygodnie.
    O innych sposobach nie slyszalam.
    Bylam w konsulacie z 3 miesiecznym dzieckiem oj meka straszna a pani nawet do wozka nie zjrzala.

no wlasnie i tego chche unikna dzidzia ma 1tydzien a zalezy mi na szybkim odbiorze paszprtu chyba wlasnie trzeba takich bajek powciskac bo jakos nie widiz mi sie czkeanie tym bardziej ze faktycznie pilnie potrzebuje paszport,

dzieki za odpowiedz

bebec8
    Participant

Argumentem znajomej byla wizyta u lekarza specjalisty, a z maluszkiem przypuszczam i tak musisz pojechac.

Adamski
    Participant

ja zrobiłem tak:
    zapłaciłem 70 kwitów w kancelarii prawniczej za upoważnienie, dzięki temu do konsulatu pojechałem sam. Prawnik wszystkie potrzebne papiery dostał z konsulatu faxem. Pojechałem tam z tymi papierami i zdjęciami małej i złożyłem wniosek o paszport tymczasowy (ważny na jeden miesiąc), po tygodniu miałem go pod drzwiami.

v-tec
    Członek

Hamer już chcesz z małą za granicę śmigać? Nie za wcześnie?
    A tak w ogóle ma jakieś imię czy coś przeoczyłem?

hammer18
    Participant

Adamski mozesz podac na priv adres kancelari z ktorej skorzystales?? c os takiego mi tez chodzi ale wlasnie nie wiedzialem czy moge jechac bez coreczki bo to troche lipa bez samochodu 🙁 a tai miesiecnzy by mnie satysfancjonowal 🙂
    rozumiem ze upowaznienie na podpis malzonki?? czy z malenstwem rowniez byles w kancelari??

byl bym niezmiernie wdzieczny

V-tec przeoczyles 🙂 Natalka

Adamski
    Participant

hammer18 masz pw.

tak upoważnienie na podpis/zgodę żonki i jechałem sam 8)

hammer18
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Adamski wrote:

hammer18 masz pw.

tak upoważnienie na podpis/zgodę żonki i jechałem sam 8)

dziekuje 8)

Beata@Pawe?
    Participant

czy mógłbyś podać adres tej kancelarii, mamy podobny problem na naszą skrzynkę http://www.katalog12@wp.pl, z góry dziękuję

Beata@Pawe?
    Participant

czy paszport dla dziecka należy wyrabiać w konsulacie generalnym w Londynie czy jest gdzieś bliżej.

v-tec
    Członek

W Londynie i raczej nie polecam wam korzystania z usług żadnych kancelarii chyba że macie extra money to spend 🙂
    Na pewno choćby nie wiem co to kilka miesięcy starczy żeby otrzymać paszport dla nowo narodzonej dzidzi, a wcześniej niemowlęta nie powinny odbywać dalekich podróży bez pilnej konieczności (to nie ja wymyśliłem).

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.