Strona główna Działy Czarna lista uwaga na wynajem pokoju w Leeds

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    kaczor
    Participant

Witam ! Znalazłem na waszej stronie ogłoszenie o wynajmie pokoju. Zgodziłem sie na ustaloną kwotę. Po paru tygodniach wspolwynajmujaca zaczęła nalegać na niczym nieuzasadnione wyższe opłaty, wymyślała różne nazwy i historie ale nie chciałem sie zgodzić. Nie uzgadnialiśmy z góry długości mojego pobytu u niej. Praca mi się skończyła w styczniu ale szybko znalazłem podobną w innym odległym mieście. Powiedziałem jej o tym ale ona sie wściekła i zaczęła mnie straszyć i opowiadać o jakimś landlordzie z pakistańskiej mafii (o ktorym wcześniej nie było mowy gdyż rozumiałem że to ona jest właścicielką mieszkania) i zażądała zapłaty za resztę miesięcy z góry. Nie zgodziłem się gdyż nie taka była umowa i niczego nie podpisywałem. Wyjechałem do nowej pracy, niestety nie zmieniłem podanego jej nr komórki i ona teraz co jakiś czas przysyła mi sms z pogróżkami i straszy zagrożeniem życia ze strony pakistańskiej mafii.

Juliusz S?owacki
    Participant

😯 😯 😯 Zapłać jej za cały rok a potem następny 😆
    albo za 4 funty kup sobie nową kartę z nowym numerem i będziesz miał spokuj 💡

fatamorgana
    Participant

Ukradłeś im coś- no wiesz, tej "pakistańskiej mafii"?
    A wiesz że Polak jak chce postraszyć innego naiwnego Polaka, to lubi straszyć mafią?
    A jak czytam, że zmieniłeś adres i myslisz, że owa mafia dalej na Ciebie będzie polować, to już idę spać normalnie…

Wiesz co? Wyślij jej jakieś życzenia.
    (Typu :Idź do diabła!") 😆 😆 😆 😛

olo
    Członek

Ewentualnie jeżeli chcesz jej zrobic psikusa idź na policję z tymi smsami i gwarantuję ci że oni się tym zajmą 😈

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.