Strona główna Działy Hyde Park Wreszcie ktoś z jajami:)

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    idolPL
    Participant

http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/premier-dostal-list-z-trzema-nabojami,876612,2943

Premier dostał list z trzema nabojami :D:D:D:D:D

List zawierający pogróżki i trzy sztuki ostrej amunicji ktoś przesłał na adres kancelarii premiera Kaczyńskiego – dowiedziała się "Gazeta Wyborcza".

Przesyłka zaadresowana na Jarosława Kaczyńskiego dotarła do kancelarii premiera pod koniec ubiegłego tygodnia. Według informatora gazety, w niewielkiej paczuszce znajdowały się trzy pociski – jeden do pistoletu maszynowego Kałasznikow, jeden do kbks-u i jeden do pistoletu P64, służbowej broni w policji i wojsku.

Do kul była dołączona kartka skierowana najwyraźniej do szefa rządu. Na niej napisano: "Dla kota, dla twojej matki, dla ciebie".

Przyszła kryska na Matyska;) 😈 😈

idolPL
    Participant

BROŃMY KOTA!!!!!!!!!
    proponuje, zrobic sciepe na cele prewencyjne!!!
    Kota nie oddamy!!!

fajny koment:)

dafunkonline
    Participant

niewinni zawsze cierpią.. i dlatego trzeba zaakceptować ofiarę z kota…
    a reszta ?
    no cóż… z chęcią podpisałbym się pod tym listem 😀
    kocham takie listy zaadresowane do kaczyńskich

Sandgirl
    Członek

No wlasnie, co biedny Alik zawinil?…
    Matke tez powinni w spokoju…
    powinno byc: dla ciebie, twojego brata i wybierz sobie: endriu czy romek… 😛

GAWEL
    Participant

Obiecanki …cacanki… 😕

M I K E
    Participant

Ja mam podejrzenia, ze Jacek, poprosil Placka by ten wyslal na jego adres owe naboje, gdyz przerazony nastrojami w sfrustrowanym spoleczenstwie, ma zamiar zwiekszyc subwencje na wlasna ochrone.
    Poza tym, jesli utrzyma sie tak drastyczny spadek poparcia dla Jacka i Placka, to sami zrobia uzytek z otrzymanej amunicji. 😀

GAWEL
    Participant

SE PUKU z luku… 😯 no nie wiem 😉

Capricorn
    Participant

To się na lincz Wam zebrało… Uważajcie bo za takie komentarze prezydent wytacza procesy… 😕

Ja ze swojej strony proponuję wykreślenie wszystkich gatunków kaczek z czarnej czy tam czerwonej księgi zwierząt zagrorzonych wyginięciem. 8)

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.