Strona główna Działy Zdrowie poród – przygotowanie

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Beata@Pawe?
    Participant

szukam kontaktów z dziewczynami rodzącymi w Leeds.
    Jaki wybrać szpital, jaka jest opieka, jestem w 9 miesiącu ciąży będę wdzięczna za każdą radę.

Agnieszka_77
    Participant

ej to ty sie spiesz 🙂

v-tec
    Członek

Po najświeższe newsy z porodówki zgłoś się do hamera. I wcale się nie śpiesz, samo się urodzi jak bedzie chciało

basia
    Participant

najlepiej wybrac szpital St. James Hospital- ja rodzilam tam we wrzesniu 2005- jak masz jakies pytania to moj e-mail ajcl@o2.pl pozdrawiam 😀

Malgon
    Participant
    eddy25
    Participant

Ja rodziłam w Clarendon Wing. Bardzo dobrze to wspominam. W sumie to nie wiem co napisac bo jest tyle do powiedzenia. Jesli masz chec i potrzebe: mój e-mail eddy25@poczta.onet.pl

hammer18
    Participant

ja rodzielm w st.james hospital i bylo cool 🙂 a na pwaznie slyszalem dobre opinie i o jednym szpitalu i o drugim, z tym ze ejden jest sprawdzony i moge potwierdzic pod zadnym wzgledem nie mozna nic nikomu zarzucic w szpitalu opieka wporzadku ,bardzo milo, naprawde trzeba sie zastanowic nad druga dzidzia 🙂

powodzenia i pomyslnego porodu

cfcgirl
    Participant

Ja nie mogę pisac o porodzie , bo niestety nie będzie mi to dane,ale moge potwierdzić,że St James bardzo dobry szpital. Bardzo mi pomogli w trudnej chwili, powaźnie mnie potraktowali i nie zignorowali. Wprawdzie nie udało sie uratowac mojego Aniołka (11 tc) ale opieka ,która zostala mi dana byla cudowna
    Niepolecam BRI- z daleka od tego szpitala, ale to moja opinia

Marta Klecz
    Członek

ja rodzilam w LGI Clarendon Wing.
    Bylo spoko.
    Ale wkurzaly mnei glupie pielegniarki ktore nie daly mi sie wyspac po porodzie swoimi plotami, chichami i bezsensownym klapaniem ryja.
    🙂
    😉

Ale generalnie bylo wporzo

Beata@Pawe?
    Participant

bardzo dziękuję za odpowiedzi, jeszcze nie urodziłam, termin mam na 27.03 ale wybrałam St.James Hospital, byłam tam dwa razy (co poniedziałek) i o dziwo bada mnie najpierw położna a potem lekarka, jest bardzo miło zrobili mi jeszcze raz wszystkie badania i USG (mimo że w Polsce też miałam wykonywane badania i USG które im dostarczyłam)

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.